O as bijau dvynuku, nenoriu labai 😅 pati is dvynukiu, giminej daug dvyniu ir tryniu net yra buve. Tai ne ne ne 😂 smagu tik paziureti, o kaip grazu, bet vargas didziulis
ooo, nori nenori- jeigu giminej daug yra tai dideli sansai ir tau juos turet
ooo, nori nenori- jeigu giminej daug yra tai dideli sansai ir tau juos turet
Yra sakoma ko bijosi tas bus 😂 o ir tikimybe didele tau 😆
Na taip sansai dideli, bet as tikiuos praslysiu 😅😂 sesuo dvyne, turi dvi dukrytes, 3 ir 5 metu, tai tikiuos ir man pasiseks aisku jei bus tai bus, tik dziaugsimes, bet labai noriu vieno ir po kokiu 2-4 metu antro
Na taip sansai dideli, bet as tikiuos praslysiu 😅😂 sesuo dvyne, turi dvi dukrytes, 3 ir 5 metu, tai tikiuos ir man pasiseks aisku jei bus tai bus, tik dziaugsimes, bet labai noriu vieno ir po kokiu 2-4 metu antro
Seip kakzkur girdejau, kad paveldimi dvynukai dazniausiai kas antroje kartoje ir is moteriskos puses tai seses dukrytems jau tikrai gali pasisekti siuo klausimu
Seip kakzkur girdejau, kad paveldimi dvynukai dazniausiai kas antroje kartoje ir is moteriskos puses tai seses dukrytems jau tikrai gali pasisekti siuo klausimu
As irgi ta girdejau, todel mano dukterecioms ir mano vaikams gali buti dvynukai bet kaip mociutei, tai noreciau dvynuku 😂
Sveikos merginos, Gal jus susidurusios su FSH ir LH Rezultatais? Ar jie gali rodyti jog nevyksta ovuliacija? Visi kiti hormonai normose. Aciu
Ps visoms sveikinimai supaukusioms II. Zinau koks fainas jausmas kai to lauki.
Fah ir lh daromi kartu ir parodo kiausidziu veikla. Kokie tavo rezultatai?