Sveikos, senokai nesilankiau temoje, matau dar pazistamu nicku.. Planuoju jau virs poros m, nuo siu metu pradzios dariau pertrauka, nes buvo krize su vyru, gyvenimo pokyciai, vartojau kt, bet viskas susitvarke, atsistojo i vezes.. Vel sulaukiu naturaliu mmm, kaip ir kas menesi. Pries pora men buvo daryta laparoskopija ir pratekamumas tuo paciu (itare endometrioze, bet nerado). Viskas su manim ok, tik pas vyra nelabai. Prie metus kai daresi tyrimus, rado mazai judriu ir streptokoka, gere antibus, vitaminus ivairius, kokia dabar situacija neaisku.. Buvo ateje ir minciu, kad nebenoriu, nereikia, noriu del saves gyventi, bet kaip taip visa gyvenima? Tikrai ne, gailesiuos. Tuoj 30 po Nauju planuojam pabandyt inseminacija. Nes gali buti, kad tik tiek tereikia..
deraramos, sveika sugrįžus Super, kad nusprendėt kažko imtisimtis, gal iš ties tik tiek ir tereikia
Deraramos! Labas! Kaip smagu, kad gryzai! Aha mes toa pacios dar tupin cia , bet daug nauju buvo ateja ir iseja ir va dabar turim zieminiu bureli kur tuoj pat uznestes ir mus paliks
mimoza, o tai dare kokius rimtesnius tyrimus maziukiai ar tik apgydo ir vel paleidZia ? Maniskiai stiprus kaip arkliai, kad tik neprisikalbejus, tai nelabai ka patarsiu.. nebent , kad as juos grudinau labai, bet tai kai jus jau tiek laiko daznai sergat jums ne tik kad nepades, bet ir negalima zaisti su temperaturom . Sveikatytes maziukiai
liucija- as nekeliauciau jai nors menkiausia rizika butu. Masina labai vibruoja, pamenu po keliones ia kedainiu i kauna man gimda tuoj pat akmenedavo ir apsitraukinedavo..
Nezinau kodel bet man atrodo geriau su masina nei lektuvu.. Su lektuvu nuo namu iki Lietuvos irgi gaunasi apie 10 valandu, tai taip isvargina. Tiesiog reikes su daktare pasitarti, jei sakys kad rizikuoju tada tikrai nevaziuosim
Seniai rašiau, su šiuo nėštumu gulėjau ligonuninėj, kai tepliojo 23 sav. Su tais tepliojimais atsargiai, taip neturėtų būti ir geriau save pasaugoti. Man nebuvo baisiai, bet ir tai 2 sav nedarbingumas ir lovos režimas, mašina važiuoti negalima dėl vibracijos.
Labas rytas,
Kaip nemėgstu pilnaties, nes mano panikė per ją kaip blogai miega, vis sapnuoja ką nors ir visą naktį blaškos ir man neleidžia miegot aišku jau geriau taip nei visą naktį kosėtų. Po pilnaties vėl miega nenubusdama.
Hal, žinok ji tirta ir pertirta kišt po kontrastiniu dušu negaliu bijau belekaip. O vasarą vien gėūdinosi, maudėsi ne kart ledinėje jūroje ar kituose telkiniuose, lakstė basa, nes vasarą jai geriau basai, ne kartą buvo sušalus ir nieko. Bus ji čia veikiama virusų jaučiu.
GammaOrionis, ar dar puškuoji? Ko laukiat mergytės ar berniuko?
Labas rytas.
Naujokems ir grizusioms po Kad planavimai neuzsitestu.
Ligoniukams sveikatos!
GemmaOrions, kaip smagu tave cia matyti Siaip istikro buna labai smagu, kai kuri musu nestuke uzsuka pasilabinti. Manau tai pakurena vilti visoms dar laukiancioms.
Na o mano mmm pagaliau atejo, persirasiau i Santaras pirmadieniui. Biski abejojau del to ar penktadieni ar visgi pirmadieni geriau, nes vakar vakare jau jauciau kad tuoj tuoj prasides, biski sviesiai ruzavu isskyru ir pan. Bet galvoju jeiggu tik siek tiek matau 9 vakare, vadinasi pirmadieni iki 9 vakaro tikrai dar bus 5 ciklo diena. Bijau kad tyrimai butu tikslus, nes sake iki 5 dienos ateiti (imtinai). Registraturoj nelabai kazka ir patare. Zodziu, Tas savaitgalis ne i tema.
Goodmorning- kaip smagu, kad pasalino viska ko nereikia, dabar neliko kliuciu
GammaOrionis, ar dar puškuoji? Ko laukiat mergytės ar berniuko?
Dar judu laukiam mergaitės
Vis užeinu čia paskaityt, kaip jums sekasi, laikau kumščius už visas laukiu, kada jums visoms pasiseks, net ir beviltiškose situacijose būna stebuklų, negalima prarasti vilties gulėjau ligoninėj su moterimi, kuri natūraliai pastojo po nesėkmingo dirbtinio
o mes ryt einam pas ginekologe. Gavom MB tyrimo rezultatus. Bandziau pati issifruot kas ten ir kaip bet taip painiai surasyta, kad suprast neina.. bet jeigu vis del to suprantu teisingai, tai MB rezultatai nekokie.. bet dar neskubu daryt isvadu..palauksiu ka gydytoja pasakys
Dar judu laukiam mergaitės
Vis užeinu čia paskaityt, kaip jums sekasi, laikau kumščius už visas laukiu, kada jums visoms pasiseks, net ir beviltiškose situacijose būna stebuklų, negalima prarasti vilties gulėjau ligoninėj su moterimi, kuri natūraliai pastojo po nesėkmingo dirbtinio
va tokiu istoriju girdejau ne viena paskutiniu metu! Matyt tie leidziami hormonai padaro savo vistiek, kad ir nepavyksta dirbtinis- bet visi tie vaistai turi itakos vistiek ir buna lengviau pastot. Aisku, priklauso nuo problemos..
Sveikos . Pas mane nieko naujo, teplioja ir tiek. Kaip rašiau, nieko nesitikiu. NT dar anksti, bet tikriausiai ir negadinsiu, nebent vėluos.
Hal, o nemėginot gerti kurso geriamų vakcinų, tokių kaip Ribomunyl (yra dar viena, bet nepamenu pavadinimo)? Dukrai esu girdžius. Kaip mums pulmanologė paaiškino, kad jei kažkurių ten imunoglobulinų trūksta ir dėl to serga, tai padeda, jei netrūksta, tada jokio poveikio.