Pas mane isvis nieko panasaus nebuna
visa laika beveik vienodos, balksvos tokios...
pabandyk gert daugiau vandens- cia vienas is patarimu kaip lengviau pastebet vaisingas gleives kuo daugiau vandens- tuo ju daugiau
Hal, as tai sakyciau kad tau dabar O vyksta
palei vaizda sake pora dienu jau kazkur, tai kaip itariu pirmadieni kai super skaudejo kiausides ir bus. Kitas folis tik 1,4 mm . As jai paaiskinaj viska tai sake tikrai O ivykus ir gerti vaistus.
dabar tikslian nepasakysiu koki zodi pavartojo bet parode ji man ir parode kad vidus jau to folio plyses ir konsistencija pasikeitus ir jau jis pradejas ten kazkoks kitoks daryti. Man taip atleido viska isgirdus, kad as net tiksliu zodziu nepamenu.
viso sito reikalo geriausia esme kad mano kunas gerai suregavo i vaistus, tad jai sykarta nepavyks tai galesiu bandyti dar du kartus.
aciū jums visoms uz palaikyma ir kad klauset mano zyzimu ir pergyvenimu!
palei vaizda sake pora dienu jau kazkur, tai kaip itariu pirmadieni kai super skaudejo kiausides ir bus. Kitas folis tik 1,4 mm . As jai paaiskinaj viska tai sake tikrai O ivykus ir gerti vaistus.
dabar tikslian nepasakysiu koki zodi pavartojo bet parode ji man ir parode kad vidus jau to folio plyses ir konsistencija pasikeitus ir jau jis pradejas ten kazkoks kitoks daryti. Man taip atleido viska isgirdus, kad as net tiksliu zodziu nepamenu.
viso sito reikalo geriausia esme kad mano kunas gerai suregavo i vaistus, tad jai sykarta nepavyks tai galesiu bandyti dar du kartus.
aciū jums visoms uz palaikyma ir kad klauset mano zyzimu ir pergyvenimu!
viskas bus gerai! svarbu kad kazkas vyksta i gera puse
o kodel dar 2 kartus? negalima daugiau?
Serena,
pas mane irgi atrodo, kad visad vienodos, tokios, kaip pirmoj foto, nors tikrai geriu daug vandens, bet sakoma, kad nevisos pastebi ir ne visoms išeina jos tiek į įsorę jos, tai gali visko būti. Man geriausiai OV stebėti su OT, jei ji būna pastovi, tai aš pati 3-4men dariausi testus ir buvo visad panasiai OV. Tai dabar jau nesidarau, bet aplink tas dienas ND tiesiog darau
Hal, tai tikriausiai, kai skaudėjo vyko, bet svarbiausia, manau, kad vyko išvis , ane? Aš praleidau, ar buvo nd?
O aš jau po operacijos, išpjovė polipą, dar rado kelis mažiukus, tai ir juos išpjovė, sakė dar ištirs, tai po dviejų savaičių bus rezultatai ar jie nepikti bet šiaip nuramino daktaras, kad graži mano gimda, dabar pas mane 17cd, tai labai suvešėjusi, bet sakė nėra blogai, nes kiaušinėliui draugiška būna tokia sienelė, greiciau uzsikabina. Žodžiu, dabar sulaukti mm ir po jų jau darysim vaiką
Tik man dar kitą men užrašė pasidaryti kiaušintakių nepratekamumą ciklo vidur, nes tada LT būsimį, gaunasi po OV, tai mes galvojam gal nusikelti po mm kitų dar, nes nu nenorim dar vienos OV pavadinti...
Gintare - nes baisus nuodas jie.. kai paskaitai kontraindikacija tai isvis baisu pasidaro..
goodmorning- buvo. kaip gerai kad praejo tau operacija sekmingai, o tai jai ten pas tave ilinde buvo, kodel sako kad reikia ta praeinamuma pasidaryti? Cia po operacijos ar pamate ka?
Gintare - nes baisus nuodas jie.. kai paskaitai kontraindikacija tai isvis baisu pasidaro..
goodmorning- buvo. kaip gerai kad praejo tau operacija sekmingai, o tai jai ten pas tave ilinde buvo, kodel sako kad reikia ta praeinamuma pasidaryti? Cia po operacijos ar pamate ka?
Sakė, kad nematė, nes labai gleivinė užaugus, nes ne po mm darė operacija, o jau link mm naujų.. Tai sako šito nesimatė. O kai nuėjau pas vaisingumo spec. tai man visus visus galimus tyrimus surašė, tai liko kitam grįžimui prg ir pratekamumas, tik galvoju gal jį galima ciklo pradžioj, darytis, kad ov nesugadintų, artėjančio ciklo pradžioj busiu no, tai dar kitą. Nes grisiu dabar per ov kito ciklo, sako tada ir padarysim, bet nenoriu per ov
Nu zodz, nežinau ar supratot
Sakė, kad nematė, nes labai gleivinė užaugus, nes ne po mm darė operacija, o jau link mm naujų.. Tai sako šito nesimatė. O kai nuėjau pas vaisingumo spec. tai man visus visus galimus tyrimus surašė, tai liko kitam grįžimui prg ir pratekamumas, tik galvoju gal jį galima ciklo pradžioj, darytis, kad ov nesugadintų, artėjančio ciklo pradžioj busiu no, tai dar kitą. Nes grisiu dabar per ov kito ciklo, sako tada ir padarysim, bet nenoriu per ov
Nu zodz, nežinau ar supratot
tai kad as tau pritariu,nedaryciau nei per ov nei po ov..
Lucija, tai jei negalėsit važiuot mašina, tai skriskit
NeiDa, blogai rengenas tik tada kai laukiesi, tai tikrai nėra ko nerimauti kai pastojimas įvyko po rengeno
Nezinau kodel bet man atrodo geriau su masina nei lektuvu.. Su lektuvu nuo namu iki Lietuvos irgi gaunasi apie 10 valandu, tai taip isvargina. Tiesiog reikes su daktare pasitarti, jei sakys kad rizikuoju tada tikrai nevaziuosim
tai va as tos prabangos ir noriu o ne gamtos
ten gamtos is vis nera, viskas dirbtinai padaryta
![]()
esu buvus Dubajui pries 18 metu- tai butu idomu pamatyt kaip viskas pasikeite
tada dar tik buvo pradzia tu dangoraiziu, o dabar ten ju galybe! visai kitas miestas nei pries 20 metu
Tai tada tikrai ziauriai smagu butu jums nuvaziuoti, nes ten viskas greitai labai keiciasi! Bet dar tikrai spesit
Buvau su savo pana pas gyd. gavo antibus, o gruodį vesiu pas pulmonologę, tikiuosi atras kokią priežastį kodėl jai ištisai kartojasi bronchitas nes jau svyra rankos nuo jos tų ligų ir baigiu nukvakt namuose sėdint užsidarius
jokio darbo negaliu dirbt, nes būtų iš vien biuleteniai. Jau tikėjausi po vasaros kad taip nebesirgs, buvau ir kursus susiradus darbo biržoje, bet gi kaip aš juos lankysiu
neturiu kam jos palikti
O auklės nesamdysiu, nes kosmosiniai jų įkainiai
Pasiguodžiau
Hal, tai liuks kad ov įvyko o gal ruošiasi kitas folis ovuliuoti jei testai ryškėja, nors palyginus dar mažas jis.
Bet svarbiausia vienas ovuliavo, laikysiu kumščius kad po dviejų savaičių sulauktum džiugių žinių
Serena.., pabandyk daugiau gerti vandens. Gal pagelbės šiuo atveju.
goodmorning, labai smagu kad sklandžiai praėjo operacija Dėl pratekamumo aš turbūt dar nusikelčiau, nenorėčiau praleisti ov.
*NeiDa*, galima atlikti echo pas genetiką kažkur 11-13 sav. ir jie ten mato ar gali būti polinkis į kokią ligą. Pasidomėk. Aišku nepasakys taip tiksliai kaip nipt.
Lucija, nemažai sudideda val. ir lėktuvu kelionė, bet vis vien trumpiau trunka. Bet aišku geriau yra pasitarti su gyd. O svarbiausia yra geriau jaustis, ko ir palinkėsiu