Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos!

Gintare, mes tiesiog i Lietuva norim vaziuoti su masina tai nieko labai "mandro"  :D Namai fainiau nei Dubajus!  :D As esu buvus Dubajui pries kokius 4-5 metus, tai aisku faina, bet ten gamta apart safariu manes nesuzavejo. Ten vaziuoji labiau pasiziureti prabangos, kas aisku irgi faina. Bet kad pasimegauti ta prabanga teko daug isleist  :D

Mimozza tikrai prigazdinai  :D Kelione nuo A iki B, tiesiog su masina i Lietuva norim gristi Kaledoms. Jeigu man tesis viskas kaip dabar tai manau, kad reiks tikrai atsisakyti, ir vyras sake tada tikrai niekur nevaziuosim.. bet jei pageres jau bus 11 savaite, vaziuociau kojas iskelus ir sustotumem pavalgyti, kad siek tiek prasivaikscioti. 

Emi, jo jau prisiregistravau prie ligonines kur gimdyti noreciau tai tureciau neuzilgo gauti ir pasimatyma su daktare. Tada pasiklausinesiu apie tai daugiau. 

Bus gaila jei negalesim vaziuoti, nes seneliai jau labai seni. Lietuvoj nesu sventusi Kaledu nuo 11 metu, tai labai noretusi seneliams padaryti staigmena, nes neaisku kiek dar Kaledu galesim kartu svesti.  :unsure: 

Trupineli  :D as visiskai negirdejau savo kuno, man teko matuotis bkt ir naudoti ov testukus  :)​ 

Atsakyti

Plauciu rentgenas buvo darytas. O pastojau zinoma po sios dienos veliau kiek.

Atsakyti

Plauciu rentgenas buvo darytas. O pastojau zinoma po sios dienos veliau kiek.

Jei pastojai po tai manau tikrai nera ko bijoti  :)​ 

Atsakyti

Lucija, tai jei negalėsit važiuot mašina, tai skriskit  :) 

NeiDa, blogai rengenas tik tada kai laukiesi, tai tikrai nėra ko nerimauti kai pastojimas įvyko po rengeno  :4u: 

Atsakyti

Jei neuzkibsiu, reiks pabandyti ta arbatyte smile.giftaip noretusi jau si menesi pagauti zirniuka, faina vasara gimtu smile.gifpirmasis ir birzelio pradzioj yra smile.gif
Bandziau ziureti ir isskyras, bet nesuprantu as ju, atrodo visada vienodos jos biggrin.gif

Man tai taip keistai, aš kaip ir jausdavau dažniausiai, kada +- ovuliacija, nes man nežymiai skaudėdavo tom dienom, ir kažkada dar pamenu ėjau pas ginę kaip tik tuo metu, ir nesuparatau kame čia esmė, ir ko man tempia ir maudžia kartais... tai pasijutau kaip visai durnelė, kai paaiškino  :blink:  ir db jaučiu dažniausiai tas dienas, bet man irgi išskyros kažkaip ne tokios, kaip rašo, kad turėtų būti... arba aš kažkaip ne taip tą kiaušinio baltymą suprantu  :huh2:  :D  

Atsakyti

Man tai taip keistai, aš kaip ir jausdavau dažniausiai, kada +- ovuliacija, nes man nežymiai skaudėdavo tom dienom, ir kažkada dar pamenu ėjau pas ginę kaip tik tuo metu, ir nesuparatau kame čia esmė, ir ko man tempia ir maudžia kartais... tai pasijutau kaip visai durnelė, kai paaiškino  :blink:  ir db jaučiu dažniausiai tas dienas, bet man irgi išskyros kažkaip ne tokios, kaip rašo, kad turėtų būti... arba aš kažkaip ne taip tą kiaušinio baltymą suprantu  :huh2:  :D  

Va čia apie gleives su nuotraukomis  :) 

http://www.nspinfo.l...-gleivi-kitimas

Atsakyti

Aciu uz nuraminima del rentgeno :) nes vakar kaiptik straipsni skaiciau, kad jei buvo atliktas rentgenas, geriau planuoti po menesio :) o pas mane idomiai viskas vyksta :) gine sako, kad nera prasmes sviesti ir patvirti, kad nestumas egzistuoja, jei nekraujuoji nieko neskaida ir panasiai. Tai mano echo bus pirma karta apie 10 sav. kad patvirtintu echo jog tikrai 10 sav. kad galeciau Nipt tyrima pasidaryt :) pasisakyt nuomones del Nipto ar tikrai verta leisti tiek pinigu?

Atsakyti

Aciu uz nuraminima del rentgeno :) nes vakar kaiptik straipsni skaiciau, kad jei buvo atliktas rentgenas, geriau planuoti po menesio :) o pas mane idomiai viskas vyksta :) gine sako, kad nera prasmes sviesti ir patvirti, kad nestumas egzistuoja, jei nekraujuoji nieko neskaida ir panasiai. Tai mano echo bus pirma karta apie 10 sav. kad patvirtintu echo jog tikrai 10 sav. kad galeciau Nipt tyrima pasidaryt :) pasisakyt nuomones del Nipto ar tikrai verta leisti tiek pinigu?

O yra indikacijų jam daryti?  :hmm:​ 

Atsakyti

Priedas  5315B891-3AE9-4C6E-902B-12E00C7A2B9D.png   703,17KB   0 Parsiųsta kartųNa panos as po echo, ir ka vienas folis uzauges ir sproges. Gine sake kd i ai speti palei vaizda kad pries pora dienu tai pradedu gerpetixa ir tikiuosi, kad pasiseks. BET panos as isitraukiau visus OT, paziurekit ka jie rodo.. palei juos O dar tik bus..

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 11 13, 14:42)
Va čia apie gleives su nuotraukomis  smile.gif 

Pas mane isvis nieko panasaus nebuna blink.gif visa laika beveik vienodos, balksvos tokios...
Atsakyti

Gintare, mes tiesiog i Lietuva norim vaziuoti su masina tai nieko labai "mandro"  :D Namai fainiau nei Dubajus!  :D As esu buvus Dubajui pries kokius 4-5 metus, tai aisku faina, bet ten gamta apart safariu manes nesuzavejo. Ten vaziuoji labiau pasiziureti prabangos, kas aisku irgi faina. Bet kad pasimegauti ta prabanga teko daug isleist  :D

tai va as tos prabangos ir noriu o ne gamtos  :rolleyes:  ten gamtos is vis nera, viskas dirbtinai padaryta  :)  

esu buvus Dubajui pries 18 metu- tai butu idomu pamatyt kaip viskas pasikeite  :B  tada dar tik buvo pradzia tu dangoraiziu, o dabar ten ju galybe! visai kitas miestas nei pries 20 metu  :)​ 

Atsakyti

Hal, as tai sakyciau kad tau dabar O vyksta  :) 

Atsakyti