Sveikos!
Gintare, mes tiesiog i Lietuva norim vaziuoti su masina tai nieko labai "mandro" Namai fainiau nei Dubajus!
As esu buvus Dubajui pries kokius 4-5 metus, tai aisku faina, bet ten gamta apart safariu manes nesuzavejo. Ten vaziuoji labiau pasiziureti prabangos, kas aisku irgi faina. Bet kad pasimegauti ta prabanga teko daug isleist
Mimozza tikrai prigazdinai Kelione nuo A iki B, tiesiog su masina i Lietuva norim gristi Kaledoms. Jeigu man tesis viskas kaip dabar tai manau, kad reiks tikrai atsisakyti, ir vyras sake tada tikrai niekur nevaziuosim.. bet jei pageres jau bus 11 savaite, vaziuociau kojas iskelus ir sustotumem pavalgyti, kad siek tiek prasivaikscioti.
Emi, jo jau prisiregistravau prie ligonines kur gimdyti noreciau tai tureciau neuzilgo gauti ir pasimatyma su daktare. Tada pasiklausinesiu apie tai daugiau.
Bus gaila jei negalesim vaziuoti, nes seneliai jau labai seni. Lietuvoj nesu sventusi Kaledu nuo 11 metu, tai labai noretusi seneliams padaryti staigmena, nes neaisku kiek dar Kaledu galesim kartu svesti.
Trupineli as visiskai negirdejau savo kuno, man teko matuotis bkt ir naudoti ov testukus