Labas vakaras visoms! Kaip manote ar gali kazkas but blogai jei as spalio 2 d dariau rentgena... ir aisku ta pati menesi pastojau... taip pergyvenu dabar
Jei pastojote po spalio 2 d. tai tikrai nėra ko nerimauti.
Labas vakaras visoms! Kaip manote ar gali kazkas but blogai jei as spalio 2 d dariau rentgena... ir aisku ta pati menesi pastojau... taip pergyvenu dabar
Labas, kokios vietos rentgena dare? As kiek skaiciau tai labai minimali zala, ji dideja tada jei daznai ir daug daroma manau viskas gerai nesinervuok
Jei neklystu, tai kol nebuvo echoskopų nėščiąsias net sekdavo rentgeno pagalba 🙈
O aš dabar susimąsčiau ar galima skristi lėktuvu nėštumo pradžioje, kol nėra 12 savaičių? 🤔 Apšvita gi irgi didesnė gaunama 🤔
Kad nesu girdejus kad butu kazkoks pavojus, manau kad galima o mes galvojam vaziuoti ilga kelione su masina per Kaledas, apie 22 valandas ir dabar mastau ar tai galima jei bus viskas gerai?
Vis dar laukiančios II
11.20 Garbanelele nelaukia mmm
11.21 Dandelion fuzz nelaukia mmmm
11.23 goodmorning nelaukia mmm
11.24 Gintare0820 nelaukia mmm
11.25 Pikų*dama nelaukia mmm
Garbanelele - kaip tau sekasi šį mėnesį? Ar daryti NT?
man kazkaip trecia diena viena papuli skauda taip keistai, vienoje vietoje. Kaip koks sumusimas butu, bet tik kai prilieti
Gavom MB pirmus tyrimus, tai jokios infekcijos nera... teks daryti paseli.. ziuresim toliau kas ne taip
Garbanelele - kaip tau sekasi šį mėnesį? Ar daryti NT?
man kazkaip trecia diena viena papuli skauda taip keistai, vienoje vietoje. Kaip koks sumusimas butu, bet tik kai prilieti
Gavom MB pirmus tyrimus, tai jokios infekcijos nera... teks daryti paseli.. ziuresim toliau kas ne taip
Labas, man buvo panasiai, ejau net krutines persisviesti. Daktare sake, kad didesni hormoniniai pakitimai vienoj kruti buvo.
Kokia tavo cd dabar?
Tikiuosi atrasit kas netaip ir greit sutvarkysit
Labas, man buvo panasiai, ejau net krutines persisviesti. Daktare sake, kad didesni hormoniniai pakitimai vienoj kruti buvo.
Kokia tavo cd dabar?
Tikiuosi atrasit kas netaip ir greit sutvarkysit
tai vat ir galvoju ar registruotis pasitikrinti, brt irgi galvoju gal kokie hornonai
dabar 22 cd man.
Mes panasiai Praitas ciklas 34 dienos irgi, sis tik 25 🙈 nezinau kada gruodi laukti 🤣 Net nezinau ar bt imt matuot, ar ov testus pirktis (net neisivaizduoju kur 😁). Tyrimu kazkaip galvoju dar si menesi nepasidarysiu, nes ryt jau penkta ciklo diena, o taip uzgrybavus ciklui net nebeisivaizduoju kada ir ovuliacijos laukti.
Aha musu labai panasus ciklai as tai ot bandysiu pagauti ov ir darysiuos kraujo tyrimus, pabandyti paziureti ar viskas tvarkingai su ov kelinta jus cikla bandot? Kaip pries tai saugojotes? Bt negaliu matuot, nes labai skirtingai miegu kiekviena diena, nes dirbu naktimis kaip bebutu tikiu, kad daugelis musu sulauksim kaledinio stebuklo
Kad nesu girdejus kad butu kazkoks pavojus, manau kad galima o mes galvojam vaziuoti ilga kelione su masina per Kaledas, apie 22 valandas ir dabar mastau ar tai galima jei bus viskas gerai?
kur keliausit? kaip noriu keliaut... planavom sia ziema vaziuot i Dubaju, bet spontaniskai nusipirkom nama ir dabar kelionems skirtus pinigus isleisim remontui bet tai irgi smagu