Butinai prasinesiu na niekada nedarius, tai galvoju idomu pasidaryt
Dekui, jau Klaipedoj cia +10, jokio sniego, pas mus sniego 10cm
o dar mano gimtadienis 01.02 tai išvis būtų super gimtadienio dovana, nors ir pavėluota būtų
Mano 01.04 ☺ Irgi butu geriausia gimtadienio dovana <3
P.S. Mano rytojaus vizitas pas gine nuplauke. Dar neparejo mmm, todel liepe paskambint kai prasides ir uzsirasyt is naujo. Zodziu, kai reik, tai jos neateina.
Mano 01.04 ☺ Irgi butu geriausia gimtadienio dovana <3
P.S. Mano rytojaus vizitas pas gine nuplauke. Dar neparejo mmm, todel liepe paskambint kai prasides ir uzsirasyt is naujo. Zodziu, kai reik, tai jos neateina.
O beveik kartu gimtadienius galim švęst oj tos mmm, kai jų nelaukiam taitai visad ateina ir dar net ankščiau. O kai labai laukiam ima ir užvėluoja Gal dar kartu lauksim rezultatų
Amundsen , lauksim rezultatų tyrimų, linkiu, kad būtų geri ir sveika atvykusi į LT! Mums irgi buvo fainai atvykti čia, kai Vilniuj +10,o pas mus buvo - 15laipsniu
Hal, kaip viskas atrodo sudėtingai... Siunčiu tau stiprybės ir lauksim žinių iš echo, aš manau, kad ginė pasakys kada jau ką gerti dabar ir išsklaidys visą nerimą
Liucija, kaip džiaugiuosi, kad viskas gerai, kažkaip atrodo, kad kiekviena gera istorija atneša vilties visoms labai saugok save, dabar jau turi saugoti ne tik dėl savęs, bet ir dėl naujos gyvybės tavyje tai saugok dvigubai
Mimoza, aš irgi visa išberta, džiaugiuosi, kad slūgsta tau ir gal viskas stos į savo vėžias? Gruodis greit ateis kuo toliau tuos tas laikas greičiau bėga, ypač artėjant Kalėdoms
Gintare, mūsų CD panašios, man irgi viską maudžia ir vid duria kažkur, tik aš tai nesilaukiu, galvoju gal tas polipas man krečia nesąmones.. O tau linkiu, kadkad būtų viskas tik į gerą ir net dirbtinio nereikėtų
O šiaip tai sveikos visos naujokės, linkiu, kad viskas greit pavyktų ir kaip kažkas sakė parašykit ne pastojimo, o iškart vaiko, kad viskas ateitų. Ir kas dar labai svarbu, linkiu leisti viskam ateiti ir nepergyventi, visą laik atsiminti, kad metus nepastoti yra normalu, nėr ko nervuotis. Tik iš savo patirties, iškart eikit echo pasidaryti prieš planavimą, kad nerastų po daug laiko kokių polipų ir nenueitų planavimo visas laikas veltui
Gal ketvirtadienį, nes kai kurie sako jei mmm atėjo vakare tai.pirma cd tik sekančią dieną
Nu vat as irgi galvoju, kad ryt rytas butu tik 2,5 dienos. O tie tyrimai daromi 3-5 ciklo diena, tai kaip ir geriausia laukt ketvirtadienio
Beje savo mm nelaukiu gruodzio 10 diena nors ir tiksliai nezinau, nes praeitas ciklas 34, sis 29 tai gruodzio 10-15
*Niloticus*, net labai seną. Niekis tuoj įkelsiu naują Bet gal šį mėn padirbėsit su nd
Nu vat as irgi galvoju, kad ryt rytas butu tik 2,5 dienos. O tie tyrimai daromi 3-5 ciklo diena, tai kaip ir geriausia laukt ketvirtadienio
Beje savo mm nelaukiu gruodzio 10 diena nors ir tiksliai nezinau, nes praeitas ciklas 34, sis 29 tai gruodzio 10-15
Tikrai lauk ketvirtadienio
Tuoj ir tavo pataisysiu
Sulaukusios II
Vis dar laukiančios II
11.20 Garbanelele nelaukia mmm
11.21 Dandelion fuzz nelaukia mmmm
11.23 goodmorning nelaukia mmm
11.24 Gintare0820 nelaukia mmm
11.25 Pikų*dama nelaukia mmm
11.27 *Niloticus* nelaukia mmm
11.29 ~Emi~ nelaukia mmm
12.06 Karina2209 nelaukia mmm