Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Serena,  labas pupa  :wub:​ 

Atsakyti

Na jei galimai vakar ivyko ov, tai tada 7dpo parodytu prg ar ivyko ov ar ne :)

As zadu ryt poryt pasidaryt fsh, lh ir e2 hormonus, paziuret ar tvarkingai su jais :) o tada su atsakymais eisiu pas gine :)

As buciau visai rami jai man nereiketu po O gerti Gerpetix be kurio bus sakes net jai ir apsivaisino kiausinelis.. uztat dabar triedziu i bata.. 

Labai tikėtina, kad vakar tik ovuliacija įvyko tau  :hmm: tai kraujas nieko nerodys manau dar  :unsure: 

Uzsirasiau pas gine kazkokia ryt echo, dasiskambinau galu gale. Paziures ir bus aisku  :unsure: 

Atsakyti

Priedas  9F8EB2AF-408E-4D5A-A0C5-280680703129.png   609,94KB   0 Parsiųsta kartų

realiai siandien tikejausi didesnes bt, bet prabudinejau visa nakti, o ypac paryciais tad ji siandienine yra netiksli visiskai..  savaitgali taip pat keltasi laaabai anksti. Kazkur skaiciau , kad panos primeta paklaida kai matuoja anksciau nei visada.. 

Atsakyti

Pagaliau man nebemeta naujų spuogų, papulius visai atleido, vakar pilvą buvo susukę visai dienai. Grynai kaip senais laikais kai iki mmm lieka 2-1,5 savaitės man organizmas tokius šposus iškrečia. Mmm turi būt kitą savaitę, tikiuosi ateis kaip priklauso. Beje jau gruodžio 11 eisiu pas ginę kaip laikiu  :bigsmile:​ 

realiai siandien tikejausi didesnes bt, bet prabudinejau visa nakti, o ypac paryciais tad ji siandienine yra netiksli visiskai..  savaitgali taip pat keltasi laaabai anksti. Kazkur skaiciau , kad panos primeta paklaida kai matuoja anksciau nei visada.. 
Gerai kad išeis pasidaryti echo, bus ramiau nei burti iš kavos tirščių  :oh: o čia bt kokia turi būt 36,07 ar 36,7?  :hmm: skaičiau ir aš jei ankščiau prideda, jei vėliau nuima ten kažkiek. Kelintą val eisi echo darytis? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 12 lapkričio 2019 - 11:51

Pagaliau man nebemeta naujų spuogų, papulius visai atleido, vakar pilvą buvo susukę visai dienai. Grynai kaip senais laikais kai iki mmm lieka 2-1,5 savaitės man organizmas tokius šposus iškrečia. Mmm turi būt kitą savaitę, tikiuosi ateis kaip priklauso. Beje jau gruodžio 11 eisiu pas ginę kaip laikiu  :bigsmile: 

Gerai kad išeis pasidaryti echo, bus ramiau nei burti iš kavos tirščių  :oh: o čia bt kokia turi būt 36,07 ar 36,7?  :hmm: skaičiau ir aš jei ankščiau prideda, jei vėliau nuima ten kažkiek. Kelintą val eisi echo darytis? 

36,7 , bet kazkodel dave ivesti tik per nuli. 13.40 vienintelis laikas buvo, tai ir pagriebiau.

zinok dZiaugiuosi kad siek tiek pailsesiu nuo viso sito marazmo.. 

praleks tau tas laikas iki gines belekaip greitai, net nespesi susigaudyti kada vel visa galva nersi i planavimus 😊

Atsakyti

Sveikos, oj kiek čia visko įvyko, einu skaityt, tik dar noriu pasidalinti, parėjo mano vieni atsakymai, dariausi 12cd, kaip suprantu nėr labai geri skaičiai?

FSH 3.2

AMH 2.63

Man ryt operacija, tai suka jau šiandien viską, kažkaip nėr labai ramu... 

Atsakyti

Labas rytas, Liucija, kokios geros naujienos! Dabar aukit ir stiprekit <3

Amundsen, uz mmm priklauso  :4u: 

O as vis apie IVF skaitau. Toki siek tiek bauginanti dalyka suzinojau. Pasirodo, kad atlikusius embrionus reikia saugoti amzinai. Tai tarkim jeigu ju lieka - jie uzsaldomi ir per menesi poros moka 30 eur uz ju saugojima. Naikint ju negalima, galima tik donuoti. Tai jeigu nenori kad kad tavo biologini vaika augintu kokie svetimi zmones - turi juos saugoti. Forever. Isivaizduoju mociute mokancia uz savo embrionus. O tada moka vaikai? Nu biski kosmosas. Ypac kai leidziami abortai.

Aciu  :wub: 

Kokia nesamone! Cia tikrai tik pinigu nori pasidaryt, vien tam tas istatymas. Kaip taip gali buti kai yra leidziami abortai.. Reikia tiketis pasikeis. Kartais atrodo istatymai yra tam, kad pasunkinti zmonems gyvenimus ir daugiau pinigu isplesti. 

Atsakyti

Labas rytas,  Lucija , bet ir turėjo matyti tik puslytę pagal tai kiek paskaičiavom tau ya laiko  :) Svarbiausia jau matė tai be galo džiugu. Kai turi tik laiko ir pagulinėk! Prisiminiau dėl to pakraujavimo, mano giminaitei iki 3 mėn ar net ilgiau taip buvo, tai jai liepė gulėti, gavo biuletenį.  :unsure:​ Būk gerutė pasaugok save ir žirniuką, kiek įmanoma kuo daugiau ilsėkis. Nekelk nieko sunkaus. 

Airisė, aš ir skaičiau kad reikia amžinai laikyti šaldytus, bet manau kad pasikeis įstatymas tuo atžvilgiu  :hmm: o ir nevisada yra ką šaldyti, kitoms jei pavyksta užšaldyti, bet būna nepasiseka IVF, o tada jau kartojakartoja su šaldytais tadtad nebelieka ką ir laikyti. O donuoti, jaučiu niekaip nesutikčiau  :oh:

Sveika, tai stengiuosi neprisigalvoti, tiesiog dziaugtis  :wub: Jo, zinok beveik vien ir teguliu, kai jau labai reikia tik tada kazka pasidarau. Siaip nieko nekilnojo, ir realiai nieko nedarau, tai biski jauciuosi kaip kad simuliuociau  :D Bet zinau kad del mazo grudelio tai ilsiuosi kiek galiu  :nestuke 

Na jei galimai vakar ivyko ov, tai tada 7dpo parodytu prg ar ivyko ov ar ne :)

As zadu ryt poryt pasidaryt fsh, lh ir e2 hormonus, paziuret ar tvarkingai su jais :) o tada su atsakymais eisiu pas gine :)

Laikau kumscius kad geri butu atsakymai, man irgi atrodo kad tau viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Pagaliau man nebemeta naujų spuogų, papulius visai atleido, vakar pilvą buvo susukę visai dienai. Grynai kaip senais laikais kai iki mmm lieka 2-1,5 savaitės man organizmas tokius šposus iškrečia. Mmm turi būt kitą savaitę, tikiuosi ateis kaip priklauso. Beje jau gruodžio 11 eisiu pas ginę kaip laikiu  :bigsmile:​ 

Geros naujienos, tai organizmas gal jau baigia apsiprasti su KT. As isivaizduoju, kas cia beliko juk tik menuo. O dabar dar Kaledinis metas prasideda tai isvis greit prabegs  :newyear:​ 

Atsakyti

Sveikos, oj kiek čia visko įvyko, einu skaityt, tik dar noriu pasidalinti, parėjo mano vieni atsakymai, dariausi 12cd, kaip suprantu nėr labai geri skaičiai?

FSH 3.2

AMH 2.63

Man ryt operacija, tai suka jau šiandien viską, kažkaip nėr labai ramu... 

Sveika, 

Apie tyrimus nenusimanau, manau bus kas geriau zino ir pakomentuos. Bet del operacijos stenkis nusiraminti ir likti pozityvi su gerom mintim  :4u: visas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Hal, lauksiu žinių po echo  :) Gerai tas poilsis, nes galva prasivėdina nuo visų tų stebėjimų. Planuosim tik tą ciklą, jei pavyks bus valio, o jei ne vėl stabdis bus įjungtas kažkuriam laikui dėl atstumo su mb. Bet aš pozityviai bandau mastyti, kad pavyks. Vyro turtas geras, man ovuliavija suskatins tad priklausys tik nuo aukščiau rezultatas  :rolleyes: 

goodmorning, FSH nežinau normų vidurį ciklo, bet jis pakrenta. O AMH galėtų būt aukštesnis, bet dar geras sakyčiau. Linkiu, kad sklandžiai praeitų operacija  :4u: 

Lucija, tai ir šaunu kad gali ilsėtis kiek širdis geidžia  :rolleyes: Ir aš manau, kad organizmas apsipranta su KT. Iš ties tas laikotarpis kai stimuliuos bus šventinis, o dar mano gimtadienis 01.02  :rolleyes: tai išvis būtų super gimtadienio dovana, nors ir pavėluota būtų  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2019 11 12, 12:13)
<p><strong>Serena, </strong> labas pupa  wub.gif​ </p>

O labutis, ir tu cia bigsmile.gif
Atsakyti