Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

labas rytas! naujokei  :4u:   

man siandien 15 CD ir jauciu labai keistus skausmus pilvo apacioje ir ties uzpakaliu  :hmm:   atrodo net sedet nemalonu.. nzn kodel, bet gali but kad del salaviju arbatos, nes kai ja pradejau gert- visa OV labai aiskiai jauciau- pilvas buvo kaip fabrikas  :D   ir dabar po OV kazkaip jautru man ten viskas  :hmm:  na, tikiuosi cia i gera  :rolleyes:   bet neprisisvaigsiu si karta. Su MB vakar pasikalbejom, susitaikem, dabar ramiai laukiam ketvirtadienio, kada gausim nauju namu raktus  :wub:​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 12 lapkričio 2019 - 08:24

labas rytas! naujokei  :4u:   

man siandien 15 CD ir jauciu labai keistus skausmus pilvo apacioje ir ties uzpakaliu  :hmm:   atrodo net sedet nemalonu.. nzn kodel, bet gali but kad del salaviju arbatos, nes kai ja pradejau gert- visa OV labai aiskiai jauciau- pilvas buvo kaip fabrikas  :D   ir dabar po OV kazkaip jautru man ten viskas  :hmm:  na, tikiuosi cia i gera  :rolleyes:   bet neprisisvaigsiu si karta. Su MB vakar pasikalbejom, susitaikem, dabar ramiai laukiam ketvirtadienio, kada gausim nauju namu raktus  :wub:​  

Pirmas ciklas kaip salavijus geri? Ar paankstino tau ov  :hmm: keliauju siandien i lt ir bijau pradet si cikla, nes saviski pamatysiu tik 9cd :D tai zadu pradet nuo kito jei si nepavyks :)

Atsakyti

Pirmas ciklas kaip salavijus geri? Ar paankstino tau ov  :hmm: keliauju siandien i lt ir bijau pradet si cikla, nes saviski pamatysiu tik 9cd :D tai zadu pradet nuo kito jei si nepavyks :)

geriau praeita irgi, bet jau po OV  :D   tai nesiskaito. o si karta pradejau gert antra ar trecia mmm diena ir geriau iki pat OV.  del paankstinimo net nzn, OV testas buvo teigiamas viena diena anksciau nei praeita menesi  :hmm:  nzn ar cia arbata galejo itakot.

Atsakyti

Labas rytas,  Lucija , bet ir turėjo matyti tik puslytę pagal tai kiek paskaičiavom tau ya laiko  :) Svarbiausia jau matė tai be galo džiugu. Kai turi tik laiko ir pagulinėk! Prisiminiau dėl to pakraujavimo, mano giminaitei iki 3 mėn ar net ilgiau taip buvo, tai jai liepė gulėti, gavo biuletenį.  :unsure:​ Būk gerutė pasaugok save ir žirniuką, kiek įmanoma kuo daugiau ilsėkis. Nekelk nieko sunkaus. 

Airisė, aš ir skaičiau kad reikia amžinai laikyti šaldytus, bet manau kad pasikeis įstatymas tuo atžvilgiu  :hmm: o ir nevisada yra ką šaldyti, kitoms jei pavyksta užšaldyti, bet būna nepasiseka IVF, o tada jau kartojakartoja su šaldytais tadtad nebelieka ką ir laikyti. O donuoti, jaučiu niekaip nesutikčiau  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 12 lapkričio 2019 - 09:04

Gintare, džiugu kad susitaikei su MB  :) O dėl pilvo po ovuliavijos gali paskaudėti normalu tai. 

Atsakyti

Laba ryta, blaskiausi visa nakti, o ypac paryciais.. ir aisku bt yra netikslus visiskai tokiu atveju, net nezinau ka daryti.

Atsakyti

Mimoza dabar prisidavus prg matyciau ka? Ta prasme ar jau ivyko O ar dar ne 🧐. Suprantu, kad nematysiu ar pilnaverte jai ivyko, bet ar matysiu apskritai ar ivyko. 

Atsakyti

Mimoza dabar prisidavus prg matyciau ka? Ta prasme ar jau ivyko O ar dar ne 🧐. Suprantu, kad nematysiu ar pilnaverte jai ivyko, bet ar matysiu apskritai ar ivyko. 
Žinok nežinau, po ov jis pradeda tik kilti. Neaišku koks prg buvo tavo prieš ov, tai pakilimo ir nesužinosi taip anksti. O savaitgalį jutai kokį durimą, kad bent jau leistų įtarti apie ov įvykimą? Vajė kaip tau sunku, laikykis  :console: Paklausk savo širdies kaip geriau padaryti, aš tikrai nežinau ką patarti  :unsure: O echo nėra galimybės pasidaryti kur kitur matytų ar ovuliavo tie foliai ar ne. 

Tiesa o kokia bt? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 12 lapkričio 2019 - 10:46

Vakar laaabi dure pilva, kiausides tikrai stipriai  :unsure: . Apsiskambinau ginekolog kedainiuose, niekas nekelia ragelio  :unsure:  nes pirmiausia apie Echo ir galvojau...

Atsakyti

Vakar laaabi dure pilva, kiausides tikrai stipriai  :unsure: . Apsiskambinau ginekolog kedainiuose, niekas nekelia ragelio  :unsure:  nes pirmiausia apie Echo ir galvojau...

Labai tikėtina, kad vakar tik ovuliacija įvyko tau  :hmm: tai kraujas nieko nerodys manau dar  :unsure:​ 

Atsakyti

Na jei galimai vakar ivyko ov, tai tada 7dpo parodytu prg ar ivyko ov ar ne :)

As zadu ryt poryt pasidaryt fsh, lh ir e2 hormonus, paziuret ar tvarkingai su jais :) o tada su atsakymais eisiu pas gine :)

Atsakyti

Na jei galimai vakar ivyko ov, tai tada 7dpo parodytu prg ar ivyko ov ar ne :)

As zadu ryt poryt pasidaryt fsh, lh ir e2 hormonus, paziuret ar tvarkingai su jais :) o tada su atsakymais eisiu pas gine :)

Kažkodėl manau, kad jie pas tave bus geri  :) Pranešk ir mums kai sužinosi atsakymus. Geros viešnagės gimtoje žemėje  :4u:​ 

Atsakyti