Tai, kad tavo ryskiausias buvo su ryskesne testine juostele ;)
Man siandien keista diena, lyg visi buve pojuciai dinge, nei jokiu maudimu, nei skausmu, krutine lyg ir nejautri, venu nebematyti gal cia pries mm taip.. juk jei butu ov daba, tai tikrai tik jautretu krutine, ar ne taip?
Amundsen, kol pilnai nepramuso, tol vilciu yra, gali buti implantacinis. O man idomiai buvo diena pries tepimui pasirodant dingo ir nezmoniskas apetitas ir metalo skonis burnoj, bet cia nznau nei kaip nei kodel.
As ju net nelaikau viska ismetus.. biskeli susinervinau, bet jau nieko nepakeisiu. Bent prg prisiduociau kaip mimoza sake, bet kad cia isvis nezine tada kada duoti ta krauja. Dar reikia ir ta stipru prg gerti, bet tai kad dabar jau net nezinau kada . Zodziu susinervinau..
O tu testukus palaikai 10min? nes man jie per ilga laika tik isryskeja.. Nesinervuok skambink ginei ir pasitark, viskas bus ok.
Oho kiek priplepėjot per pora dienu
Mes darėme SG Northway Vilniuje. Dabar laukiame MB slapimo tyrimu del infekciniu ligu. Jeigu nieko neras, tada spermos paseli darys..
.....
jeigu šį mėnesi vėl nieko, reikės ir man tuos ot padaryt
Manau visko gali buti Pamiegink ot tikrai, geras dalykas
As merginos po echo, visdelto viskas vietoj ir augam vis dar tepa, taip kad neaisku kaip dar bus, tai ilsiesiuosi ir tikiesiuos geriausio