Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, noriu jungtis i jusu bureli, pirmas menuo kaip pradejom planuoti sesute ar broliuka suneliui smile.gifistikro nieko nemoku skaiciuoti, kada vaisingos kada ne, tik programele turiu telefone, ja ir naudoju smile.gif

Sveika prisijungus  :4u:  mes ir pirmas menuo kai bandom suneliui broli ar sese pagaut :)  tai mes su tavim panasios  :P  as ir nieko nesuskaiciuoju  :D 

Atsakyti

Mano gine iskridus atostogauja, negaliu nei paklausti kas svarbiausia.. labiausiai pergyvenu del to kad nebezinau kada prg pradet gerti  :unsure: 

Atsakyti

Imetu savo kalendoriu, realiai ateina kaip laikrodis man jos.. tavo nuomone kada man daryti prg? attachicon.gif55D79A29-5A2E-4AD0-8309-2CADB7FE0D36.png

Jei tikrai tiksliai ateina mmm, tai aš daryčiausi 19 d. 

Atsakyti

Tai, kad tavo ryskiausias buvo su ryskesne testine juostele ;)

Man siandien keista diena, lyg visi buve pojuciai dinge, nei jokiu maudimu, nei skausmu, krutine lyg ir nejautri, venu nebematyti   :hmm: gal cia pries mm taip.. juk jei butu ov daba, tai tikrai tik jautretu krutine, ar ne taip?

Amundsen, kol pilnai nepramuso, tol vilciu yra, gali buti implantacinis. O man idomiai buvo diena pries tepimui pasirodant dingo ir nezmoniskas apetitas ir metalo skonis burnoj, bet cia nznau nei kaip nei kodel. 

As ju net nelaikau  :unsure:  viska ismetus.. biskeli susinervinau, bet jau nieko nepakeisiu. Bent prg prisiduociau kaip mimoza sake, bet kad cia isvis nezine tada kada duoti ta krauja. Dar reikia ir ta stipru prg gerti, bet tai kad dabar jau net nezinau kada  :unsure: . Zodziu susinervinau.. 

O tu testukus palaikai 10min? nes man jie per ilga laika tik isryskeja.. Nesinervuok skambink ginei ir pasitark, viskas bus ok.

Oho kiek priplepėjot per pora dienu  :D

Mes darėme SG Northway Vilniuje. Dabar laukiame MB slapimo tyrimu del infekciniu ligu. Jeigu nieko neras, tada spermos paseli darys..  :4u:  

.....

jeigu šį mėnesi vėl nieko, reikės ir man tuos ot padaryt  :4u:

Manau visko gali buti :4u: Pamiegink ot tikrai, geras dalykas  :) 

As merginos po echo, visdelto viskas vietoj ir augam  :wub: vis dar tepa, taip kad neaisku kaip dar bus, tai ilsiesiuosi ir tikiesiuos geriausio  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, noriu jungtis i jusu bureli, pirmas menuo kaip pradejom planuoti sesute ar broliuka suneliui smile.gifistikro nieko nemoku skaiciuoti, kada vaisingos kada ne, tik programele turiu telefone, ja ir naudoju smile.gif

Sveika, linkiu neuzsibuti  :4u:​ 

Atsakyti

Bet pala, o kada tau matė du folius didelius. O ginė gal užsiminė kada jie turėtų ovuliuot? O ką tu gėrei tas 5 d. kai pamatė tuos folius? Gali ir ciklas dėl to pasikeisti manau  :hmm: bral kaip sudėtinga pas tave  :unsure:​ 

Atsakyti

kaip galvoji ka su tablem daryti? Ziureti ar dar pakils bt ryt poryt ir tada pradet gerti? 
sakes kaip galva susisuko nuo visko. 

Atsakyti

Lucija, iš pat pradžių man mano moteriška intuicija sakė, kad viskas bus gerai tavo atveju. :) 

Atsakyti

Bet pala, o kada tau matė du folius didelius. O ginė gal užsiminė kada jie turėtų ovuliuot? O ką tu gėrei tas 5 d. kai pamatė tuos folius? Gali ir ciklas dėl to pasikeisti manau  :hmm: bral kaip sudėtinga pas tave  :unsure: 

Clostylbegit auginti folius, 5 dienas. Man juos pamate praita pirmadieni, bet kazkaip ju dydzio neaptarem.. liepe BT matuotis ir sulaukus pakilimo gerti ta prg ir tada darytis krauja butinai jai mm nepramusa 

Atsakyti

Amundsen, kol pilnai nepramuso, tol vilciu yra, gali buti implantacinis. O man idomiai buvo diena pries tepimui pasirodant dingo ir nezmoniskas apetitas ir metalo skonis burnoj, bet cia nznau nei kaip nei kodel. 

O tu testukus palaikai 10min? nes man jie per ilga laika tik isryskeja.. Nesinervuok skambink ginei ir pasitark, viskas bus ok.

Manau visko gali buti :4u: Pamiegink ot tikrai, geras dalykas  :)

As merginos po echo, visdelto viskas vietoj ir augam  :wub: vis dar tepa, taip kad neaisku kaip dar bus, tai ilsiesiuosi ir tikiesiuos geriausio  :4u: 

Na va kaip saunu  :wub:  dabar daug ilsekis ir saugok save bei mazyli  :4u: 

Atsakyti

Lucija, iš pat pradžių man mano moteriška intuicija sakė, kad viskas bus gerai tavo atveju. :)

Aciu Karina  :wub:  :wub:  :wub:​  Kaip tu laikaisi?

Atsakyti

Clostylbegit auginti folius, 5 dienas. Man juos pamate praita pirmadieni, bet kazkaip ju dydzio neaptarem.. liepe BT matuotis ir sulaukus pakilimo gerti ta prg ir tada darytis krauja butinai jai mm nepramusa 

Tai sakyčiau dar stebėk tada bkt, tarkim šeštadienį vakare ar sekmadienį galėjo tik ovuliuot, o jei tik šiandien tai bkt dar gali ir ryt nerodyt įvykusios ov  :hmm: jei ryt dar tempė pakils tai bus liuks. Teks dar palaukti. Labai tikiuosi kad ji tau greit užkils ir parodys, kad ov įvyko ir ramiai sau gersi prg. 

Atsakyti