Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Iki gruodzio jau nebetoli, tai linkiu kad gautum nauju metu dovanele  :4u:

Na o bkt tavo tikrai sudetinga.. gal del pks taip  :hmm: ?

Na manau stimuliacija tikrai pades :)

O taip laikas skrieja nejučia, atrodo tik ką buvo rugsėjis kai tarėmės dėl to, o čia liko 43 dienos kažkur iki stimuliacijos pradžios  :rolleyes: Mes abu su MB labai tikimės, kad ji pavyks, būtų iš ties puiki dovanėlė naujų metų proga  :)​ 

Atsakyti

O taip laikas skrieja nejučia, atrodo tik ką buvo rugsėjis kai tarėmės dėl to, o čia liko 43 dienos kažkur iki stimuliacijos pradžios  :rolleyes: Mes abu su MB labai tikimės, kad ji pavyks, būtų iš ties puiki dovanėlė naujų metų proga  :)​ 

Jau tikrai nebe daug ;) laikas tai tikrai skriete skrieja, va jau ryt 9 savaites kaip planuojam aktyviai, tai irgi tikiuos, kad iki nauju ivyks kas :) 

Na gal prg reik pasidaryt man uz 6 dienu? Jei cia man ov buvo dabar  :hmm: o kaip reikia ji vertint ar ivyko ov ar ne  :hmm: bet ar galejo 29cd ivykt ov :( ? Taip velai  :blink:​ 

Atsakyti

Prisiziutejau jusu OT tai galiu pasakyti wau.. pas mane blankus visai nors realiai turetu buti ryt O. Tai vienintele viltis, kad ji man jau ivyko praita savaite  :hmm: zodziu nezinau..

Atsakyti

Prisiziutejau jusu OT tai galiu pasakyti wau.. pas mane blankus visai nors realiai turetu buti ryt O. Tai vienintele viltis, kad ji man jau ivyko praita savaite  :hmm: zodziu nezinau..

Nuo kurios cd testuoji? Parodyk savo ;)

Atsakyti

As ju net nelaikau  :unsure:  viska ismetus.. biskeli susinervinau, bet jau nieko nepakeisiu. Bent prg prisiduociau kaip mimoza sake, bet kad cia isvis nezine tada kada duoti ta krauja. Dar reikia ir ta stipru prg gerti, bet tai kad dabar jau net nezinau kada  :unsure: . Zodziu susinervinau.. 

Atsakyti

Oho kiek priplepėjot per pora dienu  :D 

Mes darėme SG Northway Vilniuje. Dabar laukiame MB slapimo tyrimu del infekciniu ligu. Jeigu nieko neras, tada spermos paseli darys..  :4u:  

galit priminti kada maždaug turėtų implantacija vykti? nes šiandien labai keistai jaučiuosi..ir pilvo apacia sumaude truputi  :unsure: ale 5-6 dpo turetu buti, gal biskiuka anksti dar  :hmm: 

jeigu šį mėnesi vėl nieko, reikės ir man tuos ot padaryt  :4u: 

Atsakyti

O man jau beldziasi mm :( katik atsirado ruzavo kraujo vos vos, bet jau pradejo maust pilva kaip per mm, tai jau tuoj pramus :( na sis ciklas tada buvo 29cd, geriau nei 34, bet nevykes vistiek :(

Atsakyti
Sveikos, noriu jungtis i jusu bureli, pirmas menuo kaip pradejom planuoti sesute ar broliuka suneliui smile.gif istikro nieko nemoku skaiciuoti, kada vaisingos kada ne, tik programele turiu telefone, ja ir naudoju smile.gif
Atsakyti

As ju net nelaikau  :unsure:  viska ismetus.. biskeli susinervinau, bet jau nieko nepakeisiu. Bent prg prisiduociau kaip mimoza sake, bet kad cia isvis nezine tada kada duoti ta krauja. Dar reikia ir ta stipru prg gerti, bet tai kad dabar jau net nezinau kada  :unsure: . Zodziu susinervinau.. 

Aš juos klijuodavau į sąsiuvinį, paskui išmesdavau. Bet foto pasilikus esu. Kelinta tavo cd? Ir kada turėtų būti maždaug mmm? Jei žinotum mmm datą tada galėtum atskaičiuoti 8 dienas ir tą 8 pasidaryti prg. Tai maždaug ir būtų 7 dpo. Aišku tai nėra visiškai tikslu, nes mmm gali ateiti ir vėliau ar net ankščiau.

Atsakyti

galit priminti kada maždaug turėtų implantacija vykti? nes šiandien labai keistai jaučiuosi..ir pilvo apacia sumaude truputi  :unsure: ale 5-6 dpo turetu buti, gal biskiuka anksti dar  :hmm:

jeigu šį mėnesi vėl nieko, reikės ir man tuos ot padaryt  :4u:

Linkiu, kad būtų tyrimai geri :) O implantacija gali įvykti nuo 6-12 dpo. Tai kas ten žino, gal ir kabinasi žirnis pas tave  :bigsmile: 

O man jau beldziasi mm :( katik atsirado ruzavo kraujo vos vos, bet jau pradejo maust pilva kaip per mm, tai jau tuoj pramus :( na sis ciklas tada buvo 29cd, geriau nei 34, bet nevykes vistiek :(

O gal tai implantacinis  :hmm: O jei ir ne tai reikia džiaugtis kad ciklas normalizuoja. O kai pasidarys reguliarus, tai bus lengviau viską sekti  :) Nenukabink nosytės  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, noriu jungtis i jusu bureli, pirmas menuo kaip pradejom planuoti sesute ar broliuka suneliui smile.gifistikro nieko nemoku skaiciuoti, kada vaisingos kada ne, tik programele turiu telefone, ja ir naudoju smile.gif

Sveika prisijungus. Linkiu greito kibimo  :) Palinkėsiu dabar nieko neskaičiuoti ir neapsikrauti savęs. Svarbu reguliarūs ND, idealu kas antrą dieną, bet jei ir kasdien tai irgi tinka  :)​ 

Atsakyti

_mimozza_, 11 Lap 2019 - 18:45, parašė: Aš juos klijuodavau į sąsiuvinį, paskui išmesdavau. Bet foto pasilikus esu. Kelinta tavo cd? Ir kada turėtų būti maždaug mmm? Jei žinotum mmm datą tada galėtum atskaičiuoti 8 dienas ir tą 8 pasidaryti prg. Tai maždaug ir būtų 7 dpo. Aišku tai nėra visiškai tikslu, nes mmm gali ateiti ir vėliau ar net ankščiau.
Imetu savo kalendoriu, realiai ateina kaip laikrodis man jos.. tavo nuomone kada man daryti prg? Priedas  55D79A29-5A2E-4AD0-8309-2CADB7FE0D36.png   711,25KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti