Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Garbanele  :4u:   :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lokysta @ 2019 01 31, 23:23)
<p>Sveikos merginos, kaip gyvenat? 😊 žiūriu palei sąrašiuką kažkaip reikaliukai nejuda ☹ aš vis įlendu kartais, paskaitau, bet kartais laikas neleidžia visko išnagrinėti ir suskaityti 🙈</p>

Laba, kaip tu? Kaip tavo pilvelis?
Sausį tik laurina gali išgelbėti mirksiukas.gif
Garbanėle 4u.gif įvyks kai mažiausia to tikėsies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 01 vasario 2019 - 08:02

o as pasakysiu tik tiek, kad stabdau planavima... po keleto dideliu konfliktu su MB- turiu minciu net palikt ji..tiesiog per daug iskaudino. Matyt nelemta.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 01 vasario 2019 - 08:01

o as pasakysiu tik tiek, kad stabdau planavima... po keleto dideliu konfliktu su MB- turiu minciu net palikt ji..tiesiog per daug iskaudino. Matyt nelemta.. 

Labas rytas,gal tiesiog ytampa del to planavimo as ir susipykus su MB tie vyrai kartais tikrai moka iskaudinti  :aggressive: man irgi minciu jau buvo kile skirtis net bet ne taip lengva kai tiek metu kartu viskas jau yprasta nusistoveje dat ir vaikai,atrodo susitaikai poto ir vel viskas gerai bet nuoskaudos lieka  :( 

Atsakyti

Labas rytas,gal tiesiog ytampa del to planavimo as ir susipykus su MB tie vyrai kartais tikrai moka iskaudinti  :aggressive: man irgi minciu jau buvo kile skirtis net bet ne taip lengva kai tiek metu kartu viskas jau yprasta nusistoveje dat ir vaikai,atrodo susitaikai poto ir vel viskas gerai bet nuoskaudos lieka  :(

mes dar tik metus kartu...paskubejom kartu pradet gyvent..viskas vyko labai greitai. normalu kad buna konfliktu, skirtingu nuomoniu..bet tada susedi ir kalbiesi. ir svarbiausia nekartot tu klaidu... bet kai sedi su zmogum, kalbiesi 5 valandas, o po 4 dienu jis padaro ta pati...nezinau ar verta test tokius santykius. Ziuri i akis ir meluoja...o dar meluodamas sako, kad as privalau juo pasitiket.... galiu daug ka atleist, bet melo...nezinau....

dabar kaip tik vaisingos dienos...siandien planavau romantiska savaitgali.. vienu zodziu... dar anskciau ejau, kalbejau, nusileidau...o dabar jau nenoriu..pavargau..

Atsakyti

Labas rytas, merginos :)

Kaip aš džiaugiuosi, kad šiandien penktadienis, nes labai ilga savaitė buvo, tai savaitgalio laukiu kaip išganymo, nors nebus jis ramus pas mane :D 

Naujokei - sveika prisijungus. Aš irgi skaičiuoju jau trečią ciklą ir jaučiu, kad jis nepavykęs bus, bet nenukabinu nosies pakolkas, nors noras susilaukti begalinis :)

Gintare - gal tikrai reikia pertraukos, kad visos mintys susidėliotu į vietas ;) Kai atrasit vidinę ramybę, bus viskas aiškiau. Meluojantys žmonės, ypač vyrai, yra labai nepatikimi, bet kažkas su jais gyvena, tai gal ir galima su jais susigyventi ir prisitaikyti prie jų būdo ;) Bet manau svarbu yra nusiraminti, atsitraukti, viską apmąstyti ir tada daryti išvadas. Ant karštųjų jokių sprendimų nepriiminėk. O leliukas gal ir neatėjo, nes jautė, kad jūs dar nepasiruošę kaip šeima jo atėjimui. 

Atsakyti

Labas rytas, merginos :)

Kaip aš džiaugiuosi, kad šiandien penktadienis, nes labai ilga savaitė buvo, tai savaitgalio laukiu kaip išganymo, nors nebus jis ramus pas mane :D

Naujokei - sveika prisijungus. Aš irgi skaičiuoju jau trečią ciklą ir jaučiu, kad jis nepavykęs bus, bet nenukabinu nosies pakolkas, nors noras susilaukti begalinis :)

Gintare - gal tikrai reikia pertraukos, kad visos mintys susidėliotu į vietas ;) Kai atrasit vidinę ramybę, bus viskas aiškiau. Meluojantys žmonės, ypač vyrai, yra labai nepatikimi, bet kažkas su jais gyvena, tai gal ir galima su jais susigyventi ir prisitaikyti prie jų būdo ;) Bet manau svarbu yra nusiraminti, atsitraukti, viską apmąstyti ir tada daryti išvadas. Ant karštųjų jokių sprendimų nepriiminėk. O leliukas gal ir neatėjo, nes jautė, kad jūs dar nepasiruošę kaip šeima jo atėjimui. 

:4u:  as irgi pagalvojau, kad netapau  :nestuke  nes matyt dar ne laikas. o gal ir ne su tuo zmogum.. Taip turejo but.  :unsure:  

ai, neuzkrausiu as jums savo slogiu nuotaiku. 

Atsakyti

Gintare0820  :4u:  :4u:  :4u: 

nepateisinu melo ir kitų nesąmonių, tik paklausiu, ar nevartojot kokių vaistų hormonams? Aš gėriau šiek tiek prieš planuojant pirmą, tai man buvo tokios nuotaikų kaitos  :unsure:  kaip neadekvati elgiaus. Tai neskubėčiau daryt išvadų. 

Aišku, jei nieko negėrėt, o vyras šiaip sublūdo, tai galva geriau veikia nei kitų ir spręsti pačiai. 

Atsakyti

Gintare0820  :4u:  :4u:  :4u: 

nepateisinu melo ir kitų nesąmonių, tik paklausiu, ar nevartojot kokių vaistų hormonams? Aš gėriau šiek tiek prieš planuojant pirmą, tai man buvo tokios nuotaikų kaitos  :unsure:  kaip neadekvati elgiaus. Tai neskubėčiau daryt išvadų. 

Aišku, jei nieko negėrėt, o vyras šiaip sublūdo, tai galva geriau veikia nei kitų ir spręsti pačiai. 

o kaip galima reaguot adekvaciai kai zmogus ziuri i akis, meluoja ir sako, kad privalau juo pasitiket? kai turim 3 valandu pokalbi apie tai. kai as paaiskinu kaip as jauciuosi kai jis meluoja, o po 4 dienu vel tas pats!  ar su vaistais at be vaistu..problema tai ne manyje..

Atsakyti

:4u:  as irgi pagalvojau, kad netapau  :nestuke  nes matyt dar ne laikas. o gal ir ne su tuo zmogum.. Taip turejo but.  :unsure:  

Viskas gerai, jei tik noro yra, gali išsikalbėti. Čia mes tam ir esam, kad visais klausimais išklausysim, paguosim ir bandysim patarti ;)

Atsakyti

Tikrai mielai išklausysim 😊 Kai išsipasakoji iš kart geriau pasidaro, bent jau man. Melo nepateisinu, tik žiūrint koks jis. Ar piktybinius dalykus nuslėpti ir taip išsisukti, ar dėl kažkokių mažmožių meluojama. Aš tik vieną žinau, kad neištikimybės tikrai manau neatleisčiau, jis man taip pat. Bent jau taip esam abu apie tai kalbėję. O per tą laiką kiek esam kartu eina 12 metai pykomės begalę kartų, aš mėgstu išsikalbėti, manasis tik išklauso mano burbėjimų ir nieko daug nepasako. Aš tada dar labiau pykstu. Nes tik aš viena pasirodo norėdavau viską išsiaiškinti. Net porą kartų buvom priėję prie kryžkelės. Jau sakiau išeisiu su maža dukrytę ant rankų pas savo tėvus. Bet išsisprendėm kažkaip. Buvo tikrai visko. jau kokius 2-3 m kaip viskas susitvarkė. MB dabar stengiasi kalbėtis su manimi, ne be tik išklausyti ir nieko nepasakyti. Santykiai sudėtingas mechanizmas :) Linkiu stiprybės viską gerai apgalvoti. Susidėti visus pliusus, minusus ir dar kartą gerai viską pergalvoti ir tik tada priimti sprendimą :) 

Atsakyti

mes dar tik metus kartu...paskubejom kartu pradet gyvent..viskas vyko labai greitai. normalu kad buna konfliktu, skirtingu nuomoniu..bet tada susedi ir kalbiesi. ir svarbiausia nekartot tu klaidu... bet kai sedi su zmogum, kalbiesi 5 valandas, o po 4 dienu jis padaro ta pati...nezinau ar verta test tokius santykius. Ziuri i akis ir meluoja...o dar meluodamas sako, kad as privalau juo pasitiket.... galiu daug ka atleist, bet melo...nezinau....

dabar kaip tik vaisingos dienos...siandien planavau romantiska savaitgali.. vienu zodziu... dar anskciau ejau, kalbejau, nusileidau...o dabar jau nenoriu..pavargau..

Na manau, kad jei tai jau ne pirmas kartas tada jau kita kalba, žiūrint darvtas melas koks, bet jei jis ištisai meluoja tada jau ne kas.......

Atsakyti