Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Amundsen, 11 Lap 2019 - 10:35, parašė: Bet ar gali tokie ot del artejanciu mm buti? Jie aisku ne teigiami, bet ryskokiattachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=264615"]20191111_083723.jpg[/url]
Na įdomus reikalas tie ot pas tave, aš va išknisau saviškius. Tai dar didesnė pieva, bet man LH hormonas ir taip padidėjęs dėl PKS tai man taip ir turi grybaut jie, mano atveju sekti ovuliaciją būtų tikslingiausia tik matuojant BKT. Bet nu niekaip neprisiverčiau savęs ilgai matuoti :oh:  :oh: Tai nusispjoviau ir nebenaudojau aš tų ot :D nes 15 cd dar ryškesnis nei 10 cd buvo, kažkur nuotrauka irgi yra Priedas  IMG_20191111_115707.jpg   144,66KB   0 Parsiųsta kartų

Va radau, ir plius šį mėn matavau BKT, ir man ji neužkilo. Atrodo gražiai pakrito iki 36,2 mano būdavo normali 36,5, pakui pradėjo kilti, pakilo iki 36,8 porą dienų pabuvo tokia pat ir vėl nusimišė iki 36,5. Tai velniop pasiunčiui tuos ot ir BKT supykus

Priedas  IMG_20191111_120836.jpg   46,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 11 lapkričio 2019 - 12:12

Mimozza- nu idomiai cia pas tave atrodo  :hmm:    kaip galima suprast kada vyksta ov?  :hmm:  

Atsakyti

Mimozza- nu idomiai cia pas tave atrodo  :hmm:    kaip galima suprast kada vyksta ov?  :hmm:  

Iš ot tai tikrai nesuprasi  :unsure:, o kada ji vyksta net neįsivaizduoju iš tikro, nes jei nieko negeriu tai ir mmm nėra po kelis mėnesius. Bandžiau matuoti BKT bet per tris ciklus jos nebuvo irgi. Paskutinis kai matavau bkt ir ot kartu naudojau, bet ir tai meįvyko ov. Nors tikėjausi kad kokią 16-17 cd įvyks, nes ot 15 cd tikrai gražus buvo. Bet.... 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191111-115330_Premom.jpg   121,68KB   2 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20191111-115317_Premom.jpg   111,05KB   0 Parsiųsta kartų

_mimozza_, 11 Lap 2019 - 11:03, parašė: Na įdomus reikalas tie ot pas tave, aš va išknisau saviškius. Tai dar didesnė pieva, bet man LH hormonas ir taip padidėjęs dėl PKS tai man taip ir turi grybaut jie, mano atveju sekti ovuliaciją būtų tikslingiausia tik matuojant BKT. Bet nu niekaip neprisiverčiau savęs ilgai matuoti :oh: :oh: Tai nusispjoviau ir nebenaudojau aš tų ot :D nes 15 cd dar ryškesnis nei 10 cd buvo, kažkur nuotrauka irgi yra attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=264616"]IMG_20191111_115707.jpg[/url] Va radau, ir plius šį mėn matavau BKT, ir man ji neužkilo. Atrodo gražiai pakrito iki 36,2 mano būdavo normali 36,5, pakui pradėjo kilti, pakilo iki 36,8 porą dienų pabuvo tokia pat ir vėl nusimišė iki 36,5. Tai velniop pasiunčiui tuos ot ir BKT supykus attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=264617"]IMG_20191111_120836.jpg[/url]
Oi nu jo ne kazka pas tave visai :hmm: Na pas mane visada blankios juosteles buvo, praeita cikla net ties ov nebuvo tokio ryskaus, bet si cikla kiti ot ne tie patys, tai gal delto, nors jautrumas tas pats :) ai kaip bus taip :) greiciau tos mm ateitu ir ramybe butu :)
Atsakyti

Sveikos, merginos kol nera mm tol yra vilties, bukit pozityvios  :4u: 

O su tais ND ir MB tai kartais sunkiai, nes atrodo nori butent pries vaisingas dienas ir po. O jau per tai butinai ar apsipyksi ar bus labai pavarges  :hmm: bet uztenka ir vieno karto taip kad laikau kumscius uz jus  :B 

Mimozza kaip idomiai su ot pas tave, man patiko programele premom kur testukus susideti ir ten atpazysta kuris ryskiausias ir didziausias pikas. O man su termometru bkt isvis nesigavo, teko pirktis ta brangu aparaciuka.

Amendsen man atrodo jei naudotum aparaciuka kad ir diena, bet ilgiau miegotum nei 3-4valandas vistiek galetum atpazinti kada temepraturu kaita prasideda, bet laikiam tavo mikroskopo. Ot tikrai ryskus, nenukabink nosies, vilciu yra.

Garbanelele kiek tavo ciklas dienu trunka? Man butent kai taip atsitiko-uzkibo.

Gintare svarbu reikaliukai juda i prieki, sekmes su IVF.

Man siandien echo, baisiai bijau  :huh2:  :help: 

Atsakyti

O su tais ND ir MB tai kartais sunkiai, nes atrodo nori butent pries vaisingas dienas ir po. O jau per tai butinai ar apsipyksi ar bus labai pavarges  :hmm: bet uztenka ir vieno karto taip kad laikau kumscius uz jus  :B

Mimozza kaip idomiai su ot pas tave, man patiko programele premom kur testukus susideti ir ten atpazysta kuris ryskiausias ir didziausias pikas. O man su termometru bkt isvis nesigavo, teko pirktis ta brangu aparaciuka.

Amendsen man atrodo jei naudotum aparaciuka kad ir diena, bet ilgiau miegotum nei 3-4valandas vistiek galetum atpazinti kada temepraturu kaita prasideda, bet laikiam tavo mikroskopo. Ot tikrai ryskus, nenukabink nosies, vilciu yra.

pas mus daznai taip- kaip tik vaisingos dienos- tai tas tai anas  :frusty:   praeita menesi viskas ok buvo, nd kasdiena. o si vel nesamone..  :frusty:  nu reik tiketis kad to vieno karto uzteko... isidejau taurele po visko, tai spermiukai buvo ikalinti visa nakti  :ax:​ 

Atsakyti

Sekmes echo! Gal jau savo zirniuka pamatysi!

na taip kol nera mm dar vilties yra, bet kad man toks jausmas, kad nieko nebus :) 

Na tas aparaciukas idomu, bet as dar palauksiu kolkas ir isbandysiu kitus budus pirmiau :) o gal ir pas gine ka suzinosiu, gal koks uzdegimas ar kas, kas neleidzia pastot :)

Atsakyti

pas mus daznai taip- kaip tik vaisingos dienos- tai tas tai anas  :frusty:   praeita menesi viskas ok buvo, nd kasdiena. o si vel nesamone..  :frusty:  nu reik tiketis kad to vieno karto uzteko... isidejau taurele po visko, tai spermiukai buvo ikalinti visa nakti  :ax:​ 

Svarbiausia yra nd 2 dienos iki ov, taip kad labai dideli sansai ;)

Atsakyti

Svarbiausia yra nd 2 dienos iki ov, taip kad labai dideli sansai ;)

na, pagal skaiciuokle tai turejo ov but vakar. tai ND buvo 2 dienos iki OV..  :rolleyes:​   ai, neprisigalvosiu per daug.. vistiek pikta ant MB kad nieko nebuvo nei sestadieni nei sekmadieni.. 

Atsakyti

Lucija- viskas bus gerai, nebijok. Jokiu neigiamu emociju   :4u:​ 

Atsakyti

na, pagal skaiciuokle tai turejo ov but vakar. tai ND buvo 2 dienos iki OV..  :rolleyes:​   ai, neprisigalvosiu per daug.. vistiek pikta ant MB kad nieko nebuvo nei sestadieni nei sekmadieni.. 

Nepyk baisiai, manau bus to kartelio pakake ;)

Atsakyti

lucija_ , man dabar 21 cd, o bendrai kažkur 28-29 dienas trunka. Nebent pagrybauja dienelę šen ar ten.

Atsakyti