Mimozza, man mm bus 12.06(nes geriu dufaston)
Ji pagaliau penktadienis.... Jaučiuosi kaip išsunkta kempinė.
Ba_By, 08 Lap 2019 - 15:48, parašė: Labas merginos, Matomai, mane visi NT apgavoSorry, bet aš jau nebesuprantu tavęs.Bet, nesuprantu kaio visi mėtė vaiduokliukus nusipirkau Clearblue paprsta, irgi išmetė vaiduokliuka. Atsikėlusi ryte įpusėjus dienai pamaudeno pilva.. Atsiraso kraujuko rudo, ant poperiaus nepasakysiu kad jo mažai ber ir ne daug.. Nesuprantu kas vyksta, nejaugo 3NT man melavo..
IMG_20191108_192010.png 143,3KB
0 Parsiųsta kartų
Dandelion fuzz, aš nepagelbėsiu dėl to, bet po ov visada būna baltos gleivės. Jei buvo ptieš tai skaidrių ir tasių, o paskui baltos tai tikrai ov galėjo praeiti. O po ov įmanomi visokie skausmai, nes pradeda kilti prg, o jis ir atsakingas už skausmelius iš tikro.
Karina, įkelsiu. O duphastoną žadi visad naudoti ar tik šį syk?
Rimtai, parodyk!!
Mano mažius vėl serga. Kada tai baigsis, kadaaaa? Per tuos nuovargius, vos užmigdyti pavyksta, pati lūžtu. O OV ant nosies..
Labai užjaučiu dėl ligų, manoji irgi serga, tik tiek kad jau sveiksta. Buvom pas daktarę tai dar uždraudė visą kitą savaitę vesti į darželį. Kiek taviškiui metukų?
Mimozza, žadu visą laiką gerti. Buvo taip anksčiau, kad pagerdavau ji ir puse metu, tai kitus puse metu buvo reguliarios. Buvo ir taip, kad geriau jį 3men. Ir 3men dar po to ateidavo mm. Žodžiu visaip būdavo. Bet dabar yra taip, kad kol geriu dufaston, tol ir yra mm, negeriu ir fsio, nebėra. Organizmas išvis negamina progesterono. Ką padarysi.
Mimozza, žadu visą laiką gerti. Buvo taip anksčiau, kad pagerdavau ji ir puse metu, tai kitus puse metu buvo reguliarios. Buvo ir taip, kad geriau jį 3men. Ir 3men dar po to ateidavo mm. Žodžiu visaip būdavo. Bet dabar yra taip, kad kol geriu dufaston, tol ir yra mm, negeriu ir fsio, nebėra. Organizmas išvis negamina progesterono. Ką padarysi.
Šaunuolė kad geri, dabar bus didesni šansai pastoti o nuo kelintos cd geri?
Sveikos. Paskaitinėju, bet pati nelabai turiu ko naujo. Dukra susirgo... Dvi iš mano aplinkos pasigimdė, tai truputį vėl stogą rauna. Jau du mėginimų metai prabėgo... Sakiau kitą ciklą pasikartosiu tyrimus ir eisiu kur privačiai pasikonsultuot.
Šiandien galva plyšo, spaudimas kiek pakilęs.
Sveikos. Paskaitinėju, bet pati nelabai turiu ko naujo. Dukra susirgo... Dvi iš mano aplinkos pasigimdė, tai truputį vėl stogą rauna. Jau du mėginimų metai prabėgo... Sakiau kitą ciklą pasikartosiu tyrimus ir eisiu kur privačiai pasikonsultuot.
Šiandien galva plyšo, spaudimas kiek pakilęs.
Tai va ir aš iš planavimo neturiu ką pasakyti, bet vis įkišu liežuvį Sveikatytės dukrytei.
Bet koks negailestingas tas laikas, kaip jis greit bėga
Labai gerai nusprendei dėl tyrimų ir pagalbos ieškojimo