Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos,

nu va pas mus atsidare serganciu frontas - vakar viena dukra is darzo su temperatura parsivedziau  :oh:  dabar ziuresiu po kiek laiko kitos atkris, o atkrenta zinoma paeiliui, tai kad ilgas ligu sezonas matyt nusimato  :ax:  Svarbiausia kad MB neatkristu, o tai su jais blogiau nei su serganciais vaikais  :oh: 

Man va tos agoniskos 10 dienu iki numatomu mmm liko, sakiau dantis sedesiu sukandus ir anksciau nesidarysiu testo  :ax:  su jauniausia dukra naudojau skaitmeninius testus, kazkaip aiskiau buvo - paraso ir matai, o tai praeita menesi net isrinkau viena , nes plasmasiukas matyt trukde  :oh:  :ax: 

Atsakyti

Na merginoj jūs bent vaikų turit, o kai kurios čia be vaikų ir vis gandrų nesulaukia (čia aš apie save)  :hmm:  O jau ir metai ne 20 :( 

Dėl TD tai kai kuriose temose tikrai labai aršios komentatorės, bet atradau aš vieną temukę, kur labai maloniai merginos bendrauja, daug žino ir gali patarti. Tai ten lankausi, paskaitinėju, kai kas domina - pasiklausiu. Tai turbūt reikia atrasti ten savo nišą ir draugiškas temas ;) 

Atsakyti

Aš ir buvau paslydus su mityba, bet vėl susiėmiau :)  Geriausia OT ir BKT matuotis. Tada tikrai aišku, kad O įvyko. O užtvirtinimui PRG 7dpo pasidaryti 

O tai tas PRG parodo ar ivyko OV  :hmm: o pas gine kada eiti tai ji paziuri ir mato per echo ar tikrai vyksta OV  :blink: 

Atsakyti

Sveikos  :4u:​  norėčiau prisijungti prie planuojančių grupės. Vasarį bus trečias ciklas, kai planuojam antrą vaikutį. Šį kartą jau nusipirkau OV testų, niekad nebandžius. Žiūrėsiu, ką rodo. 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2019 01 31, 20:10)
<p>Sveikos  4u.gif​  norėčiau prisijungti prie planuojančių grupės. Vasarį bus trečias ciklas, kai planuojam antrą vaikutį. Šį kartą jau nusipirkau OV testų, niekad nebandžius. Žiūrėsiu, ką rodo. </p>

Laba, junkis ;) linkim greit sulaukti II bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 31 sausio 2019 - 20:18

O tai tas PRG parodo ar ivyko OV  :hmm: o pas gine kada ėeiti tai ji paziuri ir mato per echo ar tikrai vyksta OV  :blink:

Pagal progesterono (PRG) galima pamatyti ar O įvyko, taip pat galim nustatyti ar pilnavertė ar ne. O kada pas ginę eiti net neįsivaizduoju kad nustatytu, nes neteko lankytis būtent dėl ovuliacijos.

Sveikos  :4u:​  norėčiau prisijungti prie planuojančių grupės. Vasarį bus trečias ciklas, kai planuojam antrą vaikutį. Šį kartą jau nusipirkau OV testų, niekad nebandžius. Žiūrėsiu, ką rodo. 

Labukas, smagu kad prisijungei :) tikiuosi čia patiks ir įsiliesi į pašnekesius :) o kada dabar nelauki mmm? 

Atsakyti

Labukas, smagu kad prisijungei :) tikiuosi čia patiks ir įsiliesi į pašnekesius :) o kada dabar nelauki mmm? 

Dabar kaip tik mmm, ateinančias rodo 24 dieną. Šį mėnesį vėlavo tris dienas  :hmm: bet testas buvo baltas baltas, visaip varčiau  :D prisiskaičiau TD, ten net baltuose kažką įžvelgia  :D šį mėnesį sakiau, nieko ten neskaitysiu, o tai išeit iš proto galima  :lol:​ 

Atsakyti

Pramušė  :cray:  :cray:  :cray: O tiek daug tikėjausi. Ir ciklas žymiai trumpesnis, nei pastarąjį pusmetį būdavo, tik 26 dienos.

:4u:​  naujokei :)

Atsakyti

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm

Kur jūs????

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.03 _mimozza_ lauks mmm

02.09 Kategoriška nelaukia mmm

02.10 Sange nelaukia mmm

02.10 lape_apykakle nelaukia mmm 

02.14 pegile laukia II

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm

02.22 finy lauks arba nelauks mėmių

02.24 GammaOrionis nelaukia mmm

02.28 Garbanelele laukia II

03.02 Airisė nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 31 sausio 2019 - 21:48

Pramušė  :cray:  :cray:  :cray: O tiek daug tikėjausi. Ir ciklas žymiai trumpesnis, nei pastarąjį pusmetį būdavo, tik 26 dienos.

:4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos, kaip gyvenat? 😊 žiūriu palei sąrašiuką kažkaip reikaliukai nejuda ☹ aš vis įlendu kartais, paskaitau, bet kartais laikas neleidžia visko išnagrinėti ir suskaityti 🙈

Atsakyti

Garbanėle laikykis  :4u:​ . Sėkmės kitą ciklą 😉

Atsakyti