Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, Emi, sveika prisijungus! Minejai kad jaudinimasis del pastojimo ir t.t. Atsiliepe tavo nestumui? Gal gali papasakoti daugiau? Linkiu neuzsibuti 🙏 vakar per tiek nervu pasisakiau mamai, reikejo palaikymo :) mama taipat sake kad jei butu nevietoje skausmai butu labai dideli ir sake jai taipat yra buve kad viena karta mate nestuma kita karta ne. Siek tiek nusiraminau, o toliau kaip bus taip. Aciu merginos uz palaikyma ♥ virsui vakarykstis testukas apacioj siandien, ryskeja taip? Ne man vienai cia taip atrodo? Nes jau nebezinau ka galvoti

Tikrai ryskeja  :4u:  :wub:  viskas bus gerai :)

Atsakyti

Lucija, sakyčiau kad ryškėja.  :)  Nesinervuok, tikiu, kad viskas bus gerai  :4u:  O nervavimasis, stresas nėštumo metu labai persiduoda mažiukui. Man visko teko daug patirti nėštumo metu, labai daug streso patyriau iš tikro. Tai mano mergina yra ypač jautri viskam  :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos, Emi, sveika prisijungus! Minejai kad jaudinimasis del pastojimo ir t.t. Atsiliepe tavo nestumui? Gal gali papasakoti daugiau? Linkiu neuzsibuti 🙏 vakar per tiek nervu pasisakiau mamai, reikejo palaikymo :) mama taipat sake kad jei butu nevietoje skausmai butu labai dideli ir sake jai taipat yra buve kad viena karta mate nestuma kita karta ne. Siek tiek nusiraminau, o toliau kaip bus taip. Aciu merginos uz palaikyma ♥ virsui vakarykstis testukas apacioj siandien, ryskeja taip? Ne man vienai cia taip atrodo? Nes jau nebezinau ka galvoti

Kadangi ir pries pastojant turejau daug stresiniu situaciju, tai manau, kad visos bedoa nuo to ir prasidejo... pradzioje turejau spazmus del kuriu grese persileidimas, veliau grese prieslaikinis gimdymas, tada dar prisodejo preeklampsija (tik jos priezasciu nezinau, tai gan reta), ko pasekoje maziukas gime kiek ankaciau nei planuota :) 

Todel tikrai nuosirdziai linkiu kuo ramiau i viska reaguot (kiek imanoma) :) Tikiu, kad jums viskas bus gerai :) o testukas tikrai jau ryskus ir net vaiduokliuku nevadinciau jau :) sveikinimai ❤

Atsakyti

Kadangi ir pries pastojant turejau daug stresiniu situaciju, tai manau, kad visos bedoa nuo to ir prasidejo... pradzioje turejau spazmus del kuriu grese persileidimas, veliau grese prieslaikinis gimdymas, tada dar prisodejo preeklampsija (tik jos priezasciu nezinau, tai gan reta), ko pasekoje maziukas gime kiek ankaciau nei planuota :)

Todel tikrai nuosirdziai linkiu kuo ramiau i viska reaguot (kiek imanoma) :) Tikiu, kad jums viskas bus gerai :) o testukas tikrai jau ryskus ir net vaiduokliuku nevadinciau jau :) sveikinimai ❤

O taip, aš ir turėjau gimdos susitraukimus apie 20 sav. Gimda atrodė buvo pripildyta tona akmenų  :unsure: , bet aš tą dieną tiesiog pervargau. Paskui dar sekė keli tokie atvejai, kurie baigdavosi patologiniame su lašinėm. Preeklamsiją ir man norėjo pripaišyti, nes spaudimas šoko gan didelis, net sąmonę buvau trumpai praradus. Tai gavau tabletytes ir likusį nėštumą matuotis spaudimą. :oh: Bet taip žiauriai daugiau man jis nebekilo. Tad stresas tikrai ne į naudą.  :unsure:​ 

Atsakyti

O taip, aš ir turėjau gimdos susitraukimus apie 20 sav. Gimda atrodė buvo pripildyta tona akmenų  :unsure: , bet aš tą dieną tiesiog pervargau. Paskui dar sekė keli tokie atvejai, kurie baigdavosi patologiniame su lašinėm. Preeklamsiją ir man norėjo pripaišyti, nes spaudimas šoko gan didelis, net sąmonę buvau trumpai praradus. Tai gavau tabletytes ir likusį nėštumą matuotis spaudimą. :oh: Bet taip žiauriai daugiau man jis nebekilo. Tad stresas tikrai ne į naudą.  :unsure: 

Na va... man tai visa laika buvo tie susitraukimai  :oh:  ir patologiniam apie menesi pragulejau... bet dar gerai, kad ten gulejau iki kol pagimdziau, nes buciau nespejus nuvaziuot i ligonine  :lol: 

Atsakyti

Mimozza ir Emi, jus stiprios mamos  :wub: kaip pasiklausau kiek visokiu sunkumu pereinam del tu maziuku  :4u: 

Aciu uz palaikyma merginos, dabar jau ramesne, laukiu antro kraujo testo ryt  :4u:​ 

Atsakyti

Mimozza ir Emi, jus stiprios mamos  :wub: kaip pasiklausau kiek visokiu sunkumu pereinam del tu maziuku  :4u:

Aciu uz palaikyma merginos, dabar jau ramesne, laukiu antro kraujo testo ryt  :4u:​ 

Visos mamos tokios, dėl savo vaiko nors ir į pasaulio krašto galėčiau eiti jei tik to prireiktų  :wub: 

O vakarykščio atsakymą jau gavai?

Atsakyti

Visos mamos tokios, dėl savo vaiko nors ir į pasaulio krašto galėčiau eiti jei tik to prireiktų  :wub:

O vakarykščio atsakymą jau gavai?

Jo, 233 hcg, nezinau kaip vertinti nes internete rodo kad normalu nuo 5 iki 426 jei 4 savaitciu nestumas, o jei 5 savaitciu nuo 18 iki 7340... tiesiog laukiu antro ir ziuresim 😊

Atsakyti

Jo, 233 hcg, nezinau kaip vertinti nes internete rodo kad normalu nuo 5 iki 426 jei 4 savaitciu nestumas, o jei 5 savaitciu nuo 18 iki 7340... tiesiog laukiu antro ir ziuresim 😊

Linkiu gražių skaičiukų 😊

Atsakyti

Amundsen, aš sakiau, kad nepastojau, kai naudojau taurelę, nes buvo praeitą ciklą ir aš jau po mm :) 

Emi, sveika prisijungusi ir linkiu neužsibūti :)

Liucija, tikiu, kad  sunku, bet tikiu, kad viskas bus gerai, jei jau matė, tai viskas bus vietoje ir gerai, nereik klausyti ginių, kurios skuba ir šiaip nėra nuotaikoj :) nesuprasdamas tik prinervina. Lauksim tyrimų :)

Gintare laikysiu kumščius,kad pasisektų šį sykį :) kada tau OV? 

Mimoza, stiprybės  :unsure: 

o aš merginos šiandien palūžau.. vaikščiojau po pardes ieškodama paltuku ir MB parašė, kad jo geriausio draugo žmona pastojo, jie pradėjo planuoti kartu su mumis, dabar jai 9savaitė. Aš tikrai labai už juos džiaugiuosi, bet net keliai sulinko... toks skausmas, kad atrodo visi aplink mus, tik ne mes, kodėl mums neduoda... žinau, kad 8menesiai, tai dar nedaug, bet man, kaip visa amžinybė. Tai vaiksčiojau pilna ašarų po pardes, paskui masinoj išsižliumbiau, grįžo MB, pradėjo pasakot apie draugą, aš vėl žliumbti... bet už tai nusipirkau gražią suknelę ir megztinį, ryt varysim palto ieškot iš naujo, gal jau rasiu, kai ne ašarotom akim ieškosiu. Žodžiu, viską suprantu ir nereik stresuoti, nu bet skauda nors tu ką... klausi savęs ką darau ne taip... ir ner artsakymų.

Atsakyti

Amundsen, aš sakiau, kad nepastojau, kai naudojau taurelę, nes buvo praeitą ciklą ir aš jau po mm :) 

Liucija, tikiu, kad  sunku, bet tikiu, kad viskas bus gerai, jei jau matė, tai viskas bus vietoje ir gerai, nereik klausyti ginių, kurios skuba ir šiaip nėra nuotaikoj :) nesuprasdamas tik prinervina. Lauksim tyrimų :)

o aš merginos šiandien palūžau.. vaikščiojau po pardes ieškodama paltuku ir MB parašė, kad jo geriausio draugo žmona pastojo, jie pradėjo planuoti kartu su mumis, dabar jai 9savaitė. Aš tikrai labai už juos džiaugiuosi, bet net keliai sulinko... toks skausmas, kad atrodo visi aplink mus, tik ne mes, kodėl mums neduoda... žinau, kad 8menesiai, tai dar nedaug, bet man, kaip visa amžinybė. Tai vaiksčiojau pilna ašarų po pardes, paskui masinoj išsižliumbiau, grįžo MB, pradėjo pasakot apie draugą, aš vėl žliumbti... bet už tai nusipirkau gražią suknelę ir megztinį, ryt varysim palto ieškot iš naujo, gal jau rasiu, kai ne ašarotom akim ieškosiu. Žodžiu, viską suprantu ir nereik stresuoti, nu bet skauda nors tu ką... klausi savęs ką darau ne taip... ir ner artsakymų.

Laikykis  :4u: suprantu, kad noris is karto, bet iki metu nepastot yra normalu, tad statistiskai neuzilgu turetu pavykt  :wub: 

Viskas bus gerai manau, svarbu bandyti atsipalaiduoti.. nors ir kaip tai sunku.

Ar bandei tu tikrintis kai buvai lt? Jau nebepamenu  :hmm: 

Gal nueik pas fastlege, kad nusiustu pas giniu cia ir bandytu uzrasyt tyrimams ir pan :). Cia niekas nekainuoja beveik, tai ir pati ramiau jausies ir zinosi daugiau :)

Atsakyti

Goodmorning, aciu uz palaikyma  :wub: 

Viskas bus gerai  :4u: bet kartais reikia issiverkti ir paliudeti, juk mes zmones. Pas jus dabar buvo sunkus momentas praeita menesi, nera nuostabu kad nepavyko. Atsigausit, ir viskas pasiseks :heart:​ . Pritaru Amundsen, tyrimiukus pasidarykit jei nemokamai, bus ramiau. Kelinta pas tave cd? 

Atsakyti