Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labukas merginos. Stebiu ir skaitau kaip jums visoms čia sekasi... Džiaugiuosi už tas kas pastojo, kam ovuliacija tuoj tuoj įvyks ar kas dar tik testuojasi. Linkiu visoms mums iki šv. Kalėdų  :nestuke

Šiandien man 1CD, pilvas išsipūtė, silpna labai, bet esu begalo laiminga sulaukusi savųjų dienų. 

Mes jau antrą savaitę gyvenam nuosavam name, viskas taip patinka, nors ir kurenam pečius, bet esu begalo laiminga... 

Linkiu ir jums kuo daugiau gerų emocijų. 😘🎈

kaip smagu del namo!  :4u:  as irgi jau uz 2 savaiciu kraustysiuosi i nama  :wub:   jetau kaip laukiu  :angel_not:  planu milijonas- ir taoip norisi irengt ir kitaip  :D​  

Atsakyti

gintare0820, 05 Lap 2019 - 06:28, parašė: isivaizduoju kaip neramu.. :unsure: bet gal tikrai pasidaryt visus tuos reikiamus tyrimus, kad zinot kad viskas is tos puses gerai?
O kokius dar galiu tyrimus pasidaryti? HGC merginos neprisiduodu, nes pas mus kur ejau prg prisiduoti £90 kainavo ir jei hcg krenta tai jau nieko nepakeisiu taip? Dabar dar paziurejau radau pigiau, bet pusantros valandos vaziuoti. Siandien turiu 5 valanda su akusere susitikti, paziuresiu ka ji sakys. Taipat manau pasiskambinsiu I ligonine paziuresiu ka sakys, noreciau tiesiog kad padarytu Dar karta ultragarsa ir paziuretu ar auga. Na bet jus teisios reiks nepagaileti ir pasidaryti jeigu nieko nepesiu su daktarais is ligonines.

prikabinu foto ryskejimo, nuo virsaus I apacia: 10dpo, 11dpo, 12dpo, 13dpo, 14dpo

Pridėta:

Atsakyti

Labukas merginos. Stebiu ir skaitau kaip jums visoms čia sekasi... Džiaugiuosi už tas kas pastojo, kam ovuliacija tuoj tuoj įvyks ar kas dar tik testuojasi. Linkiu visoms mums iki šv. Kalėdų  :nestuke

Šiandien man 1CD, pilvas išsipūtė, silpna labai, bet esu begalo laiminga sulaukusi savųjų dienų. 

Mes jau antrą savaitę gyvenam nuosavam name, viskas taip patinka, nors ir kurenam pečius, bet esu begalo laiminga... 

Linkiu ir jums kuo daugiau gerų emocijų. 😘🎈

Sveika!

Kaip jums faina!  :wub: mes taipat labai norim namo, imetem savo nama kitam mieste ant pardavimo, ziuresim kaip seksis  :) 

Aciu uz geras emocijas, o tau virusiuka siunciu  :nestuke  :4u:​ 

Atsakyti

Lucija- graziai ryskeja!  :wub:  :4u:  

del tyrimu tai as nelabai apie juos nusimanau.. bet jeigu susitikti su gydytoja siandien tai ji patars geriausiai  :4u:​  

Atsakyti

Sveikos, ar gali 20Miu testukas nejautrus nerodyti teigiamo prieš mm dieną? Žinokit dariausi testuku prieš mm nejautrius labai nu meta tuos vaiduoklius.. Bet, nebūna jie ryškus nesuprantu ar turiu vilties kad nėštumas ar ne  :cray:​ 

Atsakyti

Liucija, labai gražiai ryškėja ! 

Ba_By, pagal aprašus, tai net ant tų nejautrių rašo, kad jie rodo, kai mėnesinės neateina ar vėluoja, tai pagal instrukcija tik nuo rytojaus jie turėtų rodyti. Vienoms rodo anksciau, kitoms vėliau :) kol nėra mm, nieks neprarasta, viltis yra :)

Atsakyti

Amundsen- atejau paziuret kaip tau sekasi  :angel_not:

Balta balta kur dairais 😂 taip ir maniau, kad taip bus :D gal man cia ov buvo tas dienas, nors vaisingu isskyru nepastebejau, bet galejo but, praeita cikla ov buvo 21cd.

Siandien yra 24cd, tai gal tik koks 3-4 dpo :) kartosiu nt sekmadieni :)

Atsakyti

Sugalvojau pasidalinti savo praeito mėnesio bandymais, aš naudojau taurelę po nd, nu prisiskaičiusi galvoju pabandysiu, naudojau realiai iki OV dienos, per ją jau nenaudojau, nes nu man labai ji išsausindavo, kažkaip mastau, kad gal visas išskyras surinkdavo ir tada MB buvo sunku net nd daryti, pats sakė, kad terpė ne ta. Kažkaip jaučiau, kad man nelabai, todel jau OV dieną nebesidėjau, o šiaip ir nepastojau, tai bent man taurelė po nd nepasiteisino :) 

Atsakyti

Ehh, rytoj numatoma mm dieną.. Taio tikiuosi kad tie vaiduokliukai nemeluoja, ir kad rytoj isriskes🙄

Atsakyti

Sugalvojau pasidalinti savo praeito mėnesio bandymais, aš naudojau taurelę po nd, nu prisiskaičiusi galvoju pabandysiu, naudojau realiai iki OV dienos, per ją jau nenaudojau, nes nu man labai ji išsausindavo, kažkaip mastau, kad gal visas išskyras surinkdavo ir tada MB buvo sunku net nd daryti, pats sakė, kad terpė ne ta. Kažkaip jaučiau, kad man nelabai, todel jau OV dieną nebesidėjau, o šiaip ir nepastojau, tai bent man taurelė po nd nepasiteisino :)

Va as ir galvoju, kad nepatogu ta taurele, o ir greit turi isidet po nd kol viskas neisbege dar.. kodel sakai, kad nepastojai? Gal dar anksti suzinoti?

As tai bandau pagulet po nd apie 20min, tai tikiuos tai pades gal :)

Atsakyti

as bandysiu si menesi  :rolleyes:    bet as desiu tik per OV dienas  :)  

Atsakyti

Ehh, rytoj numatoma mm dieną.. Taio tikiuosi kad tie vaiduokliukai nemeluoja, ir kad rytoj isriskes🙄

linkiu kad jie niekur nedingtu o tik rysketu!  :4u:​ 

Atsakyti