Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

O mane "tampyt" pradėjo šiandien, tai tokia laiminga  :blink:  :D  :D  :D  aišku, jūs gal pagalvosit, kad visaj jau kukų 😁😁😁 bet man tie nėštumo požymiai tai tokia palaima  :D  :D  :D  

Bet turiu didelę problemą...  :unsure: užkietėję viduriai ir juos lydintis hemarojus... po pirmo nėštumo įsigijau 3 laipsnio hem.. o dabar vėl.. ir taip bijau stangintis, nes juk galiu pakenkti leliukui... 

Ne kuku, as irgi noriu kad man butu "tampymas"  :D  :D  :D 

Del hemarojaus pasitark su gydytoja gal, kaip geriau butu?

Atsakyti

O mane "tampyt" pradėjo šiandien, tai tokia laiminga  :blink:  :D  :D  :D  aišku, jūs gal pagalvosit, kad visaj jau kukų 😁😁😁 bet man tie nėštumo požymiai tai tokia palaima  :D  :D  :D   Bet turiu didelę problemą...  :unsure: užkietėję viduriai ir juos lydintis hemarojus... po pirmo nėštumo įsigijau 3 laipsnio hem.. o dabar vėl.. ir taip bijau stangintis, nes juk galiu pakenkti leliukui... 
Kaip nenorėčiau kad mane „tampytų” 🙈 o dar labiau vemčiau. Per pirmą nėštumą iš vis jokių pojūčių nebuvo iki maždaug 20 sav. O dėl vidurių užkietėjimo mažiukui nepakenksi tikrai. Kad laisvintų valgyk slyvas, kivius, nusipirk balkšvųjų gysločių sėklų luobelių jos labai super prie užkietėjusių vidurių ir galima naudoti nėštumo metu. Gerk daugiau vandens, o ryte išgerk 2 stiklines šilto vandens arba bent jau vieną. 

Jei šie būdai nepadės tada yra Forlax milteliai, prie jų nepriprantama, reikia panaudoti ilgesnį laiką. Nes išgėrus miltuką poveikis bus po paros ar dviejų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 04 lapkričio 2019 - 21:36

Ne kuku, as irgi noriu kad man butu "tampymas"  :D  :D  :D

Del hemarojaus pasitark su gydytoja gal, kaip geriau butu?

Po gimdymo galima bus daryt operaciją, nes dabar negalima... aš jau esu domėjusis... 

Atsakyti

Nea, man 10dpo buvo pirmas teigiamas. Treciadieni vakare pradejo tepti, penktadienio ryte pamaciau || ir negalejau patiket  :D

Duok mums zinoti kaip seksis  :B

Tai matyt tau implantacinis buvo kai tepliojo :) butinai pranesiu, bet kazkaip netikiu, kad bus kas :)

Atsakyti

Tai matyt tau implantacinis buvo kai tepliojo :) butinai pranesiu, bet kazkaip netikiu, kad bus kas :)

Na taip daktare sake, tik tiek kad vis dar teplioja gal siandien kaip ir maziau. Bet siandien turejau stipresniu maudimu Ir durimu siek tiek  :unsure: bet nebuvo kad skaudus.

Atsakyti

Mane irgi pradejo kankinti slykstukas...bet jis dazniausiai man uzeina paryciais...pazadina mane tas sleikstulys :unsure: 

O mane "tampyt" pradėjo šiandien, tai tokia laiminga  :blink:  :D  :D  :D  aišku, jūs gal pagalvosit, kad visaj jau kukų 😁😁😁 bet man tie nėštumo požymiai tai tokia palaima  :D  :D  :D  

Bet turiu didelę problemą...  :unsure: užkietėję viduriai ir juos lydintis hemarojus... po pirmo nėštumo įsigijau 3 laipsnio hem.. o dabar vėl.. ir taip bijau stangintis, nes juk galiu pakenkti leliukui... 

Atsakyti

Na taip daktare sake, tik tiek kad vis dar teplioja gal siandien kaip ir maziau. Bet siandien turejau stipresniu maudimu Ir durimu siek tiek  :unsure: bet nebuvo kad skaudus.

Aš jaučiu tokioj situacijoj daryčiausi hcg, kad rami būčiau ir žinočiau, kad tas tepliojimas nieko blogo... nenori pasidaryti?  :unsure:​ 

Atsakyti

Amundsen- atejau paziuret kaip tau sekasi  :angel_not: 

Atsakyti

isivaizduoju kaip neramu..  :unsure:   bet gal tikrai pasidaryt visus tuos reikiamus tyrimus, kad zinot kad viskas is tos puses gerai? 

Atsakyti

Mimoza, mane sokas siek tiek istiko kI pamaciau.. cia kai sako per mm pastoti neimanoma, tai kad net labai imanoma. 

liucija taigi prisiduok hcg.. kodel lauki?  :unsure: 

Atsakyti

Labukas merginos. Stebiu ir skaitau kaip jums visoms čia sekasi... Džiaugiuosi už tas kas pastojo, kam ovuliacija tuoj tuoj įvyks ar kas dar tik testuojasi. Linkiu visoms mums iki šv. Kalėdų  :nestuke

Šiandien man 1CD, pilvas išsipūtė, silpna labai, bet esu begalo laiminga sulaukusi savųjų dienų. 

Mes jau antrą savaitę gyvenam nuosavam name, viskas taip patinka, nors ir kurenam pečius, bet esu begalo laiminga... 

Linkiu ir jums kuo daugiau gerų emocijų. 😘🎈

Atsakyti

Hal, linkiu didžiausios sėkmės, kad sulauktum dvynukų 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 05 lapkričio 2019 - 09:07