Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

buvau pas gine, skaitykit siandien yra 3 mm diena, tokiu pseudo mm istikro, nes sake ir mikro pesileidimas galejo buti. zodziu gleivine stora ir trisluoksne!  uzauge du dideli folikulai! du!! abi isiziojusios ziurejom ir juokemes. israse stimuliaciniu 5 dienas, zodziu arba spesim arba ne nes vyras kita pirmadieni islekia :(, bet bandysim vistiek. liepe matuoti bt ir daryti ovuliacinius testus butinai kadangi organizmas super jautriai pasiduoda visokiem medikamentam ir t.t. 

Wow! Bet tai svarbiausia, kad vyksta kazkas ten! Ziurek gal ir dvynukai netycia bus :D manau spesit, nes spermiukai juk isgyvena dar kokias 5 dienas, tai jei sekmadieni dar pries isvaziuojant pasidarbuosit, tai tikrai spesit, jei aisku tau nevyksta ov labai velai.

Viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

buvau pas gine, skaitykit siandien yra 3 mm diena, tokiu pseudo mm istikro, nes sake ir mikro pesileidimas galejo buti. zodziu gleivine stora ir trisluoksne!  uzauge du dideli folikulai! du!! abi isiziojusios ziurejom ir juokemes. israse stimuliaciniu 5 dienas, zodziu arba spesim arba ne nes vyras kita pirmadieni islekia :(, bet bandysim vistiek. liepe matuoti bt ir daryti ovuliacinius testus butinai kadangi organizmas super jautriai pasiduoda visokiem medikamentam ir t.t. 

bandykit aisku!  Gerai kad kazkas vyksta  :bigsmile:   yra vilciu  :victory2:​ 

Atsakyti

Hal tai sakyciau geros naujienos! Oi linksma, siunciu virusiuka kad uzkibtu! manau pilnai turit sansu speti, juk spermiukai dar ir pagyvena viduje  :)​ 

Atsakyti

Na as sestadieni nt pasidariau, bet dienos metu ir daug vandens gerus tai nieko nebuvo :D bet kaip ir butu 8dpo tada, bet galvoju, jei maudimas nepraeis, tai ryt bandysiu ryte pabudus :) bandau laikytis iki treciadienio, bet manau teks rytoj :D bet jei ov buvo tik 20cd, tai dar tik 3 dpo, tai gali dar nieko nerodyt :) na ziuresim kas bus ryt :)

Na jo ziurint kada tavo ov ivyko, ar anksciau ar veliau. Bet man asmeniskai ramiau kai as testuka sugadinu, tiesiog nustoji speliot. Tai as nuo 7dpo kiekviena diena  :D​ 

Atsakyti

Aciu panos ❤. Taip skubejau jums parasyti net nespejau paskaityti jusu plepaliuku 😍. 

Atsakyti

Aciu panos ❤. Taip skubejau jums parasyti net nespejau paskaityti jusu plepaliuku 😍. 

Kad tik užkibtų! Jau pats laikas 😍

Atsakyti

Oj hal, unikumas tu.  :wub: tai palinkėsiu, kad abu foliai sprogtų ir priimtų po plaukiką į svečius  :D​ 

Atsakyti

Grynai mano situacija :) mano irgi 28prg buvo, ir dabar gepretix vartoju. Jums viskas gerai paskui buvo su leliuku, geriant prg? :)

Taip, geriau iki 16 sav 

Atsakyti

Na jo ziurint kada tavo ov ivyko, ar anksciau ar veliau. Bet man asmeniskai ramiau kai as testuka sugadinu, tiesiog nustoji speliot. Tai as nuo 7dpo kiekviena diena  :D​ 

Na as irgi tokia pati 😂 praeita cikla tikrinau nuo 6dpo 😂😊 tai tau anksciau 10dpo nerode?

Na ryt pasitikrinsiu, gal netycia ka parodys  :wub: 

Atsakyti

Na as irgi tokia pati 😂 praeita cikla tikrinau nuo 6dpo 😂😊 tai tau anksciau 10dpo nerode?

Na ryt pasitikrinsiu, gal netycia ka parodys  :wub:

Nea, man 10dpo buvo pirmas teigiamas. Treciadieni vakare pradejo tepti, penktadienio ryte pamaciau || ir negalejau patiket  :D

Duok mums zinoti kaip seksis  :B

Atsakyti

ka turi omeny sakydama- psichologiniai dalykai trukdo pastot. As visiskai pritariu, bet va kaip sunku save kontroliuot.. Ka darei kitaip si menesi kai pastojai?  :hmm:​ 

Va čia ir įdomiausia kad nedariau nieko, nors prieš tai dariau viską. Nuo balandžio pradėjome planuoti ir dirbti ties tuo reikalu. Balandžio viduryje pas mus atsikraustė vyro sesuo. Na ir po kiek laiko atsirado trintis. Tai tik kai ji išvažiavo pastojau. Sutapimas? Galbūt. Bet tikrai nieko kitaip nedariau. Tai darau prielaidą, kad vistiek psichologija daro savo. Nors per tuos 8mėn belekiek kartų jau girdėjau iš gydytojų jų auksines frazes: atsipalaiduok, negalvok, mėgaukis. Ane? 😁 Megaujuos, atsipalaiduoju ir nieko.

O gal kartais viskas pavyko dėl to kad sakiau, jei atsiras mm, eisiu darytis visus mokamus lyt. hormonų tyrimus ir ieškosiu bėdų, gal vis dėl to jų yra, o ieškoti niekas nenori dar, nes mažai laiko praėjo, nuo bandymų pradžios🤯 ir baam, taip ir jos ir neatėjo

😍

Atsakyti

O mane "tampyt" pradėjo šiandien, tai tokia laiminga  :blink:  :D  :D  :D  aišku, jūs gal pagalvosit, kad visaj jau kukų 😁😁😁 bet man tie nėštumo požymiai tai tokia palaima  :D  :D  :D  

Bet turiu didelę problemą...  :unsure: užkietėję viduriai ir juos lydintis hemarojus... po pirmo nėštumo įsigijau 3 laipsnio hem.. o dabar vėl.. ir taip bijau stangintis, nes juk galiu pakenkti leliukui... 

Atsakyti