Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aš ir ten buvau, bet jei atvirai čia merginos malonesnės nei ten. Ten labai daug yra ale senbuvių, kurios iš užduotonklausimo hali išsityčioti, pykstasi jos ten, man nepatiko. Čia nors ir ne toks aktyvus forumas, bet žymiai mielesnis  :4u:

Pritariu cia tikrai merginos malonesnes  :gossip: ten pasiskaiciau tai net juokas ima gal tikrai kita nesusidurus su planavimu kazko nezino paklausia tai kitos taip suvarto nu ziauru  :oh: ten tos senbuves tokios visazines vaizduoja  :lol: 

Atsakyti

Aš ir ten buvau, bet jei atvirai čia merginos malonesnės nei ten. Ten labai daug yra ale senbuvių, kurios iš užduotonklausimo hali išsityčioti, pykstasi jos ten, man nepatiko. Čia nors ir ne toks aktyvus forumas, bet žymiai mielesnis  :4u:

Man taip pat nepatinka ten dėl tos pačios priežasties. Bet pasiskaityti visai nieko, bet bendraujasi iš ties čia maloniau 😊 

Atsakyti

Sveikos merginos  :) niekaip as laukiu mm vis dar veluoja 4 d kazkur zodziu issiderino mano ciklas visai  :oh: praeita cikla velavo 6 d tai jau ir nebezinau kokio ilgio jis cia pasidare pas mane  :hmm: dariau dar siandien nt easy balta balta  :( zodziu sansu jau sy cikla ner nes tikrai jau rodytu,nu nieko jau susitaikiau su tuo reiks kita cikla pasistengti labiau  :ax: tai dabar net neisivaizduoju kada ta OV pas mane  :hmm: jauciu kokia apie 20cd :blink:

Turbūt iš to didelio planavimo, galvojimo tas ciklas vėlinasi. O nemėgintot ovuliacijos testų? Priminkit kiek laiko jau planuojat?

Atsakyti

Svarbu bent kažkiek merginų yra, kurioms ir čia gerai :)  :4u: .

Aš jau susidariau sąrašiuką, kokius hormonus išsitirsiu, pasiskaičiavau kainą. Telieka sulaukti kol pramuš, nes teplioja jau antra diena. Sakiau vėl BKT reiks pasimatuot, ir OV testukus pasidaryt, kad tiksliau pagauti tą 7 dpo.

Kaip sekasi sveikiau maitintis? Aš paslydau, saldainių dėžutę dovanų gavau, tai neatsispyriau  :ax:​ 

Atsakyti

Turbūt iš to didelio planavimo, galvojimo tas ciklas vėlinasi. O nemėgintot ovuliacijos testų? Priminkit kiek laiko jau planuojat?

Na jei yra buvę, kad vėluoja tai dar laukit, o jei ir po tų 6d. vėlavimo nesusirgsi darykis ktaujo tyrimą 🤔. Gal tie testai meluoja. 

Atsakyti
Man irgi td nelabai, ten tik pasiskaitsu, kaip kitas suvarto biggrin.gif
Ir per daug intensyvu ten, per daug narių. Nieko ten nespėji suprast kas kur kaip. Reik neturėt darbo kad ten spėt pliurpt:)
Atsakyti

nu aisku..as niekad nesu ten skaicius. Bet jeigu kaip jus sakot, daug nariu ir dar pamokslus skaito, tai ir neisiu ten  :rolleyes:  

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 31, 11:59)
<p>nu aisku..as niekad nesu ten skaicius. Bet jeigu kaip jus sakot, daug nariu ir dar pamokslus skaito, tai ir neisiu ten  rolleyes.gif  </p><p></p>

Nu būna te visokios info mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos merginos  :) niekaip as laukiu mm vis dar veluoja 4 d kazkur zodziu issiderino mano ciklas visai  :oh: praeita cikla velavo 6 d tai jau ir nebezinau kokio ilgio jis cia pasidare pas mane  :hmm: dariau dar siandien nt easy balta balta  :( zodziu sansu jau sy cikla ner nes tikrai jau rodytu,nu nieko jau susitaikiau su tuo reiks kita cikla pasistengti labiau  :ax: tai dabar net neisivaizduoju kada ta OV pas mane  :hmm: jauciu kokia apie 20cd :blink:

hmmm...o jeigu nueitum pas gine kuri pasakytu kuriom dienom vyks o  :hmm:   sunku tikrai zinot kai mmm veluoja  :unsure:  arba OV kasdiena darytis  :)​ 

Atsakyti

Nezinau nuo ko tas ciklas cia issiderino gal jau klimaksas  :lol: tai planavimo sis 8 ciklas yra,man keista del to kad abu mano vaikai is pirmo karto tai uztat ir nesuprantu kas cia pasidare  :hmm: o del tu OV testu galvojau gal nusiprkti siam ciklui butu aiskiau manau  :) 

Atsakyti

Aš ir buvau paslydus su mityba, bet vėl susiėmiau :)  Geriausia OT ir BKT matuotis. Tada tikrai aišku, kad O įvyko. O užtvirtinimui PRG 7dpo pasidaryti. 

Užsisakiau vakar OT iš testukas.lt, tai išmėginsiu kitokius nei prieš tai turėjau. :)

Garbanelele, aš tyrimus dariausi savo klinikoje, jie vis vien siuntė Medicina praktika labaratoriją, nes savoje nedaro hormonų tyrimų. Tai pinigėlių sutaupiau beveik per pus, nei būčiau ėjusi tiesiai į ten. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 31 sausio 2019 - 12:34

Nezinau nuo ko tas ciklas cia issiderino gal jau klimaksas  :lol: tai planavimo sis 8 ciklas yra,man keista del to kad abu mano vaikai is pirmo karto tai uztat ir nesuprantu kas cia pasidare  :hmm: o del tu OV testu galvojau gal nusiprkti siam ciklui butu aiskiau manau  :)

Va va ir mano abu vaikunukai iš pirmo karto, o dabar bus trečias ciklas matysim kaip, bet matyt amžius savo daro, gal sakau ov nevyksta. Mudu su vyru tai darom kiekvieną dieną tai kažkaip galvoju, kad neverta man žaisti su ov testais. Nebent būtų gerai kažkaip sužinoti ar iš vis vyksta ta ovuliacija  :hmm:​ 

Atsakyti