Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos :) ką tik po ginės :) patikrino su echo, matė tik gemalinę pūslytę, vaisiaus dar ne, bet spėju čia normalu pagal tokį laiką, kad nesimato dar nieko... :hmmm:

Atsakyti

Svajojanti- kaip faina, sveikinimai didziausi  :wub:  :4u:  

Mimozza- mm nelaukiu 24 lapkricio..

Hal- ar kartojai testa? 

Atsakyti

Ačiū merginos. Dabar tikrai tikiu psichologiniais dalykais, kurie trugdo pastoti. 😍 Labai tikiuosi ir labai linkiu kuo greičiau ir Jums sulaukti savų gandriukų. ❤️❤️❤️

ka turi omeny sakydama- psichologiniai dalykai trukdo pastot. As visiskai pritariu, bet va kaip sunku save kontroliuot.. Ka darei kitaip si menesi kai pastojai?  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos :) ką tik po ginės :) patikrino su echo, matė tik gemalinę pūslytę, vaisiaus dar ne, bet spėju čia normalu pagal tokį laiką, kad nesimato dar nieko... :hmmm:

O kiek tau jau savaitėlių? 

Atsakyti

Pagal mmm 5sav +3d. :) tai gal dar per mažas laikas :)

Atsakyti

Pagal mmm 5sav +3d. :) tai gal dar per mažas laikas :)

Tikrai dar anksti. Svarbu puslytė matėsi vietoje :) skaičiau kad gyventojas pasirodo puslytėje 6-7 sav. Po kiek laiko sakė vėl ateiti? Ginė nesibarė jad taip greit pastojai?

Atsakyti

Hal, kaip pas tave reikalai?  :hmm: 

Atsakyti

Sveikutes :)  :4u: 

Man jau ketvirta diena maudzia desini sona visa diena :) tai neisivaizduoju kas cia daros, tikiuos, kad tai del geltonkunio ir tik i gera :)

5 savaiciu mato puslyte tikrai, o 6 jau galima ir sirdute pamatyt :)

Atsakyti

Tikrai dar anksti. Svarbu puslytė matėsi vietoje :) skaičiau kad gyventojas pasirodo puslytėje 6-7 sav. Po kiek laiko sakė vėl ateiti? Ginė nesibarė jad taip greit pastojai?

Dabar eisiu 14d. Gal matys jau ką, bent jau sakė, kad turi matytis 😁 o šiaip biškį kreivai pažiūrėjo, kad taip greit pastojau, bet paskui vėl patenkinta buvo, nuostabi šita daktarė, pas kurią persirašiau ;))

Atsakyti

Sveikos!

Kazkodel man nenori leisti paziureti paskutinio puslapio ant sitos temeles.. Bet tikiuosi pamatysit zinute, o as jusu atsakymus. Gavau prg rezultatus.. kiek as suprantu jie geri, bet jei nusisneku pataisykit mane, nes as nelabai gaudausi kraujo testuose.

Man vis dar tepa, ir nuo vakar jau rimtai bijau, pries tai buvau daktares nuraminta. Testukus darau ryskeja bet nezinau ar pakankamai.. 

Kaip Hal su Mimozza? Nedaret pakartotinu testuku?

Pridėta:

Atsakyti

Dabar eisiu 14d. Gal matys jau ką, bent jau sakė, kad turi matytis 😁 o šiaip biškį kreivai pažiūrėjo, kad taip greit pastojau, bet paskui vėl patenkinta buvo, nuostabi šita daktarė, pas kurią persirašiau ;))

Turbut anksti:) parsisiusk programele nescioms ten rodo mazdaug kas turetu vykti, bet aisku labai nepasitikek :)

Atsakyti

Liucija,  kaip supratau 75 prg? Tada tikrai normalus! 

Man su pirmu buvo 29.. Kaip puoliau pamenu gepretixo ieškoti.. 

Atsakyti