Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Matot panos ka ar ne..? Nes as matau realiai.. 

Kasetiniam antroj foto kazka iziuriu ☺

Atsakyti

Kokia pieva istikruju.. tepa tikrai labai, nervas ima juodai. **** tie testai istikruju  :huh2: 

Atsakyti

Aš net visuose trijuose kažką įžiūriu  :hmm:​ 

Atsakyti

Hal, įžiūriu tik amedi (man atrodo ten jis, ane?)

Atsakyti

Kokia pieva istikruju.. tepa tikrai labai, nervas ima juodai. **** tie testai istikruju  :huh2:

O tu dar geri prg? Ar nutraukus?

Atsakyti

Negeriu brangioji.. uztat ir psichuoju.. nervinuosi net bloga darosi. Testuku tu nebeturiu, tik pigiukus.. padarysiu ryt is ryto ir jai nors siek tiek vaiduokliuos varysiu krauja priduoti.

realiai yra visuose trijuose testukuose.

Atsakyti

Oj kiek cia sveikinimų po ilgojo savaitgalio pasipyle  :yahoo:  :nestuke  Sveikinu ir aš  :wub: 

Hal, niu aš tai nieko nematau  :unsure:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

man trečiadienį rodo ov, tai bandysim darbuotis  :rolleyes:  maza ka  :4u: 

Atsakyti

Negeriu brangioji.. uztat ir psichuoju.. nervinuosi net bloga darosi. Testuku tu nebeturiu, tik pigiukus.. padarysiu ryt is ryto ir jai nors siek tiek vaiduokliuos varysiu krauja priduoti.

realiai yra visuose trijuose testukuose.

O tai nesakei, kad per savaitgalį gersi?  :hmm: ir pirmadienį kraują nusileisi. Oj laikykis  :4u: 

Atsakyti

Tai kad penktadieni pramuse, maniau mm atejo ir tiek, gavosi 10 dienu kursas tai kuo ramiausiai ir nebegeriau zinok.. 

Atsakyti

Svajojanti, sveikinu labai 😍 

Atrodo neseniai pastojai, o jau vaikelį turi. Kaip greit bėga laikas ! Neįtikėtinai. :O

Atsakyti

Tai kad penktadieni pramuse, maniau mm atejo ir tiek, gavosi 10 dienu kursas tai kuo ramiausiai ir nebegeriau zinok.. 

Nu jo, tikras nervų išbandymas  :oh:​ 

Atsakyti

man trečiadienį rodo ov, tai bandysim darbuotis  :rolleyes:  maza ka  :4u:

Darbuokitės darbuokitės, po dviejų savaičių lauksim džiugių žinių  :rolleyes:​ 

Atsakyti