Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ten mačiau, bet kadangi sveikas protas parkeliavo  :D tai manau kad ten kai bėgo dažai perėjo per tą juostelę ir tiek, nes kai išdžiuvo tai nieko nebeliko  :) 

Bet kai isdziuna negali vertinti, mano isdziuve vos matosi.. Nu realiai turbut nera nes daugiau negatyvus testai, bet tavo vietoj rytoj lygiai toki pat testa pakartociau  :) 

Atsakyti

O tu prg tikrinsiesi? Gal jo trūksta, dėl to teplioji.. o kada tavo mmm diena turi būti?  :hmm:  na tikėkimės viskas bus gerai ir žirniukas nepabėgs :) kiek laiko jūs planavot? :)

Aš tai gerai, nieko nejaučiu, lyg nebūčiau nėščia... gal tik po truputį pradeda skaudėti krūtinę, bet čia tik gal :D  :D  o daugiau nieko... :huh2:  

Dar labai daug išskyrų.... ir tokių net gumuliukais :blink:  :blink:  ir nežinau ar čia blogai ar gerai...

Vakar pasidariau tyrima bet laukiu ryt rezultatu.. mm turetu va dabar ir buti jau, kartais nelabai reguliariai bet jau 31cd buna prasidejusios visada. O siandien 31cd.. tikiuosi geriausio. Mes 4 menesius planavom, bet si menesi jau rimtai buvau nusiteikusi 😄 dariau ot testukus ir matavau temperatura 😊

Manau dar pajausi 😄 tai isskyros manau nieko bloga 😊 kaip tavo prg kyla?

Atsakyti

Sveikos planuojančios ir jau esamos nėštukės, aš vis ateinu čia paskaityt, kaip jums sekasi. Visoms linkiu greičiau sulaukti tų dviejų brūkšniukų ir mažųjų stebuklų. O aš atėjau pasidžiaugti savo laime, kuri mūsų šeimą aplankė lapkričio 1d. Gimė nuostabaus grožio 50cm 3575 g. berniukas vardu Ajus. Laikas taip greitai pralėkė, atrodo dar tik vakar su jumis planavau, o va jau trys dienos kaip laikau rankose devynis mėnesius nešiotą kūdikėlį. Mažiukas sugalvojo anksčiau pasirodyti, turėjo lapkričio 21d. pagal mm. Bet pagal ultragarsą savaite buvo didesnis tai rodė lapkričio 17d. ir galiausiai jis nusprendė, kad nori gimti lapkričio 1d. 38sav.  :wub:  :wub:  :wub: 

Sveikinimai  :wub: kaip miela! 

Atsakyti

Amundsen man per pačią OV maudzia ir biškį po :)

Svajojanti, sveikinimai! Baltas pavydas, tikiu, kad ir mes greit turėsime tą džiaugsmą! O šiaip mėgaukitės kiekviena akimirka, greit tie vaikai užauga  :wub:​ 

Ačiū, taip vaikai greit užauga. Taip ir darau 😉

Atsakyti

Didziausi sveikinimai susilaukus sunelio  :4u:  :wub:  labai grazus vardas  :wub:

Nu vat delto ir neaisku man, gali but ir per ov ir pries mm :) na uz 12 dienu suzinosiu kas cia dejos  :D​ 

Ačiū 🥰

Atsakyti

Svajojanti  :wub:  :wub:  :wub: Nuostabu, didžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio. Labai gražus vardus  :wub: kaip sakoma vaikai pasirenka kada jiems ateitį į pasaulį  :)​ O dabar daug pienelio mažyliui ir ramių naktelių :)

Ačiū mimoza, varduką derinom prie broliukų vardų. Tai dabar turim Adrijų, Aironą ir Ajų. 🥰

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20191103_122724.jpgSveikos. Senai nerašiau, tai prisistatau iš naujo. 😁 Vaikutį planuojam 8mėn. Turim jau vieną vaikelį. Šiandien yra 2d, kaip vėluoja mm. Nusprendžiau pasidaryti NT, kad arba apsidžiaugti arba nedėti vilčių ir laukti mm. Na ką. Įkeliu foto. Prašau pasakykit, kad aš ne viena šiuo NT tikiu 🤯😁😍😍😍

Tikrai teigiamas, galima sveikint ;) :wub:  :4u:​ 

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20191103_122724.jpgSveikos. Senai nerašiau, tai prisistatau iš naujo. 😁 Vaikutį planuojam 8mėn. Turim jau vieną vaikelį. Šiandien yra 2d, kaip vėluoja mm. Nusprendžiau pasidaryti NT, kad arba apsidžiaugti arba nedėti vilčių ir laukti mm. Na ką. Įkeliu foto. Prašau pasakykit, kad aš ne viena šiuo NT tikiu 🤯😁😍😍😍

Jei iškart išryškėjo, tai tikrai manau, kad teigiamas!!!! 

Vavaviva! Sveikinimai!  🎊

Man irgi 8 mėnuo šis planavime :) 

Atsakyti

Tikrai teigiamas, galima sveikint ;) :wub:  :4u:​ 

Jei iškart išryškėjo, tai tikrai manau, kad teigiamas!!!! 

Vavaviva! Sveikinimai!  🎊

Man irgi 8 mėnuo šis planavime :)

Ačiū merginos. Dabar tikrai tikiu psichologiniais dalykais, kurie trugdo pastoti. 😍 Labai tikiuosi ir labai linkiu kuo greičiau ir Jums sulaukti savų gandriukų. ❤️❤️❤️

Atsakyti

Sveikinimai 🥰

Atsakyti

Ech merginos kaip as bijau.. stengiaus pozityviai ziuret bet kai jau 5 diena tepa tai kazkaip ir viltys mazeja.. turejau prg rezultatus vakar gauti, bet uzsitempe, tik ryt greiciausiu atveju 😢 

Atsakyti

Matot panos ka ar ne..? Nes as matau realiai.. 

Pridėta:

Atsakyti