Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Man tris dienas tikrai yra maudę :)

O kada? Pries ov, per ov ar po ov pries mm?

O taip, tikrai būtų daugiau streso pamačius II  :oh: nes ir KT ir alkoholio buvo, o dar vaistai. Dar du mėnesiukus reikia luktelėt ir tada stimuliacija.  :ax:​ 

Kada jau turetum nutraukti kt ;)?

Atsakyti

_mimozza_ na kaip tu? Ar kartojai testuką? ;) 

Lucija_ kaip tavo tepliojimai?? Gal jau praėjo? Kaip jautiesi???  :hmm:  :nestuke 

Labas, vis dar teplioja 😔 siandien testukas siek tiek ryskesnis atrodo.. siaip jauciuosi gerai, kartais biski patempia, siandien kaip ir pakuteno, toks gal kaip drugeliu pilve jausmas   :nestuke  :D 

kaip tu jautiesi?

Atsakyti

Labas rytas, pasidariau abu. Na lyg protas apsiramino jau pamačius nt. Papraščiausiai į nieką dėmesio nebekreipsiu ir manau psichozei galas bus  :D

Šie maždaug po 5-2 min daryta foto. Juostelė vėliau daryta šiek tiek.

attachicon.gifIMG_20191103_084501.jpg

Apatiniai pradžiuvę jau. Tarp foto 12 min skirtumas.

attachicon.gifIMG_20191103_085651.jpg

Mimozza nenoriu suteikt tusciu vilciu, Nu bet man smezuoja tam juosteliniam pirmoj foto  :unsure: nznau gal man psihoze irgi  :hmm: kituose nieko nematau.. pirmam niekas neiziurit?

Atsakyti

Labas, vis dar teplioja 😔 siandien testukas siek tiek ryskesnis atrodo.. siaip jauciuosi gerai, kartais biski patempia, siandien kaip ir pakuteno, toks gal kaip drugeliu pilve jausmas   :nestuke  :D 

kaip tu jautiesi?

O tu prg tikrinsiesi? Gal jo trūksta, dėl to teplioji.. o kada tavo mmm diena turi būti?  :hmm:  na tikėkimės viskas bus gerai ir žirniukas nepabėgs :) kiek laiko jūs planavot? :) 

Aš tai gerai, nieko nejaučiu, lyg nebūčiau nėščia... gal tik po truputį pradeda skaudėti krūtinę, bet čia tik gal :D  :D  o daugiau nieko... :huh2:  

Dar labai daug išskyrų.... ir tokių net gumuliukais :blink:  :blink:  ir nežinau ar čia blogai ar gerai...

Atsakyti

Sveikos planuojančios ir jau esamos nėštukės, aš vis ateinu čia paskaityt, kaip jums sekasi. Visoms linkiu greičiau sulaukti tų dviejų brūkšniukų ir mažųjų stebuklų. O aš atėjau pasidžiaugti savo laime, kuri mūsų šeimą aplankė lapkričio 1d. Gimė nuostabaus grožio 50cm 3575 g. berniukas vardu Ajus. Laikas taip greitai pralėkė, atrodo dar tik vakar su jumis planavau, o va jau trys dienos kaip laikau rankose devynis mėnesius nešiotą kūdikėlį. Mažiukas sugalvojo anksčiau pasirodyti, turėjo lapkričio 21d. pagal mm. Bet pagal ultragarsą savaite buvo didesnis tai rodė lapkričio 17d. ir galiausiai jis nusprendė, kad nori gimti lapkričio 1d. 38sav.  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Amundsen man per pačią OV maudzia ir biškį po :) 

Svajojanti, sveikinimai! Baltas pavydas, tikiu, kad ir mes greit turėsime tą džiaugsmą! O šiaip mėgaukitės kiekviena akimirka, greit tie vaikai užauga  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos planuojančios ir jau esamos nėštukės, aš vis ateinu čia paskaityt, kaip jums sekasi. Visoms linkiu greičiau sulaukti tų dviejų brūkšniukų ir mažųjų stebuklų. O aš atėjau pasidžiaugti savo laime, kuri mūsų šeimą aplankė lapkričio 1d. Gimė nuostabaus grožio 50cm 3575 g. berniukas vardu Ajus. Laikas taip greitai pralėkė, atrodo dar tik vakar su jumis planavau, o va jau trys dienos kaip laikau rankose devynis mėnesius nešiotą kūdikėlį. Mažiukas sugalvojo anksčiau pasirodyti, turėjo lapkričio 21d. pagal mm. Bet pagal ultragarsą savaite buvo didesnis tai rodė lapkričio 17d. ir galiausiai jis nusprendė, kad nori gimti lapkričio 1d. 38sav.  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Didziausi sveikinimai susilaukus sunelio  :4u:  :wub:  labai grazus vardas  :wub: 

Amundsen man per pačią OV maudzia ir biškį po :)

Svajojanti, sveikinimai! Baltas pavydas, tikiu, kad ir mes greit turėsime tą džiaugsmą! O šiaip mėgaukitės kiekviena akimirka, greit tie vaikai užauga  :wub:​ 

Nu vat delto ir neaisku man, gali but ir per ov ir pries mm :) na uz 12 dienu suzinosiu kas cia dejos  :D​ 

Atsakyti

Priedas  IMG_20191103_122724.jpg   54,82KB   0 Parsiųsta kartųSveikos. Senai nerašiau, tai prisistatau iš naujo. 😁 Vaikutį planuojam 8mėn. Turim jau vieną vaikelį. Šiandien yra 2d, kaip vėluoja mm. Nusprendžiau pasidaryti NT, kad arba apsidžiaugti arba nedėti vilčių ir laukti mm. Na ką. Įkeliu foto. Prašau pasakykit, kad aš ne viena šiuo NT tikiu 🤯😁😍😍😍

Atsakyti

Mimozza nenoriu suteikt tusciu vilciu, Nu bet man smezuoja tam juosteliniam pirmoj foto  :unsure: nznau gal man psihoze irgi  :hmm: kituose nieko nematau.. pirmam niekas neiziurit?

Ten mačiau, bet kadangi sveikas protas parkeliavo  :D tai manau kad ten kai bėgo dažai perėjo per tą juostelę ir tiek, nes kai išdžiuvo tai nieko nebeliko  :)​ 

Atsakyti

Svajojanti  :wub:  :wub:  :wub: Nuostabu, didžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio. Labai gražus vardus  :wub: kaip sakoma vaikai pasirenka kada jiems ateitį į pasaulį  :)​ O dabar daug pienelio mažyliui ir ramių naktelių :)

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20191103_122724.jpgSveikos. Senai nerašiau, tai prisistatau iš naujo. 😁 Vaikutį planuojam 8mėn. Turim jau vieną vaikelį. Šiandien yra 2d, kaip vėluoja mm. Nusprendžiau pasidaryti NT, kad arba apsidžiaugti arba nedėti vilčių ir laukti mm. Na ką. Įkeliu foto. Prašau pasakykit, kad aš ne viena šiuo NT tikiu 🤯😁😍😍😍

Matosi ryškiai, ar greit atsirado juostelė? Manau galima sveikinti  :)​ 

Atsakyti

Matosi ryškiai, ar greit atsirado juostelė? Manau galima sveikinti  :)​ 

Iš karto sakyčiau. 🤔🤷‍♀️

Atsakyti