Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Na ryt testa del visa ko pasidarysiu.. pilvas isuputes kaip pas varle.. bet skausmai ir jautrumas tas toks dinges, nes vakar tai miriau juodai. 

Laukiam ryt testuku, gal ir pas gine butu gerai nueiti? 

Atsakyti

Kokio jautrumo testas? Gal visgi tau uzkibo tom dienom kai buvo pertrauka nuo kt arba pries pat nutraukima

Rašė kad 25 mIU, bet ar tikrai tiek kas ten žino. Na jei bus kas tai ryt gal parodys. Arba tiesiog noriu kad ten būtų kas ir pasamonė rodo ką noriu matyti  :fool: Juk ten taip neryšku, tai ir melagis gi gali būti jei ir kas yra. Bet va galvą pameti kai kažką lyg matai.  :bijau2:​ 

Atsakyti

Mimoza nu ziauriai uzjauciu ir suprantu... laikykis.. 

Bet atrodo protinga moteriškaitė esu, suvokiu kad nerealu tai, bet kažkas taukšt per galvą ir pamečiau sveiką protą  :huh2:  :frusty:​ 

Atsakyti

Rašė kad 25 mIU, bet ar tikrai tiek kas ten žino. Na jei bus kas tai ryt gal parodys. Arba tiesiog noriu kad ten būtų kas ir pasamonė rodo ką noriu matyti  :fool: Juk ten taip neryšku, tai ir melagis gi gali būti jei ir kas yra. Bet va galvą pameti kai kažką lyg matai.  :bijau2:​ 

Na nera labai jautrus, tai gali ir pasitvirtinti. Laikykis, tikekimes bus ryskiau rytoj. Eik butinai pas gine pirmadieni  :4u:​ 

Atsakyti

Jo pas gine varysiu begom... 

Atsakyti

_mimozza_ na kaip tu? Ar kartojai testuką? ;) 

Lucija_ kaip tavo tepliojimai?? Gal jau praėjo? Kaip jautiesi???  :hmm:  :nestuke​ 

Atsakyti

Labas rytas, pasidariau abu. Na lyg protas apsiramino jau pamačius nt. Papraščiausiai į nieką dėmesio nebekreipsiu ir manau psichozei galas bus  :D

Šie maždaug po 5-2 min daryta foto. Juostelė vėliau daryta šiek tiek.

Priedas  IMG_20191103_084501.jpg   45,42KB   2 Parsiųsta kartų

Apatiniai pradžiuvę jau. Tarp foto 12 min skirtumas.

Priedas  IMG_20191103_085651.jpg   52,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 03 lapkričio 2019 - 09:00

Labas rytas, pasidariau abu. Na lyg protas apsiramino jau pamačius nt. Papraščiausiai į nieką dėmesio nebekreipsiu ir manui psichozei galas bus  :D

Nu aš nieko neįžiūriu..  :unsure: jatau, kaip liūdna matyti tuščius... 

Man mm tikiu, kad nebus 11.23. Rami dabar sėdžiu. Mm baigėsi prieš pora dienų, o nuėjus į tualetą dar pateplioja, šiandien tokios tamsiai rudos išskyros, tai nežinau kada čia ta ov ateis ar neužsivelins, žiūrėsim.  :hmm: bus kaip bus :) 

Liucija labai stipriai palaikau ir laukiu vis naujienų  :nestuke​ 

Atsakyti

Nu aš nieko neįžiūriu..  :unsure: jatau, kaip liūdna matyti tuščius...  

Jie ir turi būti tušti, bet kai pasiduoti kvailystei ir pasiklysta sveikas protas taip jau nutinka, kad matai tai ką nori matyti ir neprisileidi net kitokios nuomonės :oh: Bet va jau protas randa kelią ir kvailystes varo lauk iš minčių. Tai jau ir šviesėja mintys  :D Žodžiu pasidaviau emocijoms, o ne realybei  :frusty: Bet kai viešai pasidalini, greičiau suvoki kokiai nesamonei pasidavei  :lol:​ 

Atsakyti

Jie ir turi būti tušti, bet kai pasiduoti kvailystei ir pasiklysta sveikas protas taip jau nutinka, kad matai tai ką nori matyti ir neprisileidi net kitokios nuomonės :oh: Bet va jau protas randa kelią ir kvailystes varo lauk iš minčių. Tai jau ir šviesėja mintys  :D Žodžiu pasidaviau emocijoms, o ne realybei  :frusty: Bet kai viešai pasidalini, greičiau suvoki kokiai nesamonei pasidavei  :lol:​ 

Na svarbiausia viskas gerai, manau streso butu labiau jei butu du bruksneliai :) jau tuo pradesi stimuliacija ir sulauksi savuju II  :4u: 

Merginos, kiek laiko jums maudzia sona pries ov arba po jos?

Man jau trecia diena maudzia desini sona, nestipriai aisku bet va galvoju ar cia man ov, ar vis delto jau po jos per pms taip maudzia.  :hmm: 

Atsakyti

Na svarbiausia viskas gerai, manau streso butu labiau jei butu du bruksneliai :) jau tuo pradesi stimuliacija ir sulauksi savuju II  :4u:

Merginos, kiek laiko jums maudzia sona pries ov arba po jos?

Man jau trecia diena maudzia desini sona, nestipriai aisku bet va galvoju ar cia man ov, ar vis delto jau po jos per pms taip maudzia.  :hmm:

Man tris dienas tikrai yra maudę :) 

Atsakyti

O taip, tikrai būtų daugiau streso pamačius II  :oh: nes ir KT ir alkoholio buvo, o dar vaistai. Dar du mėnesiukus reikia luktelėt ir tada stimuliacija.  :ax:​ 

Atsakyti