Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikutes, vakar taip skaudejo pilva  :blink:  galu gale pramuse lengvai ir tamsiai, o siandien tik tepa ir viskas. Bet as jau ir vaistu negeriau daugiau, tikejausi normaliu mm kazkaip  :unsure: 

Amunsed- gali darytis visus tyrimus kad ir nelaiku tik vertinant reikia ginei pasakyti, kad ir vertintu butent taip. Jai kazkokie dideli nukripimai tai galiu pasakyti rodys ir taip. Tiek kad laiku darant ypac tikslua buna. 
o tu jau su kokia gine sutarus ar varysi taip kur? 

Atsakyti

Sveikutes, vakar taip skaudejo pilva  :blink:  galu gale pramuse lengvai ir tamsiai, o siandien tik tepa ir viskas. Bet as jau ir vaistu negeriau daugiau, tikejausi normaliu mm kazkaip  :unsure:

Amunsed- gali darytis visus tyrimus kad ir nelaiku tik vertinant reikia ginei pasakyti, kad ir vertintu butent taip. Jai kazkokie dideli nukripimai tai galiu pasakyti rodys ir taip. Tiek kad laiku darant ypac tikslua buna. 
o tu jau su kokia gine sutarus ar varysi taip kur? 

Tai, gal tik teplioja ir nesusirgsi vis delto :hmm: 

Na reiks bandyt, pirmadieni gausiu atsakyma kuria diena priims, turi labaratorija salia savo kabineto, tai tuo paciu ir pasidarysiu viska :). Turiu siaip uzsirasius gruodzio 3 cia Norgej pas giniu, bet issamiai patikrai noriu Lietuvoj pabandyt, nors kainuos man daugiau nei cia vietoj, bet ka padarysi, bus greiciau :)

Atsakyti

Na ryt testa del visa ko pasidarysiu.. pilvas isuputes kaip pas varle.. bet skausmai ir jautrumas tas toks dinges, nes vakar tai miriau juodai. 

Atsakyti

Na gal ir neturi skaudet istisai :) tikiuos sulauksi II :4u: 

Man vakar maude sona visa diena, bet siandien jokiu pojuciu, tai neisivaizduoju ar cia ov buvo, ar cia pms jau 😂🤔

Atsakyti

Panos aš tuoj nukvaksiu  :oh: Papuliai atrodo dar jautresni pasidarė, pilvo apačią pamaudžia. Nu nuprotėsiu tuoj  :frusty:  :fool: Net sapnuot kliedesius pradėjau, kad laukiuosi dvynių ir vandenys nubėgo ir prasideda gimdymas. Iš durnumo net dieną pasidariau nt  :oh: ir blyn kažką matau  :frusty: Man jau psichozė prasideda jaučiu  :fool: antradienį dieną irgi dariau kai tik pasiėmiau iš pašto nu ir nieko nebuvo, o čia kažkas vaidenasi, o gal tik noriu matyti, nes nu nelabai įmanoma kad kas būtų. Tad  :help:

Ant oranžinio rankšluosčio nt fotkintas po 2 min kažkur, sekanti foto kažkur po pusvalandžio.

Priedas  IMG_20191102_192827.jpg   46,27KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20191102_201846.jpg   28,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Panos aš tuoj nukvaksiu  :oh: Papuliai atrodo dar jautresni pasidarė, pilvo apačią pamaudžia. Nu nuprotėsiu tuoj  :frusty:  :fool: Net sapnuot kliedesius pradėjau, kad laukiuosi dvynių ir vandenys nubėgo ir prasideda gimdymas. Iš durnumo net dieną pasidariau nt  :oh: ir blyn kažką matau  :frusty: Man jau psichozė prasideda jaučiu  :fool: antradienį dieną irgi dariau kai tik pasiėmiau iš pašto nu ir nieko nebuvo, o čia kažkas vaidenasi, o gal tik noriu matyti, nes nu nelabai įmanoma kad kas būtų. Tad  :help:

Ant oranžinio rankšluosčio nt fotkintas po 2 min kažkur, sekanti foto kažkur po pusvalandžio.

attachicon.gifIMG_20191102_192827.jpg

attachicon.gifIMG_20191102_201846.jpg

Nu kazkas vaiduokliauja!!! Kas per testai cia? Nesi kokiu melagiu nusipirkus? Ziurek dar bus taisykle pasitvirtinus, kad atidejus bandymus, bac ir yra :D tu taip ir nesusirgai mm, taip? Kelinta ciklo diena?

Atsakyti

As sianakt irgi nesamones sapnavau, sapnavau, kad kelnaitese laselis kraujo, kad implantacija, tai jau svaigimai smegenu prasideda i ciklo pabaiga 😅😂

Atsakyti

Nu kazkas vaiduokliauja!!! Kas per testai cia? Nesi kokiu melagiu nusipirkus? Ziurek dar bus taisykle pasitvirtinus, kad atidejus bandymus, bac ir yra :D tu taip ir nesusirgai mm, taip? Kelinta ciklo diena?

Čia kiniečiai  :oh: bet antradienį buvo visiškai baltas, ryt ryte pasidarysiu tokį pat ir turiu clear choise dar. Tai abu pasidarysiu su tuo pačiu šlapimu. Mmm buvo, bet visas dienas rudai tepliojo ant popieriaus, į dieninį galim sakyti įkrito po lašelį kasdien. Raudono kraujo buvo šiek tiek 1 ir 2 dieną. Bet kas keisčiausia ankščiau į unitazą bent jau nugarmėdavo kraujo, o dabar to nebuvo visai  :oh:  Nukvaksiu iki pirmadienio  :frusty:​ Ciklo dienų pas mane nėra, nes nu geriu ir toliau KT. Šiandien antros pakuotės 6 diena.

Atsakyti

Čia kiniečiai  :oh: bet antradienį buvo visiškai baltas, ryt ryte pasidarysiu tokį pat ir turiu clear choise dar. Tai abu pasidarysiu su tuo pačiu šlapimu. Mmm buvo, bet visas dienas rudai tepliojo ant popieriaus, į dieninį galim sakyti įkrito po lašelį kasdien. Raudono kraujo buvo šiek tiek 1 ir 2 dieną. Bet kas keisčiausia ankščiau į unitazą bent jau nugarmėdavo kraujo, o dabar to nebuvo visai  :oh:  Nukvaksiu iki pirmadienio  :frusty:​ Ciklo dienų pas mane nėra, nes nu geriu ir toliau KT. Šiandien antros pakuotės 6 diena.

Tada gal nebegerk tu kt kol neissiaiskinai gal  :hmm: skaiciau, kad jei uzkimba geriant kt ir toliau jas tesi, gali negerai but :( gal visgi nutrauk keliom dienom kol isitikinsi bent? Linkiu, kad rysketu ir zirniukas pasitvirtintu  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 02 lapkričio 2019 - 21:15

Kokio jautrumo testas? Gal visgi tau uzkibo tom dienom kai buvo pertrauka nuo kt arba pries pat nutraukima

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20191102_192827.jpg

attachicon.gifIMG_20191102_201846.jpg

Mimozza antram liktais kazkas kabina aki, pamegink gal su blyksniu? Ryt butinai kartok su rytiniu slapimu! Laikau kumscius ir siunciu virusiuka!

Atsakyti

Mimoza nu ziauriai uzjauciu ir suprantu... laikykis.. 

Atsakyti