Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aciu  :wub: tikimes geriausio bet realiai zinom kad vistik teplioja ir man nugara paskausta ant vakaro..

Man siek tiek maude, tikrai jutau kairia puse labiau. Siandien kai dare scana pasake kad kairej kiausidei ivyko ovuliacija  :D

Na man jau nustoji mausti, tai ziuresim kas cia bua buve :). Laikas taip letai eina :). Siandien 21cd pagaliau, bet iki 34cd yra laiko dar nemazai :D

Atsakyti

Lucija ir Grazi moteris, o jums maude viena kazkuri sona pries ov, po ov ar jau pastojus?

Man visa para maude desini sona, tai nezinau kas cia dares, bet po nd nurimo  :D

Aš savo ovuliaviją visada jausdavau puikiai, bet aš visoj pilvo apačioj siaubingus skausmus jausdavau ;) o dabar visada pamaudžia šiek tiek pilvo apačią :) 

Atsakyti

Aš savo ovuliaviją visada jausdavau puikiai, bet aš visoj pilvo apačioj siaubingus skausmus jausdavau ;) o dabar visada pamaudžia šiek tiek pilvo apačią :)

Man atrodo, kad tai net geriau, kad jauciama tiksliai kada ov :) nei ot nereikia. O man va neaisku, kada ov buvo  :hmm: 

Uzsisakiau ot vel kitam ciklui.. kazkaip i sita daug vilciu nededu :( nuojauta..

Atsakyti

Tai kiausides su echoskopu tikrins, ar yra koks kraujo tyrimas ir jas pūatikrint  :hmm:​ 

Žinoma yra  :) ir čia buvo kalbėta ne vieną sykį apie kraujo tyrimus :) Štai šie tyrimai yra svarbūs į įvertinti moters vaisingumui. Net padidėjęs testosteronas gali trukdyti, taip pat ir prolaktinas bėdų pridarys jei jis bus per aukštas. Apie skydliaukę kaip supratau jau žinai. Apie visus gali pasiskaityti internete ir pamatysi, kad jie yra svarbūs norint išsiaiškinti ar nėra kokių bėdėlių trukdančių pastoti.

Pagrindiniai tyrimai:

• 3-5 ciklo dieną (cd) FSH, LH, E2
  • 3-5 cd DHEA-S, SHGB, testosteronas (jei yra padidėjęs plaukuotumas, spuogotumas)
  • 21 cd. Prolaktinas (PRL), progesteronas (PRG) Jei ciklas ilgesnis ar trumpesnis nei 28 d. tai PRG tirtis 7 dpo (dienos po ovuliacijos)
  • bet kurią cd TTH, FT3, FT4, ATPO
Atsakyti

Pagrindiniai tyrimai:

• 3-5 cd DHEA-S, SHGB, testosteronas (jei yra padidėjęs plaukuotumas, spuogotumas)
  • 21 cd. Prolaktinas (PRL), progesteronas (PRG) Jei ciklas ilgesnis ar trumpesnis nei 28 d. tai PRG tirtis 7 dpo (dienos po ovuliacijos)

Dar yra AMH parodo kiaušidžių rezervą,  bet jis jau nepriskirtas prie pagrindinių tyrimų. Jį dažniausiai jau skiria ginekologai prieš stimuliacijas. Bet merginos jį darosi ir pačios. Pavyzdžiui pas mane jis net viršija aukščiausią normą, dėl PKS. O didelis jis todėl kad man nevyksta ovuliacija, todėl rezervas nemažėja. O va pas Hal jis žemas  :unsure:​ 

Atsakyti

Amundsen, 02 Lap 2019 - 06:09, parašė: Man atrodo, kad tai net geriau, kad jauciama tiksliai kada ov :) nei ot nereikia. O man va neaisku, kada ov buvo :hmm: Uzsisakiau ot vel kitam ciklui.. kazkaip i sita daug vilciu nededu :( nuojauta..
  As taipat esu prisisakius visko kad uztektu iki kaledu, nes nesitikejau, bet visko gali buti  :4u:   Merginos ar matot sioki toki paryskejima? Kairej siandien, desinej vakarykstis. Bet slapima siandien tik 4 valandas uzlaikiau, o vakar visa nakti. 

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucija_: 02 lapkričio 2019 - 10:48

Imetu is arciau nes ten nesimato..

Pridėta:

Atsakyti

Tikrai matosi  :wub:  :nestuke​  aš tai dabar kiekvieną rytą daryčiau, kol pamatyčiau ryškias dvi juosteles 😁😁

Atsakyti

Matosi ryškėjimas  :bigsmile:  :wub: kaip šaunu  :yahoo: Kaip graži_moteris rašė irgi daryčiausi nt kol būtų vienodo ryškumo  :D Lucija gal jau nebeteplioja?  :unsure:​  

Atsakyti

Gintare man rodos sulaukei mmm, bet neužfiksavau kada dabar kitų nelauki. 

goodmorning ir Niloticus kaip jūs merginos, gal irgi pražiopsojau  :oh: 

Paskutiniu metu visai galva nedirba  :oh:​ 

Atsakyti

Taip dabar kiekviena diena darysiu tapati testuka tikrinti ar ryskeja. Darys antra ekoskopa Lapkricio 18d.. dabar vaziuoju dar prg pasitikrinti, tikiuos viskas ok bus. O jei ne, reikes gine ieskotis Londone, nes cia ligonineje daktare nepritare man apie prg. 

Mimozza vis dar tepa :( kalbu vis su savo aguonos seklute kad laikytusi niekur nepabegtu  :nestuke 

Atsakyti

Žinoma yra  :) ir čia buvo kalbėta ne vieną sykį apie kraujo tyrimus :) Štai šie tyrimai yra svarbūs į įvertinti moters vaisingumui. Net padidėjęs testosteronas gali trukdyti, taip pat ir prolaktinas bėdų pridarys jei jis bus per aukštas. Apie skydliaukę kaip supratau jau žinai. Apie visus gali pasiskaityti internete ir pamatysi, kad jie yra svarbūs norint išsiaiškinti ar nėra kokių bėdėlių trukdančių pastoti.

Pagrindiniai tyrimai:

Problema ta, kad as grystu tik savaitei, ir neaisku kuri ciklo diena bus, ar jau bus pries mm, tai nelabai ka galesiu pasidaryt. Todel ir noriu pasidaryt tokius tyrimus, kur butu imanoma bet kuria ciklo diena.

Atsakyti