Merginos, ar esat kuri atlikus toki isplestini moteru istyrima? Ar galima daug suzinoti? Ar verta?
Aš nesu dariusi tokio, žiūrint ką nori išsiaiškinti. Jei pasitikrinti šeip tai gal ir verta. Bet jei dėl pastojimo tai net nežinau ar verta
Merginos, ar esat kuri atlikus toki isplestini moteru istyrima? Ar galima daug suzinoti? Ar verta?
Aš nesu dariusi tokio, žiūrint ką nori išsiaiškinti. Jei pasitikrinti šeip tai gal ir verta. Bet jei dėl pastojimo tai net nežinau ar verta
Sveikos katik po ligonines, ginekologe dare ultrgarsa per terpe galvojo kad nieko nematys bet jau matėsi! 2mm dydžio grūdelį , nematė jokių atsisluoksniavimu, sakė idealaus dydžio pagal kiek man laiko ir nurašė tempimą kaip implantacini. Kraujo nedarė nes sakė viskas atrodo gerai, ir liepė už dviejų savaičių grįsti kada jau turėtų būti širdutė
Galbut privačiai kraują nueisiu priduoti ir melsimės kad butų viskas gerai
Na galvoju pasitikrint profilaktiskai, plius pas gine tuo paciu, kad apziuretu gimda, kiausides. Juk ieina ir skydliaukes tyrimai, tai kaip ir turetu nemazai pasakyt ir del pastojimo. Profilaktiškai tai super, pamatys ar nėra kokių uždegiminių faktorių ir kt., o dėl vaisingumo įvertinimo tai hmmm net nežinau, nes matau iš svarbių tyrimų yra tik TTH, FT4 na ir vitaminas D iš šitų nieko nepasakys apie kiaušidžių veiklą.
Sveikos katik po ligonines, ginekologe dare ultrgarsa per terpe galvojo kad nieko nematys bet jau matėsi! 2mm dydžio grūdelį , nematė jokių atsisluoksniavimu, sakė idealaus dydžio pagal kiek man laiko ir nurašė tempimą kaip implantacini. Kraujo nedarė nes sakė viskas atrodo gerai, ir liepė už dviejų savaičių grįsti kada jau turėtų būti širdutė
Na sveikinu ! turėtų gimdymo data būti liepą ;)) na ką, metų pabaigoj linkiu visoms būti apnėštėjusioms 😁
Kokios puikios zinios saugok savo pilveli ir augink ramiai
Profilaktiškai tai super, pamatys ar nėra kokių uždegiminių faktorių ir kt., o dėl vaisingumo įvertinimo tai hmmm net nežinau, nes matau iš svarbių tyrimų yra tik TTH, FT4 na ir vitaminas D iš šitų nieko nepasakys apie kiaušidžių veiklą.
Tai kiausides su echoskopu tikrins, ar yra koks kraujo tyrimas ir jas patikrint
Aciu tikimes geriausio bet realiai zinom kad vistik teplioja ir man nugara paskausta ant vakaro..
Lucija ir Grazi moteris, o jums maude viena kazkuri sona pries ov, po ov ar jau pastojus? Man visa para maude desini sona, tai nezinau kas cia dares, bet po nd nurimoMan siek tiek maude, tikrai jutau kairia puse labiau. Siandien kai dare scana pasake kad kairej kiausidei ivyko ovuliacija