Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Lucija!!! Matau!!  :yahoo:   :4u:   :bigsmile:   

Atsakyti

Sveikos, Man vis dar tepa jau trečia diena, šiandien esu 10dpo. Ir matau vaiduoklius... nznau ar jais tikėt ar ne... ką manot?

Hal tikiuosi ryt ką nors išvysi teste.. bet apie PRG nieko nežinau žinok.. man atrodo man pačiai jo reiktų..

Matosi tikrai ;) bet tavo vietoje, pasidaryčiau kraujuką ;) bet gan anksti vaiduokliauja :)

Atsakyti

attachicon.gif44F6871D-4BBA-475F-BE2C-8CEEB40ED104.pngGrazi moteris, va eik apie progesterona pasiskaityti, kad ginei kakton galetum duoti .

Jau skaičiau visą temą šitą :) aš pirmadienį eisiu pas naują ginę, laukiu su nekantrumu   :wub:​ 

Atsakyti

Merginos jis man dar išryškėjo  :yahoo: bet labai bijau dėl tepimo, meldžiuosi kad tik viskas butų gerai..

Atsakyti

Merginos jis man dar išryškėjo  :yahoo: bet labai bijau dėl tepimo, meldžiuosi kad tik viskas butų gerai..

implantacinis gal..gal nieko baisaus  :4u:   linkiu kad tvirtai laikytusi  :4u:​ 

Atsakyti

Liucija,  tikrai matosi! Kaip fainiai! Linkiu rysketi! Pasidaryk hcg ir prg ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 01 lapkričio 2019 - 14:20

Eina sau!!! Sveikinu, kiek džiaugsmo!! ❤️❤️❤️ Tik ryškėti ir ryškėti! 

Atsakyti

Aciu merginos  :wub: važiuosiu į ligonine kad apžiūrėtų, vis delto tepa.. tikiuosi kad sveikinimai neperanksti  :4u: 

Atsakyti

Aciu merginos  :wub: važiuosiu į ligonine kad apžiūrėtų, vis delto tepa.. tikiuosi kad sveikinimai neperanksti  :4u:

Prasinesk kas kaip! Tikiuosi viskas gerai ir tai tik pseudo mm  :4u:​ 

Atsakyti

Prasinesk kas kaip! Tikiuosi viskas gerai ir tai tik pseudo mm  :4u:​ 

Butinai!! 

Atsakyti

Merginos, ar esat kuri atlikus toki isplestini moteru istyrima? Ar galima daug suzinoti? Ar verta?

http://medicinapract...grama-moterims/

Atsakyti

Laikau kumštukus, kad būtų viskas gerai ir žirniukas tvirtai įsikabintų ir niekur neprapultų  :4u:​ 

Atsakyti