Lucija!!! Matau!!
Sveikos, Man vis dar tepa jau trečia diena, šiandien esu 10dpo. Ir matau vaiduoklius... nznau ar jais tikėt ar ne... ką manot?
Hal tikiuosi ryt ką nors išvysi teste.. bet apie PRG nieko nežinau žinok.. man atrodo man pačiai jo reiktų..
Matosi tikrai ;) bet tavo vietoje, pasidaryčiau kraujuką ;) bet gan anksti vaiduokliauja
44F6871D-4BBA-475F-BE2C-8CEEB40ED104.pngGrazi moteris, va eik apie progesterona pasiskaityti, kad ginei kakton galetum duoti .
Jau skaičiau visą temą šitą aš pirmadienį eisiu pas naują ginę, laukiu su nekantrumu
Merginos jis man dar išryškėjo bet labai bijau dėl tepimo, meldžiuosi kad tik viskas butų gerai..
Merginos jis man dar išryškėjo bet labai bijau dėl tepimo, meldžiuosi kad tik viskas butų gerai..
implantacinis gal..gal nieko baisaus linkiu kad tvirtai laikytusi
Liucija, tikrai matosi! Kaip fainiai! Linkiu rysketi! Pasidaryk hcg ir prg ;)
Eina sau!!! Sveikinu, kiek džiaugsmo!! ❤️❤️❤️ Tik ryškėti ir ryškėti!
Aciu merginos važiuosiu į ligonine kad apžiūrėtų, vis delto tepa.. tikiuosi kad sveikinimai neperanksti
Aciu merginos važiuosiu į ligonine kad apžiūrėtų, vis delto tepa.. tikiuosi kad sveikinimai neperanksti
Prasinesk kas kaip! Tikiuosi viskas gerai ir tai tik pseudo mm
Prasinesk kas kaip! Tikiuosi viskas gerai ir tai tik pseudo mm
Butinai!!
Merginos, ar esat kuri atlikus toki isplestini moteru istyrima? Ar galima daug suzinoti? Ar verta?
Laikau kumštukus, kad būtų viskas gerai ir žirniukas tvirtai įsikabintų ir niekur neprapultų