Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(_mimozza_ @ 2019 01 29, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72337003" data-time="1548758286"><div><p>Bet kiek kantrybės reikia tam išlaukimui vartotojo įkelta nuotrauka
Lekiu šiandien pas ginę, žiūrėsiu ką sakys. A leis planuot ar nelabai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na jei pati blogai nesijauti, manau turėtų įžiebt žalią šviesą planavimui smile.gif nebent kas išlįstų apžiūros metu. </p>

Ginė lyg ir leido. O va onkologiniam ginius rekomendavo laukti 3 ciklus.
Žiūrėsiu ką šįkart ginė besakys.
Atsakyti

Sveikos,

va pagaliau atbridau ir as iki jusu pokalbiu. Man sekmadieni kaip uzkimso ausis, visa para kaip po vandeniu gyvenau, o paskui man visas tas spaudimas ir viskas i dantis nusileido - toks jausmas kad visi dantys isjudinti ir jausmas kaip gelezies pagrauzusi, iki siol burnoj gelezies skonis .  :oh: 

Atsakyti

Sveikos,

va pagaliau atbridau ir as iki jusu pokalbiu. Man sekmadieni kaip uzkimso ausis, visa para kaip po vandeniu gyvenau, o paskui man visas tas spaudimas ir viskas i dantis nusileido - toks jausmas kad visi dantys isjudinti ir jausmas kaip gelezies pagrauzusi, iki siol burnoj gelezies skonis .  :oh:

Dėl tos geležies skonio burnoje, gal vandens per mažai išgeriama. O gal kokius vaistus geriat? Man kažkokie vaistai, tik nepamenu kokie iššaukia metalo skonį burnoje, jų čia kaip šalutinis poveikis.

Atsakyti

Sveikos, planiukės :).

Duodu 98%, kad nepasisekė ir šį ciklą, pradėjo tepliot kaip visada prieš mmm. Nutariau nelaukt ir pasidaryt hormonų tyrimus, vis tiek mokami. O einant po trečio ciklo su papildais ir bromokriptinu pas ginę jau rezultatus turėsiu. Neviltis ir liūdesys apėmė, negi per suknistus mokslus kai planavimą vis atidėliojau savo šansą prašliopinau...

Atsakyti

Labukas visoms, 

Garbanelele, gerai kad pasidarysi tyrimus, bus viskas aiškiau. Aš ir taip dariau, jau pas ginę nuėjau su šūsniu tyrimu. Tai iš kart jai viskas aiškiau ir nereikia papildomai gaišt laiko juos vėliau atliekant bei tyrimų rezultatų laukt ir vėl tada atgal pas daktarą. Laikas susitaupo :) 

Lauralina, kaip tu? :)

Atsakyti

bet tai ziuriu -hal- ir LW dingo kaip susitare  :hmm:   :unsure:   idomiai..  :rolleyes:​  

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 30, 16:17)
<p>bet tai ziuriu -hal- ir LW dingo kaip susitare  hmm.gif   unsure.gif   idomiai..  rolleyes.gif​  </p>

LW mačiau TD bendrauja
Atsakyti

Sveikos, lauralina kaip tu?

Atsakyti

LW mačiau TD bendrauja

kas yra TD?  :hmm:​ 

Atsakyti

kas yra TD?  :hmm:​ 
Tėvų darželis, ten ir forumas yra :) www.tevu-darzelis.lt Ten daug daug aktyviau bendrauja. Aš ten ir įlendu kartais pasiskaitinėti. O jei kažko reikia paklausti, tai ten gali greičiau sulaukti atsakymo nei SM tokio pat pobūdžio temutėje.   
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 31 sausio 2019 - 08:39

Tėvų darželis, ten ir forumas yra :) www.tevu-darzelis.lt Ten daug daug aktyviau bendrauja. Aš ten ir įlendu kartais pasiskaitinėti. O jei kažko reikia paklausti, tai ten gali greičiau sulaukti atsakymo nei SM tokio pat pobūdžio temutėje.   

Aš ir ten buvau, bet jei atvirai čia merginos malonesnės nei ten. Ten labai daug yra ale senbuvių, kurios iš užduotonklausimo hali išsityčioti, pykstasi jos ten, man nepatiko. Čia nors ir ne toks aktyvus forumas, bet žymiai mielesnis  :4u: 

Atsakyti

Sveikos, lauralina kaip tu?

Sveikos merginos  :) niekaip as laukiu mm vis dar veluoja 4 d kazkur zodziu issiderino mano ciklas visai  :oh: praeita cikla velavo 6 d tai jau ir nebezinau kokio ilgio jis cia pasidare pas mane  :hmm: dariau dar siandien nt easy balta balta  :( zodziu sansu jau sy cikla ner nes tikrai jau rodytu,nu nieko jau susitaikiau su tuo reiks kita cikla pasistengti labiau  :ax: tai dabar net neisivaizduoju kada ta OV pas mane  :hmm: jauciu kokia apie 20cd :blink: 

Atsakyti