Mm nera, nt baltas
Kaip noreciau kad isrysketu tavo tikimes geriausio. Jautrius testukus daraisi?
Sveikos, merginos, kiek jūs čia visko daug pripliurpėt!
Mes tai šiandien parskridom namo, nuotaikos nekokios, MB kažkaip visai į darbus nenori, o aš tai skausmuose vis, nes mano mm visada sunkios būna...
Kažkaip nei nuotaikos, nei tikėjimo, nežinau, gal ir gerai, gal mažiau viliuosi, mažiau nusivilsiu.
Mačiau apie nd dažnumą kalbėjot, tai aš skaičiau kažkur, kad jei dažnai įpratę, tai viskas OK, tik jei neįpratę, tada gali nespėti pagaminti spermos, mes kažkada bandėme susilaikyti ir pasaugoti ovuliacijai, bet ai, dabar norisi ir nesitaupom, bet MB pasakė, kad jam kažkokia terpė šį ciklą pas mane keista buvo, sako kartais net grauždavo ir spermiukus išleist kažkaip net sunku būdavo, gaila kad pasakė tik kai susirgau, tai nežinau ar per ov taip buvo ar po ar prieš, tik prieš mm, tai jau sakė kad nepalyginsi ir jau tada tai viskas OK buvo.
Tai toks jausmas, kad mano organizmas streikavo šį ciklą prieš pastojimą..
Pigucius dariausi panos, bet nusipirkau ankstyvo siandien tai jai ka ryt ryte viena pagadinsiu nes negaliu nustot gerti vaistu kol tiksliai nezinau. Realiai tai ryt paskutine tavle turetu but, bet ryt reiketu ir krauja priduoti, o juk niekas nedirbs tai jauciu gersiu per savaitgali ir jai ka pirmadieni priduosiu.
o savijauta idomi.. pilvukas isiputes ir jautrus, sysiot begioju istisai, bet tai as ir persalus tai gali buti del to. Sedziu su temperatura tai nera ko net bt matuoti.
Šį syk irgi keistos mmm buvo, tik patepliojo 4 dienas daugiau rudai negu raudonai O ir papuliai kažkokie išlikę jautrūs, šluostantis rankšluosčiu taip sudaigo spenelius
Jaučiu galėjo susimaišyti viskas dėl to kad KT pradėjojau gerti nuo 5 cd iškart po mmm. Jei dar savaitėlę taip keistai jausiuos jaučiu reikės nulėkti echoskopą pasidaryti
Hal, oj kaip norėčiau kad tu pamatytum tuos du brūkšnelius ryt O aukšta temperatūra?
Sveikos, Man vis dar tepa jau trečia diena, šiandien esu 10dpo. Ir matau vaiduoklius... nznau ar jais tikėt ar ne... ką manot?
Hal tikiuosi ryt ką nors išvysi teste.. bet apie PRG nieko nežinau žinok.. man atrodo man pačiai jo reiktų..
Liucija, matau!!!!
Manau viskas cia gerai.
Tyliai sveikinu ir linkiu augti ir rysketi.
hal,
Eina sau.. gal kabinasi, bet tas tepimas mane gazdina ar nebus kad tik neisitvirtins.. na tikiuosi geriausio kaip bebutu negaliu patiket kad isvydau ||... nznau ar iskart MB pasakyt, ar palaukt
44F6871D-4BBA-475F-BE2C-8CEEB40ED104.png 597,39KB
2 Parsiųsta kartųGrazi moteris, va eik apie progesterona pasiskaityti, kad ginei kakton galetum duoti .