Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Merginos, o kodėl jūs pvz kankinatės su tais ND ko ne kiekvieną dieną :)) sako, kuo ilgiau laikosi spermiukai pas vyrą, tuo gyvybingesni jie būna  :D  va mūsų pirmo karto praktika : po mmm pora dienų atlikti ND, ir per antrą vaisingų dienų dieną ND, ir lygiai per ovuliaciją :) na o šį kartą išvis kelios dienos po mmm... mistika, kaip aš čia pastojau iškart po mmm  :D (po persileidimo)

Nors gal ir tokį variantą jau išbandę jūs visos, kad pataupyt vyruko spermiukus 😁

Atsakyti

Merginos, o kodėl jūs pvz kankinatės su tais ND ko ne kiekvieną dieną :)) sako, kuo ilgiau laikosi spermiukai pas vyrą, tuo gyvybingesni jie būna  :D  va mūsų pirmo karto praktika : po mmm pora dienų atlikti ND, ir per antrą vaisingų dienų dieną ND, ir lygiai per ovuliaciją :) na o šį kartą išvis kelios dienos po mmm... mistika, kaip aš čia pastojau iškart po mmm  :D (po persileidimo)

Nors gal ir tokį variantą jau išbandę jūs visos, kad pataupyt vyruko spermiukus 😁

Na po persileidimo ar abrazijos beveik visada pastojama iskart ;)

O del ND, tai ne visos zino kada ju vaisingos dienos :) o ov gali bet kada ivykt, nera taip kad kiekviena menesi ta pacia diena ov vyktu, labai jau retai bent jau :)

O as skaiciau, kad daznesni nd padeda paspartinti spermiuku gamyba, nes pvz jei spermiukai prastoki, o dar ir bandoma "pataupyti" iki ov, tai ju judrumas ir kokybe dar labiau suprasteja :)

Aisku perspaust nereik, stengtis ne dazniau nei karta per diena, bet kasdien tikrai nekenkia jei tik norisi ;)

Atsakyti

Na po persileidimo ar abrazijos beveik visada pastojama iskart ;)

O del ND, tai ne visos zino kada ju vaisingos dienos :) o ov gali bet kada ivykt, nera taip kad kiekviena menesi ta pacia diena ov vyktu, labai jau retai bent jau :)

O as skaiciau, kad daznesni nd padeda paspartinti spermiuku gamyba, nes pvz jei spermiukai prastoki, o dar ir bandoma "pataupyti" iki ov, tai ju judrumas ir kokybe dar labiau suprasteja :)

Aisku perspaust nereik, stengtis ne dazniau nei karta per diena, bet kasdien tikrai nekenkia jei tik norisi ;)

Na dėl tos ov, tai taip, tą suprantu, kad ne visos žino ir pagauna kada ji būna... čia sudėtingas dalykas...  :unsure: 

Na bet manau vistiek, kad visom ateis diena, kai testas parodys II juosteles  :4u:​ 

Atsakyti

Na dėl tos ov, tai taip, tą suprantu, kad ne visos žino ir pagauna kada ji būna... čia sudėtingas dalykas...  :unsure:

Na bet manau vistiek, kad visom ateis diena, kai testas parodys II juosteles  :4u:​ 

Tai zinoma, kad visos sulauksim II :) tik reikia neprarast vilties ir zinoma kiek imanoma atsipalaiduot :)

Atsakyti

Pirma kart meginsi per mm :D?  Na jei pataikei pries ov , tai kaip ir sansu yra ;) as ir galvojau ta taurele isigyt, bet ju skirtingu dydziu yra, tai kaip issirinkt. Plius as nekraujuoju baisiai, higieninio beveik uztenka, tai galvoju gal per daug zaistis :)

as vakar pirma karta isbandziau taurele  :ax:   buvo baisu is pradziu- galvojau kaip idet, kaip po to isimt reikes  :ax:  bet isidejo labai lengvai! nieko nesijaute  :victory2:   bijojau istatyt giliau, tai man biski prabego  :ax:  bet buvo antra mm diena, tai gan gausu visko buvo. Siandien grizus namo isidesiu ir busiu visa vakara ir nakciai isidesiu. 

O po to naudosiu po ND  :ax:   sugrusiu giliai, kad spermiukams butu vienintelis kelias- i prieki  :bigsmile:  nepabegs jie man rupuzes kol savo darbo neatliks  :bigsmile:​ 

Atsakyti

mes pataupom irgi  :ax:  po mmm jokiu ND- tik per vaisingas dienas  :ax:   tai ir kiekis didesnis buna  :ax:​  

Atsakyti

Sveikos, atėjo mano nt iš aliexpress (kasetės). Pasidariau patikrinimui ar nemeta netikrų vaiduoklių. Tai faini iš tikro, gražiai nuėjo dažai, antra juostelė neišlindo net ir pilnai išdžiuvus, tai jokio netikro šešėlio. O ir kaina gera 5 vnt už 1,01 € tai pasiėmiau 10 vnt.  :oh:  :lol: Tai sausio mėn testavimuisi būsiu pasiruošus  :D​ 

Atsakyti

Mimoza, gal nuoroda imesi kokias emei? Galvoju ir pati uzsipirkt.

Atsakyti

Mimoza, gal nuoroda imesi kokias emei? Galvoju ir pati uzsipirkt.

Maniškei tokie, bet matyt išsipardavė nes nuoroda nebeaktyvi. Tai įkeliu kitą pardavėją bet čia ir už atsiuntimą reikia mokėti, mažiau vnt ir dar brangiau  :oh: 

https://m.aliexpress...9Q1572511335607

Bet dar šituos siunčiasi tai teko girdėti neblogų atsiliepimų. 

https://m.aliexpress...9Q1572510629943

Atsakyti

Mm nera, nt baltas  :rolleyes: 

Atsakyti

Mm nera, nt baltas  :rolleyes:

Kad mmm nėra geras ženklas, o testas gal dar išryškės. O kaip jautiesi?

Atsakyti

Mes netaupom, mums kiek jau gaunasi nd tiek. Bet kaip suprantu ne cia problema bus.. vakar veliau man ryskiai pradejo tepti. Siandien nueju netepe kolkas, bet maciau kaip ir labai mazu juodu/rudu gabaleliu.. 8-9dpo nera buve kad sitaip stipriai teptu.. yra buve kad vos matomai. Tai reiskiasi turiu antros fazes defekta.. ir kaip dabar ji susitvarkyti? Esu girdejus nakvisu aliejus gerai? Turiu nusipirkusi is seniau is vaistines dar kai nezinojau kad cia padeda sitam reikalui :D  reikia gerti pirma mm diena ir iki ov? Ir kaip tycia atsitiko po daktoro, ne pries, tai dabar vel reikia eiti. 

Mane zinot, as aisku NT pasidariau bet jis tuscias, ir dabar jau zinau kad tikrai nebus si menesi sekmingas..

Atsakyti