Tai ten net nerase skaiciuku prie tth liktais 😫 Nu zodziu tai dabar teks turbut laukti. Mes galvojam vaziuoti I lietuva kita menesi tai galvoju gal nueiti ten pas gine
aisku nueik, blogiau nebus
Merginos,man atrodo man pienlige
nors nieko neniesti, nepersti, bet daug tirstu baltu isskyru viduj
ar tai gali trukdyti pastoti
?
Ar galima vartot zvakutes ar jos zudo spermiukus
? Jau nurasau si cikla tikriausiai
Sveika, manau tikrai galima. Nes net nėščiom galima. Tik gal kai yra pienligė tai ir taip spermiukams nepalinki terpė manau
Nu sakykit jūs man, ar čia aš panikuoju be reikalo ar ne? Pirmadienį hcg buvo 1548, šiandien 2947... ar ne per mažai paaugo??? bet už tai pasidžiaugt noriu, kad prg paaugo, kad ir nedaug, bet paaugo, 30 dabar, o buvo 28, o dabar dar ir gepretix vartoju !
) na duok Die, kad viskas būtų gerai
Nu sakykit jūs man, ar čia aš panikuoju be reikalo ar ne? Pirmadienį hcg buvo 1548, šiandien 2947... ar ne per mažai paaugo???
bet už tai pasidžiaugt noriu, kad prg paaugo, kad ir nedaug, bet paaugo, 30 dabar, o buvo 28, o dabar dar ir gepretix vartoju !
Tai, kad puikiai paaugo, nebepanikuok ;)
Nu sakykit jūs man, ar čia aš panikuoju be reikalo ar ne? Pirmadienį hcg buvo 1548, šiandien 2947... ar ne per mažai paaugo???
bet už tai pasidžiaugt noriu, kad prg paaugo, kad ir nedaug, bet paaugo, 30 dabar, o buvo 28, o dabar dar ir gepretix vartoju !
Kiek suprantu tai kad viskas tvarkoj! Dziugu kad prg paaugo siektiek, tikekimes paaugs dar daugiau
Sveika, manau tikrai galima. Nes net nėščiom galima. Tik gal kai yra pienligė tai ir taip spermiukams nepalinki terpė manau
Tai vat galvoju, kag gal tai gali trugdyt pastot bet as nesu isitikinusi, kad tai pienlige, tiesiog baltos isskyros kaip majonezo ar kremo, bet ne kaip varskes
jokio kvapo blogo ar niezejimo nera..
Kazkur skaiciau, kad pries vaisingas daugiau baltu isskyru kaip ir normalu.. tai va galvoju, gal dar nepradet zvakuciu bent iki ov, gal tik pries mm pradet jei nepraeis.. ka manot ?
Merginos,man atrodo man pienlige
nors nieko neniesti, nepersti, bet daug tirstu baltu isskyru viduj
ar tai gali trukdyti pastoti
?
Ar galima vartot zvakutes ar jos zudo spermiukus
? Jau nurasau si cikla tikriausiai
Yra td temele apie tai, viena mergina sake kad gine leido toliau planuot, bet kaip istikruju yra nezinau