Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

ginekologe pas kuria ejau 2 kartus per metus- nemate. O as del to ir ejau! Sakiau, kad esu turejus ir kad dabar planuoju nestuma, todel noriu zinot ar nera. Sake kad nera! Pirma karta pries metus. Antra karta nuejau pas ja liepos birzelio menesi- pasakiau, kad nepastoju. Paklausiau ar tikrai nera polipo. Sake- ne!  :blink:  ir nusiunte mane paziuret kiausintakiu pratekamuma. Tos proceduros metu ir pamate kad yra 1,5 cm polipas! Neisivaziduoju kaip buvo galima jo nematyt..  :blink:   suprantu, kad sunku pamatyt buna kai gleivine isvesejus pries mmm, bet as pas ja buvau is karto po mmm! Kada viskas turejo matytis kaip ant delno  :unsure:   kartais net pagalvoju, kad ji man specialiai nesake..  :hmm:   nes musu auros labai nesutapo.. net susigincijom. Is karto po to pakeiciau gydytoja.  :)   

Baisu kas per daktare :( nors kiek as esu buvus nei viena man nepatiko, visos kazkokios keistos.

Taip sunku rast tikrai profesionale ir sugebancia bendraut su klientais..

Atsakyti

As vakar vakarienes proga- isgeriau likerio pora stikliuku  :ax:  :lol:   labai to reikejo... is karto atsipalaidavau- isijungiau filma ir uzmigau  :lol:  

Dabar darysiu kaip Hal sako- jeigu norisi tai ir isgeri  :victory2:   as praeita menesi nei laso neimiau..del planavino. O dabar negalvosiu apie tai  :ax:  

Atsakyti

Baisu kas per daktare :( nors kiek as esu buvus nei viena man nepatiko, visos kazkokios keistos.

Taip sunku rast tikrai profesionale ir sugebancia bendraut su klientais..

nu tikrai...dabar einu pas toki senuka ginekologa. Lyk ir normalus atrodo  :hmm:   eisiu po dvieju savaiciu- pradesim planuot IVF. 

Atsakyti

Grazi moteris- kaip tu???? 

Atsakyti

Sveikos.

Šiandien ryte pasidariau hcg, tai 3898. Praeitą trečiadienį buvo 159. Skaičiau, kad nuo 2000 jau matosi gimdoj puslytė. Ar teisybė? Galvoju jei pas ginę dabar nueičiau ar matytų kažką

Atsakyti

Sveikos :) aš ką tik nusileidau kraujo 😁 dievaži, šelpiu aš tą antėją 😁😁😁 persirašiau į kitą polikliniką, ir eisiu lapkričio 4d paa ginę, kuri prižiūrėjo mano pirmą nėštumą, man ji tuo laiku atrodė rūpestinga, tobula gydytoja ;) ir lekiu gepretix pasiimti jau, tikiuosi viskas pas mane yra gerai ir tyrimai vakare nudžiugins :) 

Atsakyti

Sveikos.

Šiandien ryte pasidariau hcg, tai 3898. Praeitą trečiadienį buvo 159. Skaičiau, kad nuo 2000 jau matosi gimdoj puslytė. Ar teisybė? Galvoju jei pas ginę dabar nueičiau ar matytų kažką

Mato tikrai, pas mane matė, kai buvo 1458 ;)

Atsakyti

Mano temperatura pakrito vel, tikrai kalnai  :D  testukas aisku baltutelis... tai nu suprantu kad sansai nebedideli... Nu bet gal  :D 

Hal tikimes geriausio! Siandien save vel kaip vakar priziurek ir ciaudulys dings.

Gintare, dabar jau prisimenu, bet cia ziauru  :huh2: sakyciau viena karta praleist nu ok, bet jau du kartus tai nu naffik. As irgi taipat manau darysiu su vyno taure jei labai noresis, nes ziuriu tas laukimas ir neatsipalaidavimas tik blogiau.

Atsakyti

Laikom uz tave kumscius kad tik viskas butu gerai! 

Atsakyti

Merginos koks tyrimas buvo Kur saket kad normalu yra tarp 3-5 bet jei nori pastoti turi buti 2? ***** neatsimenu. Katik buvau pas gydytoja man tapati pasake ka daktaras pries tai sake, kad jauna ir su manim viskas gerai ir turiu tiesiog toliau bandyti 🙈 krauja kur pries tai dariausi sake normalu. Tik viena dalyka sutiko, kad nusius ultrgarsui paziureti ar tikrai turiu policistines kiausides ar ne.

Atsakyti

Merginos koks tyrimas buvo Kur saket kad normalu yra tarp 3-5 bet jei nori pastoti turi buti 2? ***** neatsimenu. Katik buvau pas gydytoja man tapati pasake ka daktaras pries tai sake, kad jauna ir su manim viskas gerai ir turiu tiesiog toliau bandyti 🙈 krauja kur pries tai dariausi sake normalu. Tik viena dalyka sutiko, kad nusius ultrgarsui paziureti ar tikrai turiu policistines kiausides ar ne.

TTH gal? Skydliaukes

Atsakyti

TTH gal? Skydliaukes

Tai ten net nerase skaiciuku prie tth liktais 😫 Nu zodziu tai dabar teks turbut laukti. Mes galvojam vaziuoti I lietuva kita menesi tai galvoju gal nueiti ten pas gine  :hmm: 

Atsakyti