Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Liucija, man gine ir pries O ir po O liepe iki pat mm po taure ar dvi raudono vyno isgerti  :D  jau vien tam sake kad istisai galvojam apie nestumus ir labai savo kuna stresinam.. tai as sau be sazines grauzimo jai noriu tai ir isipilu siek tiek nes istiesu itampa vistik yra.. 

Apie itampa, tai teisybe. As tikrai si menesi tokia isitempus, vien apie tai tegalvoju. Jei nepavyks si cikla, lapkriti dar pastebesiu kad geresni vaizda susidaryciau del temperaturos ir t.t. o jau gruodi ilsesiuos  :D 

Nu jei taip prisiziuresi dabar, tai turbut ir uzbegsi ivykiam uz akiu. As dar ir lemsip uzpilo pasidarau is parduotuves, nezinau ar esi bandzius, bet padeda man.

Atsakyti

Jo sita zinau, mano vyras ji geria kai serga, o as negaliu prisiversti zinok.. man jis tookkio baisaus skonio  :D 

tai kad ir as galvoju, kad ir zinau kad sansu mazai ale nieko negali padaryti su savim  :blink:

Atsakyti

Jo sita zinau, mano vyras ji geria kai serga, o as negaliu prisiversti zinok.. man jis tookkio baisaus skonio  :D

tai kad ir as galvoju, kad ir zinau kad sansu mazai ale nieko negali padaryti su savim  :blink:

Nu jo, skonis ne is geriausiu  :D 

Tai va, as dar ir simptomus liktais jauciu liktais ne. Bet cia tik delto kad kazko laukiu, nors kiekviena menesi tas pats budavo tik nekreipdavau taip demesio  :rolleyes: tikekimes tas laukimo malonumas greitai baigsis mums  :D 

Atsakyti

Man krutine tik po OV siektiek pabrinksta, bet ir tai nezymiai labai.. As dabar taipat palikau saldumynu myletoja jau kokie pora metu, nors anksciau man tik paprastas maistas patikdavo  :D

Pilnai gali, pakentek pora dar dieneliu ir vel pasidaryk NT..

Sirgsi? Sveik  :4u:

Sakai po ov galima vyno taure? As anksciau kol forumuose neskaitinedavau galvodavau kad galima, bet daug pries pasisako. Tai galvoju visdelto gal nera gerai..

Nu man irgi nezymiai, bet pabrinkus, lyg ir visada pries mm budavo, bet va nepamenu praeita cikla buvo pries ov pabrinkus ar ne. Lyg ir kalendoriuj pasizymejus, kad 6 dpo siektiek storesnes krutys. :hmm: 

O ir isskyru baltu pilna, tikrai neatrodo, kad ov turetu uz 4 dienu but :( as kazkaip galvoju, kad man visgi jau ji buvo, pasiemiau nt i darba, ryt ryte pasitikrinsiu, kazkaip man kazkas neto  :blink: 

Isskyru padaugedavo irgi pries mm, ne pries ov.. o gal pienlige? Bet ir lyg nepanasu, ai zodziu :( 

Atsakyti

Nu man irgi nezymiai, bet pabrinkus, lyg ir visada pries mm budavo, bet va nepamenu praeita cikla buvo pries ov pabrinkus ar ne. Lyg ir kalendoriuj pasizymejus, kad 6 dpo siektiek storesnes krutys. :hmm:

O ir isskyru baltu pilna, tikrai neatrodo, kad ov turetu uz 4 dienu but :( as kazkaip galvoju, kad man visgi jau ji buvo, pasiemiau nt i darba, ryt ryte pasitikrinsiu, kazkaip man kazkas neto  :blink:

Isskyru padaugedavo irgi pries mm, ne pries ov.. o gal pienlige? Bet ir lyg nepanasu, ai zodziu :(

man tai visada jautrios ir padidejusios buna po ov, kelios dienos pries mmm  :4u: 

Atsakyti

man tai visada jautrios ir padidejusios buna po ov, kelios dienos pries mmm  :4u:

Hmm, bet man kaip ir tik 17cd dar  :hmm:​ zodziu kazkas daros neneaisku kas :D

Atsakyti

Hmm, bet man kaip ir tik 17cd dar  :hmm: zodziu kazkas daros neneaisku kas :D

del sventos ramybes testuka pasidaryk 😊

Atsakyti

del sventos ramybes testuka pasidaryk 😊

Aha ryte pasidarysiu, aisku manau bus balta balta, bet bus ramiau :).

Atsakyti

Prisiduodu, mm nera , bet ir nt baltutis. Nugara mauuudziaaa, ciaudau kaip pasiutus, bet tempos nera  :D 

Atsakyti

Prisiduodu, mm nera , bet ir nt baltutis. Nugara mauuudziaaa, ciaudau kaip pasiutus, bet tempos nera  :D

Gal dar anksti rodyt ;) vakar skaiciau,  kad gali parodyt tik 15-18dpo ;)

Mano nt ir baltas kaip ir tiketasi :) sekanti karta tikrinsiu lapkricio 9 :)

Atsakyti

:wub: fainiausia kai nesitiki ir buna, tai tikiuosi taip ir bus  :angel_not:

Tai aisku naujas ciklas naujos galimybes  :4u:  mano menesines labai gausios ir viena diena labai baisus maudimas. Kaip tau atrado polipa? Atsimenu sakei kad buvo kas nemate.

ginekologe pas kuria ejau 2 kartus per metus- nemate. O as del to ir ejau! Sakiau, kad esu turejus ir kad dabar planuoju nestuma, todel noriu zinot ar nera. Sake kad nera! Pirma karta pries metus. Antra karta nuejau pas ja liepos birzelio menesi- pasakiau, kad nepastoju. Paklausiau ar tikrai nera polipo. Sake- ne!  :blink:  ir nusiunte mane paziuret kiausintakiu pratekamuma. Tos proceduros metu ir pamate kad yra 1,5 cm polipas! Neisivaziduoju kaip buvo galima jo nematyt..  :blink:   suprantu, kad sunku pamatyt buna kai gleivine isvesejus pries mmm, bet as pas ja buvau is karto po mmm! Kada viskas turejo matytis kaip ant delno  :unsure:   kartais net pagalvoju, kad ji man specialiai nesake..  :hmm:   nes musu auros labai nesutapo.. net susigincijom. Is karto po to pakeiciau gydytoja.  :)   

Atsakyti

Lucija, ka NT rodo siandien?  :D 

Atsakyti