uztai ir isgeriam
![]()
![]()
Ir aš ir aš prisijungsiu, pervažiavom pusę Lietuvos, reik tik į pardę pasiimt kažką ir šaut šiandien su vyro mama
Jus mano optimistes
, as kazkaip ramiai susitaikiau , kad nieko nebus. Ir taip pilvas isiputes, nugara maudzia, apetito pora dienu nera, grynai kaip pries mm. Ryt poryt pramus garantuotai, bet aciu jums uz ta vilties palaikyma
![]()
fainiausia kai nesitiki ir buna, tai tikiuosi taip ir bus
Mano mmm atsivilko. Dziaugiuosi tik tiek, kad po pasalinto polipo jos zyyyyymiai lengvesnes- ne tokios gausios ir trumpesnes
o dabar atsiduodu Dievui i rankas. Stengsiuosi negalvot, neuzsiciklint. Jeigu lemta tai pastosiu naturaliai iki IVF, jeigu ne- bus IVF.
Tai aisku naujas ciklas naujos galimybes mano menesines labai gausios ir viena diena labai baisus maudimas. Kaip tau atrado polipa? Atsimenu sakei kad buvo kas nemate.
prajuokinai
![]()
![]()
ryt vel gadinsiu...
Na, kad 6-12 dpo implantacija ;) tai tikrai imanoma
jei ryt kils bt, tai itarciau tai
Linkiu suzinot, kad klysti ;) kol mm neatejo tol ne viskas prarasta
Si cikla nesitestavau ot, tai ov tik galvoju, kad bus kaip ir praeita cikla velai, bandau stebet tik pojucius ir lyginu su praeitu ciklu
bet taip rankos niesti pasidaryt nt, nors tikrai dar net negaletu nk rodyt net jei butu ivykus ov anksciau 😂😅
Dar tik 17cd
bet galvpju gal kokia 24 cd pasitestuot del visa ko
nors sona maudzia siandien vakar, tai manau dar tikrai tik ateina ov
As savo mintim pasiduodu, nes pasidarau tuscia ir nusiraminu bet siaip gal geriau but kantresniai
O del vyniuko jau rasiau kad prisijungsiu ir prisiminiau kad jau po ov.. nu tai pakentesiu as pyrago suvalgysiu uz jus
![]()
ryt vel gadinsiu...
As savo mintim pasiduodu, nes pasidarau tuscia ir nusiraminu
bet siaip gal geriau but kantresniai
O del vyniuko jau rasiau kad prisijungsiu ir prisiminiau kad jau po ov.. nu tai pakentesiu
as pyrago suvalgysiu uz jus
Pyrago as ir noreciau, bet bandau mest 😂😅 valgau daugiau vaisiu vietoj pyragu, nors irgi ne pats geriausias variantas, bet vis sveikiau taip tai galeciau vien pyragus valgyt, nei mesos nei darzoviu nereiktu
Beje ar jums pabrinksta krutine pries ov? Ar tik po ov? As jau pamirsau kaip buvo praeita menesi
Baby- zinoma galejo, musu kunai veikia ka jie nori . Bt paprastai pakrenta diena pries mm..
Taaaaip susalau siandien, gryzau namo susirangiau su savo šuniu ir uzmigau susilus. Prasibudau ir tempa sukilo..
u ziurau balius pas panas siandien skanaus gurksnojancio
o tos kurios bijo tos taures vyno tai bereikalo
[quote name="- hal -" post="72531377" timestamp="1572367432"] Baby- zinoma galejo, musu kunai veikia ka jie nori . Bt paprastai pakrenta diena pries mm.. Taaaaip susalau siandien, gryzau namo susirangiau su savo šuniu ir uzmigau susilus. Prasibudau ir tempa sukilo.. u ziurau balius pas panas siandien
skanaus gurksnojancio
Pyrago as ir noreciau, bet bandau mest 😂😅 valgau daugiau vaisiu vietoj pyragu, nors irgi ne pats geriausias variantas, bet vis sveikiau
taip tai galeciau vien pyragus valgyt, nei mesos nei darzoviu nereiktu
Beje ar jums pabrinksta krutine pries ov? Ar tik po ov? As jau pamirsau kaip buvo praeita menesi
Man krutine tik po OV siektiek pabrinksta, bet ir tai nezymiai labai.. As dabar taipat palikau saldumynu myletoja jau kokie pora metu, nors anksciau man tik paprastas maistas patikdavo
Merginos, o negalėjo man tiesiog kažkaip įvykti vėliau OV, nei aš pati taip galvojau ir jaučiau? 🤔 Gal, tiesiog per anksti HCG dariausi. Aš jau nebesuprantu
BT 37`2 išskyrų irgi daug🙄
Pilnai gali, pakentek pora dar dieneliu ir vel pasidaryk NT..
Baby- zinoma galejo, musu kunai veikia ka jie nori
. Bt paprastai pakrenta diena pries mm..
Taaaaip susalau siandien, gryzau namo susirangiau su savo šuniu ir uzmigau susilus. Prasibudau ir tempa sukilo..
u ziurau balius pas panas siandien
skanaus gurksnojancio
Sirgsi? Sveik
Sakai po ov galima vyno taure? As anksciau kol forumuose neskaitinedavau galvodavau kad galima, bet daug pries pasisako. Tai galvoju visdelto gal nera gerai..
Liucija, man gine ir pries O ir po O liepe iki pat mm po taure ar dvi raudono vyno isgerti jau vien tam sake kad istisai galvojam apie nestumus ir labai savo kuna stresinam.. tai as sau be sazines grauzimo jai noriu tai ir isipilu siek tiek nes istiesu itampa vistik yra..