Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Negalejo tau implantacinis pakritimas but vakar?? :unsure:

Tai va as irgi dabar mastau ka daryt :D gal visgi duso uzteks jei jau abejones kyla :DD

Po implantacijos hcg pradeda gamintis tik uz 2-3 dienu, tad testukam dar abiejoms anksti ;)

Gal.. bet dar ankstoka butu, sako 7-12dpo dazniausiai buna... Tai nenoriu prisigalvot gal greiciau nesekmingas sis ciklas nes temperatura nebetokia auksta.. Nu bet NT vistiek gadinsiu, del sventos ramybes  :D 

Jo as irgi manau apseisiu be vonios, nebent kas nors tiksliai paneigs tai  :D​ 

Atsakyti

Jus mano optimistes  :wub: , as kazkaip ramiai susitaikiau , kad nieko nebus. Ir taip pilvas isiputes, nugara maudzia, apetito pora dienu nera, grynai kaip pries mm. Ryt poryt pramus garantuotai, bet aciu jums uz ta vilties palaikyma  :wub:  :4u: 

Atsakyti

Gal.. bet dar ankstoka butu, sako 7-12dpo dazniausiai buna... Tai nenoriu prisigalvot gal greiciau nesekmingas sis ciklas nes temperatura nebetokia auksta.. Nu bet NT vistiek gadinsiu, del sventos ramybes  :D

pries pora dienu skaiciau kad planuojant leliu tiek vyrui tiek moteriai reiktu vengt karstos vonios  :hmm:   kad vyrui tai zinau, o kodel moteriai tai kazkaip ir praleidau  :D​  

Atsakyti

Mano mmm atsivilko. Dziaugiuosi tik tiek, kad po pasalinto polipo jos zyyyyymiai lengvesnes- ne tokios gausios ir trumpesnes  :rolleyes:    o dabar atsiduodu Dievui i rankas. Stengsiuosi negalvot, neuzsiciklint. Jeigu lemta tai pastosiu naturaliai iki IVF, jeigu ne- bus IVF.

Atsakyti

Sveikos, buvau rašiusi kad man mm vėluoja ir pasidariau HCG. Neigiamas, nesuprantu kodėl tada veluoja.. Streso neturiu gyvenu įprasta gyvenimą. 🙄 jau galėtų bent mm ateiti..jau vilčių neturiu dėl nėštumo.. 

daug veluoja?  :hmm:​ 

Atsakyti

Bet as kvaila tai 7dpo pasidariau testa, bet man taip geriau. Pamaciau tuscias, rami galva siandien bent jau bus. Nes man tas laukimas labai letai eina  :)

prajuokinai  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Na, kad 6-12 dpo implantacija ;) tai tikrai imanoma :) jei ryt kils bt, tai itarciau tai :)

Jus mano optimistes  :wub: , as kazkaip ramiai susitaikiau , kad nieko nebus. Ir taip pilvas isiputes, nugara maudzia, apetito pora dienu nera, grynai kaip pries mm. Ryt poryt pramus garantuotai, bet aciu jums uz ta vilties palaikyma  :wub:  :4u:

Linkiu suzinot, kad klysti ;) kol mm neatejo tol ne viskas prarasta :) 

Si cikla nesitestavau ot, tai ov tik galvoju, kad bus kaip ir praeita cikla velai,  bandau stebet tik pojucius ir lyginu su praeitu ciklu :) bet taip rankos niesti pasidaryt nt, nors tikrai dar net negaletu nk rodyt net jei butu ivykus ov anksciau 😂😅

Dar tik 17cd :D bet galvpju gal kokia 24 cd pasitestuot del visa ko :D nors sona maudzia siandien vakar, tai manau dar tikrai tik ateina ov :)

Atsakyti

Mano mmm atsivilko. Dziaugiuosi tik tiek, kad po pasalinto polipo jos zyyyyymiai lengvesnes- ne tokios gausios ir trumpesnes  :rolleyes:    o dabar atsiduodu Dievui i rankas. Stengsiuosi negalvot, neuzsiciklint. Jeigu lemta tai pastosiu naturaliai iki IVF, jeigu ne- bus IVF.

Naujas ciklas, naujos galimybes  :4u: linkiu, kad iki kaledu mes visos jau  :nestuke butume ;)

O dabar paimk vyno taure ir atsipalaiduok vonioj bent tu :D​ 

Atsakyti

Naujas ciklas, naujos galimybes  :4u: linkiu, kad iki kaledu mes visos jau  :nestuke butume ;)

O dabar paimk vyno taure ir atsipalaiduok vonioj bent tu :D​ 

vyno siandien tikrai isgersiu- jau galvojau apie tai   :D  gal net ne vyno o ko stipriau- kazkaip jauciu kad nervus reikia nuramint  :D  :D​  

Atsakyti

vyno siandien tikrai isgersiu- jau galvojau apie tai   :D  gal net ne vyno o ko stipriau- kazkaip jauciu kad nervus reikia nuramint  :D  :D​  

Tikrai reikia ir galima ;) skaiciau, kad moterims nera reikalo visiskai atsisakyt net per planavima, aisku tik nustot po ov :)

Nes atsipalaidavimas labai svarbu ;)

Atsakyti

Tikrai reikia ir galima ;) skaiciau, kad moterims nera reikalo visiskai atsisakyt net per planavima, aisku tik nustot po ov :)

Nes atsipalaidavimas labai svarbu ;)

uztai ir isgeriam  :D  :victory2:  :assa:​ 

Atsakyti

uztai ir isgeriam  :D  :victory2:  :assa:​ 

Prisijungciau, bet man dar dirbt 6 naktines :D dabar turiu 14 is eiles, tai jau laukiu laisvu 😂

Atsakyti