Išprotėsiu tuoj...
Gepretix 200 , nakciai i maksti. Mink i vaistine greiciau..
Netures to imi kita, blyn verk jai reikes.. nu ginei tavo akis apspjauciau juodai. Sikna ji yra, o ne daktare.
Dupha palyginus yra sudu sudas! Ju nekalbu apie jo pasisavinima.. zodziu..
jai vaistinese nera, o vairuoji ziurek buna td skelbimuose parduoda mergos jai ka..
Ech, niekas nieko neturėjo... 😔 nežinau nei ką daryt... Kaune yra, bet jau niekas nebedirbs, kol nuvažiuosim...
Nezinau ka patarti tau.. as pati dar paieskociau info tavo vietoje ir kalciau pora tabliu duphos, tada ryte i vaistine. Jau koks siutas ant tavo gines ima.. negrysciau pas ja tavo vietoje tikrai isvis.
Nezinau ka patarti tau.. as pati dar paieskociau info tavo vietoje ir kalciau pora tabliu duphos, tada ryte i vaistine. Jau koks siutas ant tavo gines ima.. negrysciau pas ja tavo vietoje tikrai isvis.
Užsisakiau gepretix, bet bus tik trečiadienį ryte... gal kaip nors ištempsiu... trečiadienį gal pasidaryt reiktų dėl visa ko prg dar... 🤔
Tau iki kauno toli? Duociau savo gines nr..
Tau iki kauno toli? Duociau savo gines nr..
Oj mieloji, 60km, aš iš Alytaus... o plius nėr galimybių nuvykti rytoj, nes dirbsiu iki 19h.. eina šikt... jei nedirbčiau individialioj įmonėj, imčiau biuletenį... bet jei nedirbsiu aš, nebus kam dirbti... o darbo prarast nenoriu ir negaliu...
Graži moteris, daryk viską ką gali, kad išsaugoti žirniuka... Nedelsk. Bandyk ieškot per pažįstamus kažkaip tu vaistų..
Aš jau taip daktarų nemyliu(ta prasme kad nemėgstu lankytis) ir vaistų, bet jei pastočiau tai iškarto į Vilnių važiuočiau jei kas, eičiau pas bet kokia gine. Vaistinej tikrai bliauciau taip, kad abejingų ne palikčiau.
Kas tau tas darbas, kai bėga žirniukas. Neprarasi tu to darbo, o jei taip nafik tokius darbdavius.
Lek rytoj pas privačią gine. Ir Vaistinej reikalauk gepertix.
Jau jei sulaukei vaikelio, tai daryk viską kas nuo tavęs priklauso...
Labukas visoms! Sirgo mano mergytė, tai nebuvau net užsukusi dvi savaites pas jus, o prikalbėjot ohoho, turėjau perskaityt 25 puslapius, kad pasivyčiau. Bet pasivijau nes nemiga kankina
Ačiū visoms, kas galvojot apie mane ir teiravotės. Aš kaip tik šiandien einu pas genetiką, todėl ir neina miegot, o jeigu užmiegu, tai iškart košmarai sapnuojasi.
Prisiduosiu po konsultacijos, bet genetikos atsakymai dar negreit bus, tai nebent per echo kažką pasakys.
Beje, prisca jau dariausi, atsakymai geri. T.y. esu mažos rizikos grupėj dėl paveldimų ligų. Apsidžiaugiau, nes vis didesnė tikimybė, kad išsaugosiu vaisių.
O dėl jūsų, kurios sulaukėt II labai džiugu, bet ir neramu, linkiu, kad viskas susiklostytų nepriekaištingai ❤❤❤🙏