Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Gavau PRG atsakymą, tai jis vis dar mažas, rodo kad O neįvyko, nors su OV testais pagavau LH pakilimą bet taip O ir neaplankė manęs :( Ryt skambinsiu ginei ir klausiu kaip toliau gerti duphastoną. Jaučiu mano nuogąstavimai, kad netaip paskyrė gerti pasitvirtino ir kadangi gėriau nuo 11 cd (kaip paskyrė) jis man O užslopino. Dabar įdomu ar sulauksiu mmm, kaip galvojau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 28 sausio 2019 - 20:17

Aciu merginos uz palaikyma  :gossip: nusipirkau easy nt skaiciau daug geru atsiliepimu apie juos tai rytoj pasidarysiu bus matyt  :mastau:

Linkiu nesulaukti mm :4u:​ 

Atsakyti

Aciu merginos uz palaikyma  :gossip: nusipirkau easy nt skaiciau daug geru atsiliepimu apie juos tai rytoj pasidarysiu bus matyt  :mastau:

Linkiu nesulaukti mm :4u:​ 

Atsakyti
Lauralina tikimės teigiamo mirksiukas.gif
Parodyk savo testukus smile.gif
Atsakyti

O aš šiąnakt viena be vyro, palikau ligoninėj, ryt grįš, bet jaučiu reikės pasisaugot dar kokią dieną.... :hmm:​ 

Atsakyti

Lauralina, stiprybės ir linkiu II  :4u: .

O man antra diena vienam kambary smirdi. Švaru, nieko nerandu, bet smirdi  :frusty: . Vyras neužuodžia, dukrai sloga :)... 

Šį mėnesį vėl krūtinė jautri darosi, praeitą buvo ramu.

Atsakyti

Labas rytas zodziu pasidariau nt i nieko balta balta  :B nusivylus tais visais nt tai rodo tai nerodo gana sakiau daugiau tikrai tiek nesidarysiu nes ir nervai ir pinigai  :( nu ka kibsim po mm i darbus vel nors dar jos neatejo bet manau ateis  :( ikelciau foto tikrai bet nemoku isvis  :ax: 

Atsakyti

Labas rytas zodziu pasidariau nt i nieko balta balta  :B nusivylus tais visais nt tai rodo tai nerodo gana sakiau daugiau tikrai tiek nesidarysiu nes ir nervai ir pinigai  :( nu ka kibsim po mm i darbus vel nors dar jos neatejo bet manau ateis  :( ikelciau foto tikrai bet nemoku isvis  :ax:

:4u:  neliudek. Man tas pats buvo... as daugiau tikrai nedarysiu nt anksciua laiko  :fool:​  bereikalingos viltys..

Atsakyti

Neliūdėk  :4u: . O dėl tų NT tai tikrai reik susitvardyti ir darytis, kai MM vėluoja kokią savaitę 😆, nes taip paskui per tuos nervus ir stresą MM vėluoti pradeda ir suteikia dar daugiau vilčių  :unsure: . Laikykimės mergaitės, tikrai viskas bus gerai ir tie maži stebuklai mus tikrai aplankys  :nestuke​ 

Atsakyti

Teisingai kalbat, geriau darytis, kai mmm nesulauki. Aš mėginsiu iškentėt iki pat mmm dienos ir ilgiau, kiek ilgiausiai ciklas yra trukęs. Tada jau arba matysis, arba pramuš. Tik kaip knieti  :ax:​ .

Šiandien sapnavau, kad kažkaip GK sugebėjau apžiūrėt. O aš galvoju, na va kaip atrodo, koks įdomus. Tikriausiai nėščia, kad toks ilgas, ir galima pamatyt net  :lol:  :oh: 

Atsakyti
Bet kiek kantrybės reikia tam išlaukimui smile.gif
Lekiu šiandien pas ginę, žiūrėsiu ką sakys. A leis planuot ar nelabai rolleyes.gif
Atsakyti

Bet kiek kantrybės reikia tam išlaukimui smile.gif
Lekiu šiandien pas ginę, žiūrėsiu ką sakys. A leis planuot ar nelabai rolleyes.gif

Na jei pati blogai nesijauti, manau turėtų įžiebt žalią šviesą planavimui :) nebent kas išlįstų apžiūros metu. 

Atsakyti