Gavau PRG atsakymą, tai jis vis dar mažas, rodo kad O neįvyko, nors su OV testais pagavau LH pakilimą bet taip O ir neaplankė manęs Ryt skambinsiu ginei ir klausiu kaip toliau gerti duphastoną. Jaučiu mano nuogąstavimai, kad netaip paskyrė gerti pasitvirtino ir kadangi gėriau nuo 11 cd (kaip paskyrė) jis man O užslopino. Dabar įdomu ar sulauksiu mmm, kaip galvojau.
Parodyk savo testukus
Lauralina, stiprybės ir linkiu II .
O man antra diena vienam kambary smirdi. Švaru, nieko nerandu, bet smirdi . Vyras neužuodžia, dukrai sloga ...
Šį mėnesį vėl krūtinė jautri darosi, praeitą buvo ramu.
Labas rytas zodziu pasidariau nt i nieko balta balta nusivylus tais visais nt tai rodo tai nerodo gana sakiau daugiau tikrai tiek nesidarysiu nes ir nervai ir pinigai nu ka kibsim po mm i darbus vel nors dar jos neatejo bet manau ateis ikelciau foto tikrai bet nemoku isvis
Labas rytas zodziu pasidariau nt i nieko balta balta nusivylus tais visais nt tai rodo tai nerodo gana sakiau daugiau tikrai tiek nesidarysiu nes ir nervai ir pinigai nu ka kibsim po mm i darbus vel nors dar jos neatejo bet manau ateis ikelciau foto tikrai bet nemoku isvis
neliudek. Man tas pats buvo... as daugiau tikrai nedarysiu nt anksciua laiko bereikalingos viltys..
Neliūdėk . O dėl tų NT tai tikrai reik susitvardyti ir darytis, kai MM vėluoja kokią savaitę 😆, nes taip paskui per tuos nervus ir stresą MM vėluoti pradeda ir suteikia dar daugiau vilčių . Laikykimės mergaitės, tikrai viskas bus gerai ir tie maži stebuklai mus tikrai aplankys
Teisingai kalbat, geriau darytis, kai mmm nesulauki. Aš mėginsiu iškentėt iki pat mmm dienos ir ilgiau, kiek ilgiausiai ciklas yra trukęs. Tada jau arba matysis, arba pramuš. Tik kaip knieti .
Šiandien sapnavau, kad kažkaip GK sugebėjau apžiūrėt. O aš galvoju, na va kaip atrodo, koks įdomus. Tikriausiai nėščia, kad toks ilgas, ir galima pamatyt net
Lekiu šiandien pas ginę, žiūrėsiu ką sakys. A leis planuot ar nelabai
Bet kiek kantrybės reikia tam išlaukimui
Lekiu šiandien pas ginę, žiūrėsiu ką sakys. A leis planuot ar nelabai
Na jei pati blogai nesijauti, manau turėtų įžiebt žalią šviesą planavimui nebent kas išlįstų apžiūros metu.