Klausiau gydytojos gal jau sakau per sena baik tu sako užsieny pirmus vaikus tik pradeda gimdyti dabar tokiu metu nuramino tik va sakau būdavo iš pirmo karto abu net dienų neziurejus nu prieš antra vaiką buvo nesivystantis tai bo abrazijos nieko nelaukėm ir iškart pastojau sūnų pagimdziau,nu dabar nesuprantu jau nuo geguzes nu metai savo daro vistiek
Lokysta kaip fainiai!! o ir nagai pas tamstele vaje kokie grazus
Ačiū 😁😁
Aš biški atitrūkau, šiom dienom visokie reikalai reikaliukai, dabar pasiėmiau nedarbingumą tai pailsėsiu ir grįšiu į bendruomenę 😁
sveikute naujoke
kur gintare dingus...?
12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos
01-.... _mimozza_ lauks mmm
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
01.12 Sange nelaukia mmm
01.14 pegile laukia II
01.23 finy labai laukia mmm
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.04 Garbanelele laukia II
Klausiau gydytojos gal jau sakau per sena baik tu sako užsieny pirmus vaikus tik pradeda gimdyti dabar tokiu metu nuramino tik va sakau būdavo iš pirmo karto abu net dienų neziurejus nu prieš antra vaiką buvo nesivystantis tai bo abrazijos nieko nelaukėm ir iškart pastojau sūnų pagimdziau,nu dabar nesuprantu jau nuo geguzes nu metai savo daro vistiek Sveiki, noriu įpūsti optimizmo😊 Taip susiklostė, kad apie antrą lelių rimčiau pamąstyti galėjau, kai suėjo 40.Aišku,šiaip būčiau norėjusi laiku, kai jaunesnė... Vyras komandiruotinis, tai viskas su pertraukomis O dar kai paskaitai, kokie šancai po 40,tai visai neviltis apima.Kadangi net nesijaučiu, kad man tiek metų, nusprendėm vistiek bandyti, kad nereikėtų po to gailėtis. 1.5 metų nieko nesigavo... Jau buvau susitaikius, kad tiesiog nelemta. Na, ir daviau sau paskutinį terminą, kad jei nepastoju, kol dar 41metai,tai ir baigsim eksperimentus.Ir artėjant gimtadieniui nelauktam, nusipirkau Cycle balance, išgėriau tą vieną dėžutę ir likus 1 mėn iki 42m,pamačiau 2 brūkšnelius! 😊 Dabar 10sav.Aisku,neramu kol kas, darausi genetinius tyrimus, su nekantrumu lauksim rezultatų... Tai va, ir nežinau, ar čia ta pakuotė padėjo, ar tiesiog taip turėjo būti😊 Sėkmės visoms!
Sveikute,o čia vitaminai kokie?
Džiaugiuosi dėl taves o čia info pasiskaičiau tai čia šitas papildas kažin tinka ir nenustačius to sindromo pamiršau raides ten kur rašė PKS lyg nes as tai nežinau ar man tas yra kažin va siaip galima gerti nepakenks?
Susirgau! Nors ginė sakė, kad dar galiu ir savaitę laiko nesusirgt, o praėjo tik 3 dienos po echo, o šiandien mmm pramušė. Gaila tik kad vyras antradienį išvyksta Vakar atšvenčiau savo gimtadienį. Tiksliau tik šventė buvo, nes gimtadienio diena buvo trečiadienį. Bet taip smagiai visi pasibuvom
12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
01.12 Sange nelaukia mmm
01.14 pegile laukia II
01.23 finy labai laukia mmm
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.03 _mimozza_ lauks mmm
02.04 Garbanelele laukia II