Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Klausiau gydytojos gal jau sakau per sena baik tu sako užsieny pirmus vaikus tik pradeda gimdyti dabar tokiu metu :B nuramino tik va sakau būdavo iš pirmo karto abu net dienų neziurejus nu prieš antra vaiką buvo nesivystantis tai bo abrazijos nieko nelaukėm ir iškart pastojau sūnų pagimdziau,nu dabar nesuprantu jau nuo geguzes nu metai savo daro vistiek :unsure: 

Atsakyti

Lokysta kaip fainiai!! o ir nagai pas tamstele vaje kokie grazus :)

Ačiū 😁😁

Aš biški atitrūkau, šiom dienom visokie reikalai reikaliukai, dabar pasiėmiau nedarbingumą tai pailsėsiu ir grįšiu į bendruomenę 😁

Atsakyti

sveikute naujoke  :4u: 

kur gintare dingus...?

Atsakyti

12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos

01-.... _mimozza_ lauks mmm

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm

01.12 Sange nelaukia mmm

01.14 pegile laukia II

01.23 finy labai laukia mmm

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.04 Garbanelele laukia II

Atsakyti
Pažiūrėjau į sąrašą ir susimasčiau kaip lekia laikas, į vasarį jau įlipom ax.gif
Atsakyti

Klausiau gydytojos gal jau sakau per sena baik tu sako užsieny pirmus vaikus tik pradeda gimdyti dabar tokiu metu :B nuramino tik va sakau būdavo iš pirmo karto abu net dienų neziurejus nu prieš antra vaiką buvo nesivystantis tai bo abrazijos nieko nelaukėm ir iškart pastojau sūnų pagimdziau,nu dabar nesuprantu jau nuo geguzes nu metai savo daro vistiek :unsure: Sveiki, noriu įpūsti optimizmo😊 Taip susiklostė, kad apie antrą lelių rimčiau pamąstyti galėjau, kai suėjo 40.Aišku,šiaip būčiau norėjusi laiku, kai jaunesnė... Vyras komandiruotinis, tai viskas su pertraukomis :D O dar kai paskaitai, kokie šancai po 40,tai visai neviltis apima.Kadangi net nesijaučiu, kad man tiek metų, nusprendėm vistiek bandyti, kad nereikėtų po to gailėtis. 1.5 metų nieko nesigavo... Jau buvau susitaikius, kad tiesiog nelemta. Na, ir daviau sau paskutinį terminą, kad jei nepastoju, kol dar 41metai,tai ir baigsim eksperimentus.Ir artėjant gimtadieniui nelauktam, nusipirkau Cycle balance, išgėriau tą vieną dėžutę ir likus 1 mėn iki 42m,pamačiau 2 brūkšnelius! 😊 Dabar 10sav.Aisku,neramu kol kas, darausi genetinius tyrimus, su nekantrumu lauksim rezultatų... Tai va, ir nežinau, ar čia ta pakuotė padėjo, ar tiesiog taip turėjo būti😊 Sėkmės visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oktavija414: 06 sausio 2019 - 12:10

Oi, su citavimu blogai gavosi... 

Atsakyti

Sveikute,o čia vitaminai kokie?

Atsakyti

Džiaugiuosi dėl taves :wub: o čia info pasiskaičiau tai čia šitas papildas kažin tinka ir nenustačius to sindromo pamiršau raides ten kur rašė PKS lyg nes as tai nežinau ar man tas yra kažin va siaip galima gerti nepakenks? :unsure: 

Atsakyti

Džiaugiuosi dėl taves :wub: o čia info pasiskaičiau tai čia šitas papildas kažin tinka ir nenustačius to sindromo pamiršau raides ten kur rašė PKS lyg nes as tai nežinau ar man tas yra kažin va siaip galima gerti nepakenks? :unsure:

Atsakyti

Nepakenks😊

As irgi neturiu to sindromo. Ten folio rūgštis įeina ir dar kažkokia medžiaga svarbi. 

Atsakyti

Susirgau! Nors ginė sakė, kad dar galiu ir savaitę laiko nesusirgt, o praėjo tik 3 dienos po echo, o šiandien mmm pramušė. Gaila tik kad vyras antradienį išvyksta :( Vakar atšvenčiau savo gimtadienį. Tiksliau tik šventė buvo, nes gimtadienio diena buvo trečiadienį. Bet taip smagiai visi pasibuvom :)

12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm

01.12 Sange nelaukia mmm

01.14 pegile laukia II

01.23 finy labai laukia mmm

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.03 _mimozza_ lauks mmm

02.04 Garbanelele laukia II

Atsakyti