Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Taip, prisimenu, kad tu uzsienyje. Galvojau gal cia darysites. Anyway. Sekmes mums visoms! :) Taip, yra tokia procedura, kur atrenka geriausius spermiukus ir suleidzia i kiausineli. Realiai kai pagalvoji - apvaisinimas tinginiams :D Bet ka padarysi. Ivf padeda net esant blogos kokybes kiausineliams. Po apvaisinimo daro genetinius tyrimus ir mato kurie realiai gali issivystyti, o kurie ne. Tik berods cia jau toks papildomas tyrimas. Del kainu nezinau. Siaip dar pati zalia tuose reikaluose... 

Neliudeki  :4u: Arba ne - isliudeki, nosiuka aukstyn. O gal dar tiesiog nesimato? ;) Kiek lauko gaudot gandrus?

Nu man parėjo mm... Diena anksčiau dar nei pagal planą. 8 ciklas mūsų intensyvių pastangų prasidėjo, šiaip jau seniau kartais nesisaugodavom. Labai norim vaikučio... Aš vis neišeinu iš darbo, nors jau senai norisi dirbti ant savęs, bet darbe geros sąlygos ir atlyginimas, tai atrodo greičiau pastoti ir jau nebegrįžti. Tai dabar nei pirmyn, nei atgal.

Mano MB irgi sako, kad reik eit ir darytis dirbtinį, kad tik greičiau ateitų.. 

Gintare laikykis, tu ne viena su tokiom nuotaikom ❤️

Atsakyti

Nu man parėjo mm... Diena anksčiau dar nei pagal planą. 8 ciklas mūsų intensyvių pastangų prasidėjo, šiaip jau seniau kartais nesisaugodavom. Labai norim vaikučio... Aš vis neišeinu iš darbo, nors jau senai norisi dirbti ant savęs, bet darbe geros sąlygos ir atlyginimas, tai atrodo greičiau pastoti ir jau nebegrįžti. Tai dabar nei pirmyn, nei atgal.

Mano MB irgi sako, kad reik eit ir darytis dirbtinį, kad tik greičiau ateitų.. 

Gintare laikykis, tu ne viena su tokiom nuotaikom ❤️

uzjauciu..  :unsure:  :4u:   as jau irgi laukiu..pramus bet kada  :unsure:  

Del darbo- tokios pacios mintys.. esu pavargus, noriu kazka keist, Bet dabar planuojant vaikiuka- neapsimoka...tai ir sedziu.. 

Gal nueikit pas gydytojus, pasidarykit tyrimus, pasitarkit ka daryt  :)   8 menesiai irgi nera mazai..  :huh2:​ 

Atsakyti

uzjauciu..  :unsure:  :4u:   as jau irgi laukiu..pramus bet kada  :unsure:  

Del darbo- tokios pacios mintys.. esu pavargus, noriu kazka keist, Bet dabar planuojant vaikiuka- neapsimoka...tai ir sedziu.. 

Gal nueikit pas gydytojus, pasidarykit tyrimus, pasitarkit ka daryt  :)   8 menesiai irgi nera mazai..  :huh2:​ 

Aš eisiu dabar lapkričio 8d. Tik galvoju gal kazkokius kraujo tyrimus pasidaryti, kad jau eičiau pasiruošusi, tik nežinau kokius darytis :D

Atsakyti

Goodmorning, kazkada buvau kelus..

tai visi skydliaukes hormonai

prolaktinas

visi pagrindiniai vitaminai- gelezis ,d3 ir t.t

AMH

ir dar kazkas.. isgaravo is galvos visai 🧐 reiketu paieskoti sarasiuko. 

Atsakyti

- hal -, 28 Spa 2019 - 17:23, parašė: Goodmorning, kazkada buvau kelus.. tai visi skydliaukes hormonai prolaktinas visi pagrindiniai vitaminai- gelezis ,d3 ir t.t AMH ir dar kazkas.. isgaravo is galvos visai 🧐 reiketu paieskoti sarasiuko.

Aš va šitą esu išsisaugojus, tai šitus reikia pasidaryti ir kas dar plius? 

Ir ar galiu darytis 3cd? Priedas  Screenshot_20191002-002350.jpg   159KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tu neskubek. Nes dabar prisidarysi is savo kisenes, kai gali buti kad padarys nemokamai. As irgi va po pertraukos ejau, galvojau pasidaryti vel viska, bet va gydytoja pasake kad tyrimai bus nemokami ir padaryti vietoje. Bet cia gali but del to kad ivf darysim. Bet kokiu atveju siulyciau pirma apsilankyti pas gydytoja ir jis tau susakys viska.

Atsakyti

Sveikos. Krenta mano prg... penktadienį hcg buvo 478, manau auga gražiai, bet ką daryt su prg...  Daktarė sako, mes jokių stipresnių nebegalim išrašinėti... nu kas per briedas...  :cry2:  :mad2:  kaip pasikelti tą sumautą prg... 

Tiesa, penktadienį prg buvo 51

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi_moteris_: 28 spalio 2019 - 18:49

Tu neskubek. Nes dabar prisidarysi is savo kisenes, kai gali buti kad padarys nemokamai. As irgi va po pertraukos ejau, galvojau pasidaryti vel viska, bet va gydytoja pasake kad tyrimai bus nemokami ir padaryti vietoje. Bet cia gali but del to kad ivf darysim. Bet kokiu atveju siulyciau pirma apsilankyti pas gydytoja ir jis tau susakys viska.

Aš nesu drausta LT, nes Norvegijoj dirbu ir nebūnu daug čia, tai norisi kuo geriau laiką kol esu išnaudoti, o mokėti vis tiek visur ir visada moku... 

Atsakyti

Grazi moteris koki geri?? Visiska suda sneka ta tavo gine. Yra prg zvakutes kurios pasisavina labai staigiai !! Ir yra tas prg kur sakiau as geriu!! 

Atsakyti

Grazi moteris koki geri?? Visiska suda sneka ta tavo gine. Yra prg zvakutes kurios pasisavina labai staigiai !! Ir yra tas prg kur sakiau as geriu!! 

Aš dufą 10mg geriu... galvoju gal varyt į vaistinę pabandyt be recepto nusipirkti kažkokį stipresnį prg...?? Ech, kaip bijau.. 

Atsakyti

Nu tavo vietoje varyciau..nepakenks tikrai, bet gal isaugosi maziuka. Tik zinok tiksliai kuriu nori/reikia kad nesiveltum ten prie kasos. Sakyk staigia nukrito, gine atostogose liepe eit prasyti i vaistine.Pasiguglink ***** kurios geriausiai isisavina.. 

Atsakyti

Nu tavo vietoje varyciau..nepakenks tikrai, bet gal isaugosi maziuka. Tik zinok tiksliai kuriu nori/reikia kad nesiveltum ten prie kasos. Sakyk staigia nukrito, gine atostogose liepe eit prasyti i vaistine.Pasiguglink ***** kurios geriausiai isisavina.. 

Gepretix arba utrogestan.. nežinau kuri geriau... abu geri... 

Atsakyti