Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

as geriau salaviju arbata si menesi iki OV. OV buvo laiku ir aiskiai juntama  :)  Deja, vakar NT buvo visiskai baltas... ramiai laukiu mmm.. o taip tikejausi si menesi.. bet jau praradau vilti pastot naturaliai.. 

Aš šiandien pasidariau testą, tai irgi baltas... 

Atsakyti

:unsure:  :4u:​  

Atsakyti

as gyvenu svedijoj, kadangi suzadetinis svedas-tai 2 kartai nemokami  :angel_not:    

pas mane nerado jokiu problemu...is mano puses viskas idealu. Siandien MB darys tyrimus.. jis labai pergyvena..  Bet speju, kad IVF padeda ir esant blogos kokybes spermiukams  :hmm:  

Taip, prisimenu, kad tu uzsienyje. Galvojau gal cia darysites. Anyway. Sekmes mums visoms! :) Taip, yra tokia procedura, kur atrenka geriausius spermiukus ir suleidzia i kiausineli. Realiai kai pagalvoji - apvaisinimas tinginiams :D Bet ka padarysi. Ivf padeda net esant blogos kokybes kiausineliams. Po apvaisinimo daro genetinius tyrimus ir mato kurie realiai gali issivystyti, o kurie ne. Tik berods cia jau toks papildomas tyrimas. Del kainu nezinau. Siaip dar pati zalia tuose reikaluose... 

Neliudeki  :4u: Arba ne - isliudeki, nosiuka aukstyn. O gal dar tiesiog nesimato? ;) Kiek lauko gaudot gandrus?

Atsakyti

Man siandien taip liudna, kad nenoriu nei dirbt, nei valgyt...nieko... 

Atsakyti

Gintare, visoms būna tokių dienų... Tai visai natūralios emocijos. Pasistenk pailsėti, išgerk arbatos, pasidaryk ką nors tokio pavalgyt ką tikrai mėgsti... Atrask savyje jėgų. 

Suprantu tave, bet nenusimink, juk dar ne viskas prarasta. Nusiteik geriausiam, nes ov jautei, tai jau geras ženklas. :) 

Atsakyti

Gintare, visoms būna tokių dienų... Tai visai natūralios emocijos. Pasistenk pailsėti, išgerk arbatos, pasidaryk ką nors tokio pavalgyt ką tikrai mėgsti... Atrask savyje jėgų. 

Suprantu tave, bet nenusimink, juk dar ne viskas prarasta. Nusiteik geriausiam, nes ov jautei, tai jau geras ženklas. :)

:4u:   suvalgiau gabala pyrago  :D  

Cia kaip kazkuri sake- nesitikesiu dabar nieko.. atsibodo metus laiko laukt ir tiketis kas menesi..o po to nusivilt..  :unsure:  

viska isbandziau- nera jokio sutrikimo, kad neleistu pastot. Gydymo nera. Kas man belieka? plaukt pasroviui ir tiek. Ir laukt kad IVF pades.. 

Atsakyti

Gintare, dar tik vienas ciklas be polipo, manau tau tikrai dar nera ko panikuoti.. 

Atsakyti

Gintare, dar tik vienas ciklas be polipo, manau tau tikrai dar nera ko panikuoti.. 

suprantu tai..bet laikas eina ne i mano nauda...  :unsure:  ginekologas tiesiai pasake- kad amzius jau labai ant ribos...

Atsakyti

suprantu tai..bet laikas eina ne i mano nauda...  :unsure:  ginekologas tiesiai pasake- kad amzius jau labai ant ribos...

O koks amžius, jei ne paslaptis? Šiaip laikais moterys gimdo visokio amžiaus...

Atsakyti

O koks amžius, jei ne paslaptis? Šiaip laikais moterys gimdo visokio amžiaus...

vasara bus 38... gimdo, bet galimybe pastot nuo 35 metu sparciai mazeja  :unsure:​ 

Atsakyti

vasara bus 38... gimdo, bet galimybe pastot nuo 35 metu sparciai mazeja  :unsure:​ 

Gintare nosi aukstyn, einat i prieki, jei nepastosi jau einat IVF keliu, viskas bus gerai. Nors tavo nuotaika as puikiai suprantu, man siandien BKT ryskiai pakrito o dar tik 6dpo, tai jau irgi manau kad nieko nebus si cikla. Nors irgi tikejausi ir jau buvau prisisvajojus apie Kaledas  :frusty: nu bet ka dabar, viskas bus ok  :4u:​ 

Atsakyti

Gintare nosi aukstyn, einat i prieki, jei nepastosi jau einat IVF keliu, viskas bus gerai. Nors tavo nuotaika as puikiai suprantu, man siandien BKT ryskiai pakrito o dar tik 6dpo, tai jau irgi manau kad nieko nebus si cikla. Nors irgi tikejausi ir jau buvau prisisvajojus apie Kaledas  :frusty: nu bet ka dabar, viskas bus ok  :4u:​ 

:4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti