Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Man sutapo taip, kad pastojau ketvirtą ciklą kai pradejau gerti nakvišų aliejų, geriau tik iki OV :)

Nu varysiu pirkt ir aš :D gerti sakot tik iki OV geriau? 

Atsakyti

Sveikos, panos. Pasiskaitinejau kaip gyvenat - sveikinimai visoms sulaukusiom savo issvajotu II! :) 

Mimoza, jeigu gerai suprantu - stimuliuosies? Labai labai linkiu, kad pavyktu! 
hal kaip tu? 

As buvau siek tiek atsijungus. :D Atsokom vestuves, jau buvau pas savo gydytoja, taigi kartojam tyrimus ir darysim IVF. Siek tiek baisu, bet ir labai daug vilciu i tai dedam. Tai tiek ziniu is manes. :) 

Atsakyti

Nu varysiu pirkt ir aš :D gerti sakot tik iki OV geriau? 

Būtinai tik iki ov, tad reikia ją sekti. Reikia pradėti gerti iškart po mmm ir max 11 d. Nedaugiau kaip 3 mėn iš eilės. Čia ne juokas, nes galima išderinti ciklą. Vienoms ta arbata ov paankstina net 3 dienom, o buvo išgėrurusios tik 9 d. Kitoms nieko nesikeitė, trečioms išsiderino ciklas. Aš šia arbata skalavau gerklę ir gėriau kai buvo labai didelis sinusitas, bet apie planavimą dar net negalvojau ir KT gėriau. Rezultatas buvo geras, bet vartojau ir kitus vaistus kartu, tai visų nuopelnų šalavijų arbatai skirti negaliu. O apie tokį jos panaudojimą dėl ov tik forumuose paskaičiau. 

Atsakyti

Sveikos, panos. Pasiskaitinejau kaip gyvenat - sveikinimai visoms sulaukusiom savo issvajotu II! :)

Mimoza, jeigu gerai suprantu - stimuliuosies? Labai labai linkiu, kad pavyktu! 
hal kaip tu? 

As buvau siek tiek atsijungus. :D Atsokom vestuves, jau buvau pas savo gydytoja, taigi kartojam tyrimus ir darysim IVF. Siek tiek baisu, bet ir labai daug vilciu i tai dedam. Tai tiek ziniu is manes. :)

Labukas, o aš maniau kad palikai mus, nes gal du mėn jokių žinių iš tavęs. Nu nu nu  :D Aha, stimuliuosius ir laukiu ir bijau  :unsure: nes jei nepavyktų vėl tektų laukti, nes po stimuliacijos mb išvaro vėl  :unsure: 

Sveikinimai dėl vestuvių  :4u:  :4u:  :4u:  O dar didesni dėl IVF. Kada planuojat daryti? Kur darysitės? Ar gavot kompensaciją? Ot kad apipyliau klausimais  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Labukas, o aš maniau kad palikai mus, nes gal du mėn jokių žinių iš tavęs. Nu nu nu  :D Aha, stimuliuosius ir laukiu ir bijau  :unsure: nes jei nepavyktų vėl tektų laukti, nes po stimuliacijos mb išvaro vėl  :unsure:

Sveikinimai dėl vestuvių  :4u:  :4u:  :4u:  O dar didesni dėl IVF. Kada planuojat daryti? Kur darysitės? Ar gavot kompensaciją? Ot kad apipyliau klausimais  :oh:  :lol: 

Oj ne, jusu as niekad nepaliksiu! Tiek liudesio, tiek dziaugsmo, visos suvienytos vieno tikslo. Cia labai gera. :) Tiesiog buvau susikoncentravusi i vestuves i visa kita. Bet jusu nepamirsau! :) 

Anyway, tikrai labai sveikinu, kad nusprendet stimuliuotis. Manau reikia daryti viska, kas imanoma. Vienu ar kitu budu vistiek sulauksim ir mes geru ziniu. ;) Ane?

Aciu uz sveikinimus ir bandau atsakyt i klausimus :D Lapkricio 13 einu pas gydytoja - tada pasikartosim tyrimus, o pats ivf numatomas gruodi/sausi. Bet del svenciu gali buti kad gruodi nebespesim. Aisku kas tas menuo, kai tiek metu laukta. :) Daromes Santarose. Taip, gausim kompensacija. Bent jau taip sake gydytoja. 

Atsakyti

Man sutapo taip, kad pastojau ketvirtą ciklą kai pradejau gerti nakvišų aliejų, geriau tik iki OV :)

Geret visus 4 ciklus ar tik ta pakutini?

Atsakyti

Tris ciklus nepastojau, labai tikslingai planuodama, o paskutinį nusipirkau nakvišų aliejų, geriau iki OV po jos negeriau ir tą ciklą pastojau :) 

Atsakyti

Oj ne, jusu as niekad nepaliksiu! Tiek liudesio, tiek dziaugsmo, visos suvienytos vieno tikslo. Cia labai gera. :) Tiesiog buvau susikoncentravusi i vestuves i visa kita. Bet jusu nepamirsau! :)

Anyway, tikrai labai sveikinu, kad nusprendet stimuliuotis. Manau reikia daryti viska, kas imanoma. Vienu ar kitu budu vistiek sulauksim ir mes geru ziniu. ;) Ane?

Aciu uz sveikinimus ir bandau atsakyt i klausimus :D Lapkricio 13 einu pas gydytoja - tada pasikartosim tyrimus, o pats ivf numatomas gruodi/sausi. Bet del svenciu gali buti kad gruodi nebespesim. Aisku kas tas menuo, kai tiek metu laukta. :) Daromes Santarose. Taip, gausim kompensacija. Bent jau taip sake gydytoja. 

Aš ir už tai kad nesvarbu kokiu būdu planuojam nes svarbu galutinis rezultatas.  :nestuke Aišku tas mėnuo jau nieko nebereiškia, bet vis vien norisi kuo greičiau  :lol: Super kad gausit kompensaciją.  :ax: 

O man kai pramušė mmm, atrodė kaip lengvai, bet už pusvalandžio prasidėjo ir pilvo skausmeliai  :oh:

Šakės panos kiek nebedaug liko iki šių metų pabaigos.  :blink:​  Kaip greit lekia tas laikas  :unsure: 

Atsakyti

sveikinimai istekejus!  :4u:   kaip smagu , kad planavimo reikaliukai juda i prieki  :4u:   pas mane panasiai- as lapkricio 12 eisiu pas giniu- tada pradesim IVF planavima.. tikiuosi nereikes ilgai laukt. Sako gali reiket laukt 3 menesius. Buna kad trumpiau.

Atsakyti

as geriau salaviju arbata si menesi iki OV. OV buvo laiku ir aiskiai juntama  :)  Deja, vakar NT buvo visiskai baltas... ramiai laukiu mmm.. o taip tikejausi si menesi.. bet jau praradau vilti pastot naturaliai.. 

Atsakyti

Gintare, o beveik ta pacia diena :) Draugausim ;) O jus kompensuojama gausit? Kur darotes? :) Kaip nuotaikos? As tai ir laukiu, ir bijau. 

Sakau, eisiu tiek, kiek reikes iki leliuko. Jeigu viska isbandysiu ir niekas nepades, tada jau galvosiu, kad nelemta ir nuleisiu rankas. Gal ivf ir yra tas paskutinis sansas. Staying positive kaip sakoma. :)

Atsakyti

Gintare, o beveik ta pacia diena :) Draugausim ;) O jus kompensuojama gausit? Kur darotes? :) Kaip nuotaikos? As tai ir laukiu, ir bijau. 

Sakau, eisiu tiek, kiek reikes iki leliuko. Jeigu viska isbandysiu ir niekas nepades, tada jau galvosiu, kad nelemta ir nuleisiu rankas. Gal ivf ir yra tas paskutinis sansas. Staying positive kaip sakoma. :)

as gyvenu svedijoj, kadangi suzadetinis svedas-tai 2 kartai nemokami  :angel_not:    

pas mane nerado jokiu problemu...is mano puses viskas idealu. Siandien MB darys tyrimus.. jis labai pergyvena..  Bet speju, kad IVF padeda ir esant blogos kokybes spermiukams  :hmm:  

Atsakyti