Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

O aš manau, kad su nėštumu viskas gerai, dėl įdomumo pasidariau testą, nes turėjau dar vieną ir nespėjo net pilnai užsipildyti testas šlapimu, o jau pasirodė dvi ryškios juostelės  :P  :D 

Oj kaip būtų smagu, jei būtų kokie dvynukai 😁😁 bet deja, pas vyrą nėra buvę jų 😁

Atsakyti

Grazi moteris, Kaip fainai  :wub:  

O as kaip tik dvynuku bijau, ir labai nenoriu  pati turiu dvyne sese, tecio teta girdejau turejo 2 kart dvynukus ir viena kart 3. Pusesere turi dvynukus. Bet dauguma is tecio puses :) bet va mama irgi turejo dvynukes 😱🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 27 spalio 2019 - 15:08

Beje dvynukai paveldimi ne is tecio puses, o is mamos ;)

Atsakyti

Mimozza, ir gaila ir dziugu, kad pramuse  :4u:  kada jau galesi nutraukti kt?

Iš ties tai džiugu, kad pramušė nes tiek vaistų prigėriau kai sirgau, į pabaigą ir vyno atsigėriau ne kartą ir sidriuko  :rolleyes: KT gersiu dar 2 mėnesius, tikiuosi jau susirgsiu normaliu laiku, nes po jų iškart stimuliacija bus. 

Atsakyti

Iš ties tai džiugu, kad pramušė nes tiek vaistų prigėriau kai sirgau, į pabaigą ir vyno atsigėriau ne kartą ir sidriuko  :rolleyes: KT gersiu dar 2 mėnesius, tikiuosi jau susirgsiu normaliu laiku, nes po jų iškart stimuliacija bus. 

Na jau nebeuzilgo ;) tikekimes pavyks is pirmo karto :) 

O as uzsisakiau salaviju arbatos ir nakvisu aliejaus kapsuliu, tai jei si cikla nepavyks, trauksiu i pagalba naturaliaja medicina:D

Atsakyti

Valio Mimozza.

Amundsen radai daug informacijos apie tai? As biski bijau su ta arbata, nes girdejau kad kitoms isvis ov neivyko po jos.

Atsakyti

Na dar tik pradesiu labiau apie ja pasiskaityt siandien, bet td forume nemazai pastojusiu po jos, tai galvoju pabandyt visgi jei nepasopsiu si cikla :)

Atsakyti

Na jau nebeuzilgo ;) tikekimes pavyks is pirmo karto :)

O as uzsisakiau salaviju arbatos ir nakvisu aliejaus kapsuliu, tai jei si cikla nepavyks, trauksiu i pagalba naturaliaja medicina:D

Aš ir galvoju šituos užsisakyti, tik dėl arbatos, kažkaip ten ją reik ne bet kaip gert.. 

Atsakyti

Merginos kaip laikotės kam kitą savaitę mm? Galvoju ryt vel testą darytis :) 

Atsakyti

Aš ir galvoju šituos užsisakyti, tik dėl arbatos, kažkaip ten ją reik ne bet kaip gert.. 

Ja reik gert po menesiniu iki ov, puodelis pries pusrycius ir pries miega padalintas du kartus :) kai ov jau nebegalima gert :) jei nepavyks si cikla galvoju, gal verta pabandyt :)

Atsakyti

Merginos kaip laikotės kam kitą savaitę mm? Galvoju ryt vel testą darytis :)

Linkiu tik teigiamo  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Man sutapo taip, kad pastojau ketvirtą ciklą kai pradejau gerti nakvišų aliejų, geriau tik iki OV :) 

Atsakyti