Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, vis jūsų naujienas skaitau :) džiaugiuosi uz pastojusias. Sveikinimai :)

Mimmoza, vartojant KT būna kai ir visai nebūna mėnesinių, ypač toks kas turi bėdų su gleivine. Aisku tai daugiau nutinka laikui bėgant, bet tau galėjo ir gan greitai tas efektas atsirasti jei turėjai jau anksčiau nestora endometriuma....nepamenu ar turejai tokia bėda. Kai vartojau kt, buvo ciklų kai tik patepliodavo, apsieidavau kartais tik su dieniniais iklotais kelias dienas... Nors pas mane buvo bėda kaip tik isvesejusi gleivinė kurią ir turėjome su KT stabdyti. Tai pas tave pilnai gali būti toks efektas :) manau tiek su KT buvau suploninus gleivinę, kad del to po ilgo ju vartojimo nepastojau 3 ciklus, kol galiausiai atsistatė ir žirniukas įsitvirtino :)

Atsakyti

- hal -, 27 Spa 2019 - 09:46, parašė: Paskutiniam matau.. kazi isdziuvimas ar ne.. pilka ar rozine atrodo testui pradziuvus? man apie 7 dpo kazkur. Ryt gal ka ir pagadinsiu, turiu testuku is gandro lab. Dar pas mane cikle kelios dienos dasidejusios tai is 24 gaunasi visos 27, liepe krauja darytis iskarto jai mm veluoja nors diena, ale iskur zinoti kada jau man tas velavimas bus?? Kazkoks tamsus miskas man. zinok nebutum pirma kuri su kt pastoja jai ka.. tik kad tau skauda tai va tas neramina, kad tik nebutu i cistas nueja tau tie foliukai..
O tau dar anksti testuotis, bet jei daug daug testukų turi tai į trasą ir kiekvieną dieną lauksim žinių su nekantrumu :bigsmile: Skausmo jau nebėra antra diena. Tą vieną dieną buvo stiprus, sekančią vos juntamas. Vakar ir šiandien kaip ir gerai viskas. Žinok painiava tikra. Nepatinka man taip. O spalvos tai neįžlibinu, akį primerkiu ir tai neįmatau. :D Manau bus išdžiuvimas. O čia testukas po valandos. 

Priedas  IMG_20191027_100425.jpg   44,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Isdziuvimas rapuha buvo vadinasi  :rolleyes: .

aha testuku turiu, ale zinai paskui taaaip spitriju jai jau pasidarau, kad sakes  :D  :D 

labas Adele, kaip jums einasi? 

Atsakyti

Grazi moteris, kaip siandien tau? 

as ryte atsikeliau ir lekiau i tulika , kad nesusigundyciau prasitestuoti  :D  :D

Viskas gerai, skausmo nėra, tik ištinęs žandas 😁😁 laukiu rytojaus ryto, nusileisiu kraujo truputį ir lauksiu vakariuko, rezultatų, tikiuosi jie bus padvigubėję :) geriu duphastoną, o trečiadienį pas ginę keliausiu, tikiuosi šį kartą viskas bus super ! Ir vyras sako, kad bus mergaitė, ir mama sako tą patį 😁😁😁

Atsakyti

Labas rytas, Hal kelinta dpo? Pas mane tas pats, mmm nėra :oh: Pasidariau testą ten ir nieko nematyti. Gerai kad ginė ryt dirba iš ryto, kuri paskyrė man šias KT, tai skambinsiuos ir klausiu ką man daryti. Nors blaivus protas sako kad negaliu būt nėščia, bet sėdi kipšas ant peties ir šnabžda į ausį o maž nėščia :oh: :lol:

Va testas nuo viršaus, po 3 min, po 6 min ir po 10 min. Nieko nėra  :unsure:

attachicon.gifIMG_20191027_090908.jpg

O tau vėluoja ane??? 

Hmm, gal nejautrūs testukai šitie? Man tos juostelės išvis nepatikimai atrodo  :hmm:  man kiek žinau, geriausi yra clearchoise ar kaip ten  :D​ 

Atsakyti

Sveikos,

Mimozza labai įdomi situacija, kuo greiciau pas gine ji tikėkimės paaiškins kas vyksta. Bet kadangi nežinai kada ov galejo įvykti tai gali būti kad ir testukams per anksti?

Grazi moteris linkiu geru rezultatu.

Hal kiek tau dpo? Man dar tik 5dpo ir visai jokių pojūčiu neturiu..

Atsakyti

O tau vėluoja ane??? 

Hmm, gal nejautrūs testukai šitie? Man tos juostelės išvis nepatikimai atrodo  :hmm:  man kiek žinau, geriausi yra clearchoise ar kaip ten  :D​ 

Matai aš sugėriau KT pakuotę 21 tab. ir maždaug mmm turėjo būti 4-5 (iš 7) pertraukos dieną. Šiandien yra 7 pertraukos diena, o mmm vis dar nėra. Su ankstesnėmis KT kurias gėriau visad mmm ateidavo 3-4 d. Nėra niekada buvę kad nesusirgčiau. Nors visko pasitaikydavo jas geriant. O čia mistika. Čia Clear Choise 10 mIU juostelės. Ryt skambinsiu ginei, ką daryti. Info lapelyje rašo jei nėra mmm bet tabletės gertos tinkamai, nebuvo vemta viduriuota tai nesi nėščia ir pradėti gerti kitą pakuotę įprastu laiku, bet aš viduriavau  :oh: Ir dar rašo jei sugėrus antrą pakuotę ir nėra mmm jau gali būt nėščia ir kreiptis pas ginę  :oh:​ 

Atsakyti

Hal, aš gerai, šiandien 27 savaitės. Dirbu visą nėštumą išsijuosus, žadu dirbti beveik iki gimdymo, gal kokiis dvi savaitės iki termino tik atlaisvėsiu... Buvau labai užėdus... Priaugau jau 10kg,bet jau gavau siuntimą dėl itariamo gestacinio diabeto... Nedaug bet viršijau cukrų... Tai susiemiau ir jau didziuojuosi, kad pirma savaitė kai bepriaugau nė gramo, nes kiek atsistodavau ant svarstyklių tiek rodė vis dagiau... :D penktadienį išskrendam į Egiptą pailsėti... Tai siek tiek atsipūsiu... 

Atsakyti

Panos, pramušė mmm,  :yahoo: nusipirkau KT tai ryt ramiausiai pradėsiu naują pakuotę  :) 

Atsakyti

Kaip tik juostelės yra daaaug patikimesmės, nei kasetės. Kasetės dažnai klysta.  Clearchoise tikrai geri, bet jų dauguma juosteliniai ir puikiai rodo. Man 10dpo jau parodė neryškią antrą juostelę. 

Aš tieeek testų pridarius per šį planavimą, kad oi ....

Man tos juostelės išvis nepatikimai atrodo  :hmm:  man kiek žinau, geriausi yra clearchoise ar kaip ten  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 27 spalio 2019 - 12:42

Kaip tik juostelės yra daaaug patikimesmės, nei kasetės. Kasetės dažnai klysta.  Clearchoise tikrai geri, bet jų dauguma juosteliniai ir puikiai rodo. Man 10dpo jau parodė neryškią antrą juostelę. 

Aš tieeek testų pridarius per šį planavimą, kad oi ....

Dėl tų testų gadinimo, tai aš su saviškiu net pykstuosi.. nu man to reikia, aš noriu būti tikra ar viskas tikra 😁😁 o jis man aiškina, kad į balą mėtau pinigus 😁 

Atsakyti

Mimozza, ir gaila ir dziugu, kad pramuse  :4u:  kada jau galesi nutraukti kt?

O as siandien supainiojau galva visai :D galvoju ar negalejo man ov ivykt 13 cd  :unsure: 

8 cd man pamaude trumpai kairi sona, tada 12 ir 13 cd pamaude ciut desini. Siandien 15cd ir nuo vakar jokiu maudimu nieko. Siandien ryte radau laseli labai baltu skystesniu isskyru lasa kelnaitese. Gali but tokios pries ov ar po? Na zodziu bus ov apie lapkricio 2 (21cd) arba buvo 13 cd.  :hmm:​ 

Atsakyti