Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas visoms, 

Panos nėra mano mmm vis dar ir nežinau kur jos prapuolė. :hmm: Dar taip nėra buvę geriant KT. Šiandien 6 pertraukos diena, gleivių baltų ir tirštų sočiai, o raudonos spalvos net su žiburiu nerasi, net menkiausio aguonos grūdelio. Grįžau namo jau, tai net testą ant bajerio pasidariau bet baltas, aišku nerytinis ir buvo gerta skysčių. Bet kitoks ir nelabai gali būti nes 5 cd (09.30) darė echo buvo daug mažų folių ir tą pačią dieną pradėjau gerti KT. Spalio 7 d. Prasidėjo antra savaitė KT ir šia savaitę gan nemažai viduriavau vakarais, vakarais ir KT gerdavau. Bet gi prieš geriant kt dominuojančio folio galinčio išaugti nematė, o ir kt geriant jis gi neaugtų tad nėščia manau negaliu būti. Ryt dar vieną testą apsysiosiu jei nebus mmm, o pirmadienį teks ginei skambintis. Nes nu nesamonė totali, pirmadienio vakare turiu pradėti naują pakuotę. 🙈

Kaip keista  :hmm:  bet jei viduriavai, tai kt neapsaugojo pilnai! Tai gali buti, kad pastojai, nes jei mm nera, tai tikrai itarimas kyla.. gal nepradek naujos pakuotes kol neisitikinai kaip ten is tiesu. Lauksim ziniu ryt ryta!

Atsakyti

Sveikinimai, kas pamatė ll  :wub:  :wub: Pas mane viskas. Laukiam kito ciklo.  Kitą ciklą jokių amedi ir babycheck testų. Metė vaiduoklį kaip reikalas, pasidariau kraują ir hcg 2. Po poros val atėjo mm.. 

:4u:  :4u:  :4u:

Kada dabar nelauki mmm?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 26 spalio 2019 - 17:24

Kaip keista  :hmm:  bet jei viduriavai, tai kt neapsaugojo pilnai! Tai gali buti, kad pastojai, nes jei mm nera, tai tikrai itarimas kyla.. gal nepradek naujos pakuotes kol neisitikinai kaip ten is tiesu. Lauksim ziniu ryt ryta!

Prasinešiu kas kaip ryt būtinai 

Atsakyti

:4u:  :4u:  :4u:

Kada dabar nelauki mmm?

11.25.. 

Atsakyti

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom
  • VeDo
  • grazi_moteris_

Vis dar laukiančios II  :wub: 
10.28 Gintare0820 nelaukia mmm
10.29 goodmorning nelaukia mmm
10.30 *Niloticus* labai laukia II
11.03 lucija_ nelaukia mmm
11.16 Amundsen nelaukia mmm
11.20 Garbanelele nelaukia mmm
11.21 Dandelion fuzz nelaukia mmmm
11.25 Pikų*dama nelaukia mmm
00.00 -hal-
00.00 Karina2209
00.00 _mimozza_

Atsakyti

Ar labai blogai bus, jei išgersiu nuo skausmo tabletę??  :hmm:  nes tiek skauda dantį, kad nežinau kur dėtis...  :cry2:​ 

Atsakyti

Paracetamoli gali gerti. O dantiste zinojo kad laukiesi? 

Atsakyti

Paracetamoli gali gerti. O dantiste zinojo kad laukiesi? 

Nu kolkas druska skalauju ir imbieru bandysiu numalšinti skausmą :) 

Taip, pasakiau, kad laukiuosi, bet sakė kad niekas nekenks... ;) 

Atsakyti

Labas visoms!!! Labai smagu, ir sveikinu sulaukusių || brūkšniuku!!! 🤗💓💓💓 Linkiu lengvo ir saugaus laukimo!!

Atleiskite, kad mažai čia rašau, bet buvo darbe daug reikalų. Ir namuose turim rupesčiu. Kažkaip sunkus laikotarpis pas mus.Bandysiu pasitaisyti :) 🤗🤗🤗

Šiomis dienomis man programėlė rodo OV, tai darbuojames ties ND 😍😍😍 tikėkimės sulauksim gerų rezultatų :) Nelaukiu mmm lapkričio 11 :)

Graži moteris - Gali išgerti paracitamolio, jis tinka nėštukėms.

Atsakyti

Grazi moteris, kaip siandien tau? 

as ryte atsikeliau ir lekiau i tulika , kad nesusigundyciau prasitestuoti  :D  :D 

Atsakyti

Labas rytas, Hal kelinta dpo? Pas mane tas pats, mmm nėra :oh: Pasidariau testą ten ir nieko nematyti. Gerai kad ginė ryt dirba iš ryto, kuri paskyrė man šias KT, tai skambinsiuos ir klausiu ką man daryti. Nors blaivus protas sako kad negaliu būt nėščia, bet sėdi kipšas ant peties ir šnabžda į ausį o maž nėščia :oh: :lol:

Va testas nuo viršaus, po 3 min, po 6 min ir po 10 min. Nieko nėra  :unsure:

Priedas  IMG_20191027_090908.jpg   96,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Paskutiniam matau.. kazi isdziuvimas ar ne.. pilka ar rozine atrodo testui pradziuvus? 
man apie 7 dpo kazkur. Ryt gal ka ir pagadinsiu, turiu testuku is gandro lab. Dar pas mane cikle kelios dienos dasidejusios tai is 24 gaunasi visos 27, liepe krauja darytis iskarto jai mm veluoja nors diena, ale iskur zinoti kada jau man tas velavimas bus?? Kazkoks tamsus miskas man.

zinok nebutum pirma kuri su kt pastoja jai ka.. tik kad tau skauda tai va tas neramina, kad tik nebutu i cistas nueja tau tie foliukai..

Atsakyti