Na kaip ir normose, bet daug kas sako, kad TTH geriau kai maziau 2,5, gal pabandyti ji musti?
Reikės bandyti užsiminti savo ginei apie tai. Kai pasakiau jai, kad dariausi prg, tai taip supyko, sakė kad progesteronas vistiek būtų mažas, kai nėra mėnesinių tiek ilgai. Bandžiau užsiminti, kad amh dariausi, bet irgi, jei dufastonas padeda vykti mm, tai viskas su vaisingumu tvarkoj sakė.
Aj tos gines kai kurios, juk ne iš jos kišenės dariausi tyrimus, dariausi dėl savęs, kadangi ji man niekada jokių tyrimų hormonų neskyrė.
Jei uzsiminsiu ir sakys vėl panašiai apie skydliauke, tai nueisiu pas kitą, nes ji man pati rekomendavo pasidaryti tyrimus hormonų, gal ji labiau tame supranta.
Na nezinau Karina... menesines dar ne rodiklis vaisingumui. Menesines parodo tik augancia gleivine. Gleivine gali sekmingai augti ir nevaisingu ciklu metu. Vaisingas ciklas yra kai subrestas folikulas tinkamo dydzio, sprogsta ir nusileidzia takais + suvesejus trisluoksne gleivine tam kiausineliui isikibti jai jis apvaisinamas.
mes jau visos sakem tau simtus kartu, keisj gine ir pati siek tiek pasiskaityk daugiau, kad suvoktum kas vyksta su tavo kunu.
Naujokei, taip gali testas nerodyt. Jei nesulauksi mm kartok testą ryt poryt, geriau poryt. Beje kokį testą dareisi ?
Sveikinu visas naujas nėštukes 🎈
Atsiprašau neatsiminsiu visų nick'ų.
O pas mane naujienos tokios, kad turėsim antrą mergaitę ♥️
Matyt mano sapnas buvo pranašingas ;)
Kategoriska kaip greitai lekia laikas!!! Wau..
Labai greitai 😍 ryt jau 20 sav ❤️
Kategoriska kaip greitai lekia laikas!!! Wau..
Pasidariau testą šiandien ryte, tai jokios užuomenos į antrą juostelę, deja liūdniausia dalis MB pasakyti.. labai jis laukia. Bet matysim, mm turi būti antradienį, kas ten žino, gal dar bus kažkas...
Šiaip krūtinė labai jautri, bet čia ir PMS ženklas gali būti nesidarysiu daugiau testų, lauksiu, jei nepramuš, tada bus bent dėl ko..
Pasidariau testą šiandien ryte, tai jokios užuomenos į antrą juostelę, deja
liūdniausia dalis MB pasakyti.. labai jis laukia. Bet matysim, mm turi būti antradienį, kas ten žino, gal dar bus kažkas...
Šiaip krūtinė labai jautri, bet čia ir PMS ženklas gali būti
nesidarysiu daugiau testų, lauksiu, jei nepramuš, tada bus bent dėl ko..
Nu tikėkimės antradienį neateis mm
ajai kiap gaila..... dabar reikia tiketis geriausio..juk buna tu pakraujavimu pradzioje..nebutinai tai reiksia pabaiga.. linkiu stiprybes
del tos naturalios atrankos- man lygiai taip paciai pasake kai paskambinau gydytojai...sake net nepriims.. nebent pakiltu auksta temperatura arba labai stipriai skaudetu..
Labukas! Situacija pas mane pasitaise..biški patepliojo ir viskas užsibaigė. Nusipirkau magnio pagert diasporal ir susitvarkė kaip ir 🤔 pasidariau dar šiandiena testa tai dar ryškesnis ir iškart išryškėjo idomu kada as galėjau pastot...kad mėnesinės turėtu būt tik 28 d. šio mėn. o gan anksti rodo testai 🤔
Labas visoms,
Panos nėra mano mmm vis dar ir nežinau kur jos prapuolė. Dar taip nėra buvę geriant KT. Šiandien 6 pertraukos diena, gleivių baltų ir tirštų sočiai, o raudonos spalvos net su žiburiu nerasi, net menkiausio aguonos grūdelio. Grįžau namo jau, tai net testą ant bajerio pasidariau bet baltas, aišku nerytinis ir buvo gerta skysčių. Bet kitoks ir nelabai gali būti nes 5 cd (09.30) darė echo buvo daug mažų folių ir tą pačią dieną pradėjau gerti KT. Spalio 7 d. Prasidėjo antra savaitė KT ir šia savaitę gan nemažai viduriavau vakarais, vakarais ir KT gerdavau. Bet gi prieš geriant kt dominuojančio folio galinčio išaugti nematė, o ir kt geriant jis gi neaugtų tad nėščia manau negaliu būti. Ryt dar vieną testą apsysiosiu jei nebus mmm, o pirmadienį teks ginei skambintis. Nes nu nesamonė totali, pirmadienio vakare turiu pradėti naują pakuotę. 🙈
Sveikos.. o aš ką tik po dantistės... suvarė dvi dozes nuskausminamųjų... įdomu tai nepakenks.. nekenčiu dantistų... o dar po dviejų savaičių vėl eit reiks, vėl nuskausminamieji...
Blem, nu nesijaučiu nėščia, nors tu ką kaip ir saviškiui sakau, galėtų bent papykint
Sveikinimai, kas pamatė ll
Pas mane viskas. Laukiam kito ciklo. Kitą ciklą jokių amedi ir babycheck testų. Metė vaiduoklį kaip reikalas, pasidariau kraują ir hcg 2. Po poros val atėjo mm..