Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Graži moteris - sveikinu!

O jūs galit man paaiškinti dėl hcg interpretavimo? Gražios moters atsakyme matau, kad prie normų rašo 1-2 sav (lmp 3-4). Tai čia 1-2 savaitė po ov, o 3-4 nėštumo? Nes gal mano tie 159 buvo blogai? Per mažai? Susinervinau  :unsure:​ 

Atsakyti

Graži moteris - sveikinu!

O jūs galit man paaiškinti dėl hcg interpretavimo? Gražios moters atsakyme matau, kad prie normų rašo 1-2 sav (lmp 3-4). Tai čia 1-2 savaitė po ov, o 3-4 nėštumo? Nes gal mano tie 159 buvo blogai? Per mažai? Susinervinau  :unsure:​ 

Graži moteris atitinka 2-3 (Imp 4-5) Pirmi skaičiukai 2-3 nuo ovuliacijis, o skliaustuose nuo mmm kažkur. Nesinervuok, skirtingos laboratorijos skirtingi skaičiukai. Tavo skaičiukai labai gražūs, jei neramu gali pakartoti.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191025-210331.jpg   89,48KB   0 Parsiųsta kartųDar kartelį savo pasižiūrėjau, tai pas mane kitaip rašo :) kadangi man dar net mm nevėluoja, tai galvojau palauksiu. Jeigu per savaitgalį nepasirodys, tai kartosiu.

Atsakyti

Pasidariau NT nėra jokio vaiduokliuko. 🙄

Mm veluoja 2 dienas, pilvo apačia skauda,nugara ir pykina.. Nesuprantu 🙄

Galvojau jau nėštumas, bet jau nt rodyti.. 😣

Atsakyti

Labukas merginos :)

Na va, jau galiu drąsiai sakyti, kad turim savo namą. Sekmadienį švęsim įkurtuves... Taip džiugu, kad viską pavyko susiremontuoti. Kai pagalvoju, kad pagaliau galėsiu karaliauti savo kieme, ir gėlynų prisodinti, į daržų, medelių ir vaiskrumiu, tai net nesitiki. Negalvojau, kad taip anksti turėsiu tokį džiaugsmą kaip savo namas... Katinas mūsų dabar galės po lauką ramiai lakstyti. Pasaka....

Nuo pirmadienio praktika prasideda, truputį baisu, slaugysiu senyvo amžiaus žmones, bet iš kitos pusės, tai visada baisu, naujas kolektyvas, naujos taisyklės. Kai buvau pirmoj praktikoj savo rajono ligoninėj tai įspūdžiai tik geriausi, taip šiltai priėmė, tai gal ir čia nebus labai blogai.

Galvoju kaip faina būtų per įkurtuvės visiems pranešti, kad laukiuosi, arba bent jau žinoti, kad taip yra. Bet aišku, čia gal net nelabai įmanoma, tik kad pilvo apačią keistai pamaudzia iš šono, kartais suduria, nuotaika labai jau permaininga, bet čia gal dėl dufastono. Tai vat, tokios nuotaikos. Kaip jums sekasi? :) 

Atsakyti

O merginos gali NT nerodyti jei veluoja2 dienas mm?? 🤔

Atsakyti

Labukas merginos :)

Na va, jau galiu drąsiai sakyti, kad turim savo namą. Sekmadienį švęsim įkurtuves... Taip džiugu, kad viską pavyko susiremontuoti. Kai pagalvoju, kad pagaliau galėsiu karaliauti savo kieme, ir gėlynų prisodinti, į daržų, medelių ir vaiskrumiu, tai net nesitiki. Negalvojau, kad taip anksti turėsiu tokį džiaugsmą kaip savo namas... Katinas mūsų dabar galės po lauką ramiai lakstyti. Pasaka....

Nuo pirmadienio praktika prasideda, truputį baisu, slaugysiu senyvo amžiaus žmones, bet iš kitos pusės, tai visada baisu, naujas kolektyvas, naujos taisyklės. Kai buvau pirmoj praktikoj savo rajono ligoninėj tai įspūdžiai tik geriausi, taip šiltai priėmė, tai gal ir čia nebus labai blogai.

Galvoju kaip faina būtų per įkurtuvės visiems pranešti, kad laukiuosi, arba bent jau žinoti, kad taip yra. Bet aišku, čia gal net nelabai įmanoma, tik kad pilvo apačią keistai pamaudzia iš šono, kartais suduria, nuotaika labai jau permaininga, bet čia gal dėl dufastono. Tai vat, tokios nuotaikos. Kaip jums sekasi? :)

Sveikinimai del namo  :4u:  savi namai visada yra labai dziugu, net ir remontuot tvarkyt kas kita nei nuomojamas bustas :)

O as vakar ir siandien uzsiknisus banko keitimu :D perkelsiu namo paskola i kita banka, nes dirbu valstybini darba, tai tame kitame banke geresnes palukanos ir siaip geresni pasiulymai, nes su tuo banku savivaldybes turi pasirasius sutarti :)

O man jau 13 cd :) ov jau ne uz kalnu, praeita cikla ivyko 21 cd, bet manau si cikla gali ivykt pora dienu anksciau, bet paziuresim kaip cia bus :)

Grazi moteris, kokie grazus skaiciukai  :wub:  :4u: kaip faina  :nestuke , va ziurek saugais, viens kartelis ir lemiamas, ziauriai dziugu :)

Atsakyti

Ba_by taip gali ir nerodyti nėštumo. Kai kurioms parodo testukas tik po savaites nuo tada, kai mm nesulauki

Amundsen, kaip faina, kad nors ciklą reguliarų turi, tai planuotis įmanoma. O su mano grybų ciklų tai... Be dufastono niekaip mm neprasideda, negamina organizmas progesterono nors tu raukis plaukus... Ir taip būna.  Graži moteris, jo, tu čia pavarei. Šaunuolė. Pamenu praeitą mėnesį taip pergyvenau dėl tavęs.. O jau šį galima drąsiai džiaugtis. Ir pasmalsauti, ką darėte kitaip nei visada, kokios buvo mintys? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 25 spalio 2019 - 22:34

Ba_by taip gali ir nerodyti nėštumo. Kai kurioms parodo testukas tik po savaites nuo tada, kai mm nesulauki

Amundsen, kaip faina, kad nors ciklą reguliarų turi, tai planuotis įmanoma. O su mano grybų ciklų tai... Be dufastono niekaip mm neprasideda, negamina organizmas progesterono nors tu raukis plaukus... Ir taip būna.  Graži moteris, jo, tu čia pavarei. Šaunuolė. Pamenu praeitą mėnesį taip pergyvenau dėl tavęs.. O jau šį galima drąsiai džiaugtis. Ir pasmalsauti, ką darėte kitaip nei visada, kokios buvo mintys? :)

O tyreisi, kodel nesigamina progesteronas naturaliai?

Atsakyti

Amundsen, į šitą klausimą būtų gerai žinot atsakymą, bet kodėl nesigamina natūraliai tai nėra tokių tyrimų, kad nustatytų. Bet nežinau kodėl numanau, kad tai gali būti dėl streso, kad esu jautri. Daug pasikeitimų gyvenime, daug visko buvo. Bet gal stresas čia ir ne prie ko, tiesiog tokia gimiau. Nors labai keista, bet pas mane iš tėvo pusės, iš mamos pusės niekas neturėjo su pastojimu problemų, nei su mm. 

Atsakyti

Bet ar negali buti su skydliauke problemos? Bandei tirtis? Juk turetu daktarai zinot kaip issiaiskint tokius dalykus  :hmm:​ 

Atsakyti

Na tyriausi skydliauke, tai TTH buvo 3.3(visur skaičiau, kad čia trukdo pastojimu, nors normos yra nuo. 0.5 iki 5.5) bet nemanau, kad dėl to organizmas negamina progesterono. Ft4, buvo 14(norma nuo 11 iki 19).

Atsakyti