Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Dar ne... rytoj bandysiu ryte, bet kažkaip nelabai tikiuosi kažko šį mėnesį, nors nd buvo, bet nuojauta tokia kažkokia ne į gerą  :unsure:  :D  bet viltis aišku yra, tai net nesinori žudyti jos testais  :D​ 

Mieloji, aš šį mėn irgi nesitikėjau ir net nejaučiau kad gali būti užkibę, o čia pyst ir yra 😁 

Atsakyti

O man lapkričio pabaigoj nusimato skrydis, privalau skristi...  :oh: ar tai nepakenks...? Turėtų tada būti palei 7-8 sav... 

Atsakyti

Mieloji, aš šį mėn irgi nesitikėjau ir net nejaučiau kad gali būti užkibę, o čia pyst ir yra 😁 

Čia gal ir durnai skamba, bet man lengviau galvoti, kad ne, ir tada, jei jau toks ir faktas, sau sakyti, kad "na, taip ir maniau" arba, jei taip, labai nudžiugti, nei manyti visą laiką, kad taip ir tada nusivilti dar labiau  :D  čia grynai save apgaudinėji, bet veikia man, tai taip ir darau  :unsure:  :D nes dabar dar tik trečias ciklas, bet tie pirmi du atrodė, kad nu turi tikrai užkibti, o kai pasirodo, kad ne, tada per daug man liūdna :)

Atsakyti

Čia gal ir durnai skamba, bet man lengviau galvoti, kad ne, ir tada, jei jau toks ir faktas, sau sakyti, kad "na, taip ir maniau" arba, jei taip, labai nudžiugti, nei manyti visą laiką, kad taip ir tada nusivilti dar labiau  :D  čia grynai save apgaudinėji, bet veikia man, tai taip ir darau  :unsure:  :D nes dabar dar tik trečias ciklas, bet tie pirmi du atrodė, kad nu turi tikrai užkibti, o kai pasirodo, kad ne, tada per daug man liūdna :)

as kita menesi sau kartosiu kad tikrai ne  :D   :rolleyes:   

nu buna, kad sita taktika veikia  :D  

man jau stipriau maudzia papilve..toks jausmas kad tuoj pramus  :(   ai, ta proga ryt vyno isgersiu ir i pirti nueisiu  :victory2:​ 

Atsakyti

as kita menesi sau kartosiu kad tikrai ne  :D   :rolleyes:   

nu buna, kad sita taktika veikia  :D  

man jau stipriau maudzia papilve..toks jausmas kad tuoj pramus  :(   ai, ta proga ryt vyno isgersiu ir i pirti nueisiu  :victory2:​ 

Aš ryt tam ir darysiu visgi, nes eisim pas draugus, tai jei jau kas, kad žinoti  :D​ 

Atsakyti

Aš ryt tam ir darysiu visgi, nes eisim pas draugus, tai jei jau kas, kad žinoti  :D​ 

as irgi..nes pakviete i pirti, kursim griliu, tai prasitestuosiu ryte kad butu ramu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aaa!!!! :yahoo:  :yahoo: prg tobulas !!!  :nestuke  kiek laimės ! Merginos, linkiu ir jums kuo greičiau apnieštėti 😁😁

Pridėta:

Atsakyti

Tim tu ji pakartok po keletos dienu, kad matytum ar auga jis pas tave

Atsakyti

Va ir hcg !  :yahoo:

Pridėta:

Atsakyti

Pirmadienį kartosiu tyrimą ;))

Atsakyti

Pirmadienį kartosiu tyrimą ;))

Wau kokie gražūs skaičiai  :bigsmile:  :wub: saugok save ir žirniuką. Nerealu  :yahoo: Kai mažiausiai tikiesi ir yra. Lauksim pirmadienio skaičiukų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveika naujoke!

Grazi Moteris - kaip smagu  :nestuke  :4u:  lauskim naujienu kaip seksis toliau  :wub: 

man mm atejo antradieni, anksciau nei planuota. pirmadieni pilvo apacia vis maude, tai pramuse.

MB pasidare slapimo tyrima, nes galvojome gal dar kazkokia infekcija turi, bet atsakymai neigiami  :4u:  Tai lauksim vizito lapkricio prazioje pas gydytoja del jo SG rezultatu, ziuresim kaip seksis,

Dabar mmm nelaukiu 11.21 d turbut  :4u: 

Atsakyti