Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas  :) 

goodmorning kol nėra mmm, tol vilties yra. Tyrimus geriausia darytis 3-5 cd, tad teks luktelėti mmm. 

Graži moteris, linkiu kad tvirtai laikytųsi įsikabinęs ir vystytųsi kaip reikiant.  :4u: 

Ba_By, o kokios hcg normos nenėščioms? Jei 1, tai yra tikimybė kad kabinasi. O jei iki 5 tai gali ir nebūti nėštumo. Painumo tik tie kablekiai įneša  :unsure: O testo ankščiau nedarei? Žinoma pasidaryk nt ir jei kabins vaiduoklis akį pakartok hcg :) 

Jeigu sisiojant neskauda, tai gal ne su šlapimo takais, o šiaip gal paveluota OV? 

Neskauda sisiojant, šiandien tik kairės pusės šoną suduria kai vaikštau  :hmm: pavėluota ov negali būt manau nes KT geriau, o pirmadienį naują pakuotę dradėti turiu. Beje mmm naktį nepramušė, kolkas dar iki šiol nėra. Keista  :hmm:​ 

Atsakyti

Grazi moteris sveikinimai!  :wub:  :wub:  virusiuku mums.

Mimozza grisi i LT ir bek pas gine, net neisivaizduoju kas cia galetu buti menesiniu metu. 

Goodmorning, dar mm nera tai tikrai neviskas prarasta. Pakartot uz 2 dienu. Su rytiniu slapimu dareisi? Zinau kaip tuos tuscius testus nemalonu pamatyti kai taip tikiesi. 

O as toliau zaidziuosi su BKT, pagal ov testukus ir BKT kai ivedu i programeles raso kad ovuliacija turejo buti antradieni, o pagal ta ovusense tai tipo vakar ketvirtadieni. Tai suprask dabar.. Antradieniui namu darbus atlikom, bet ketvirtadieniui ne, nes tas ovusense tik po laiko parode. Tai turbut dabar mazai sansu bus si menesi  :unsure: o taip karingai buvau pasiruosusi... 

Atsakyti

Grazi moteris sveikinimai!  :wub:  :wub:  virusiuku mums.

Mimozza grisi i LT ir bek pas gine, net neisivaizduoju kas cia galetu buti menesiniu metu. 

Goodmorning, dar mm nera tai tikrai neviskas prarasta. Pakartot uz 2 dienu. Su rytiniu slapimu dareisi? Zinau kaip tuos tuscius testus nemalonu pamatyti kai taip tikiesi. 

O as toliau zaidziuosi su BKT, pagal ov testukus ir BKT kai ivedu i programeles raso kad ovuliacija turejo buti antradieni, o pagal ta ovusense tai tipo vakar ketvirtadieni. Tai suprask dabar.. Antradieniui namu darbus atlikom, bet ketvirtadieniui ne, nes tas ovusense tik po laiko parode. Tai turbut dabar mazai sansu bus si menesi  :unsure: o taip karingai buvau pasiruosusi... 

SU rytiniu darausi... 

Tai gal antradienį nd padaryti dar ir ketvirtadieniui suveiks, ilgai gyvi spermiukai išlieka :) 

Atsakyti

SU rytiniu darausi... 

Tai gal antradienį nd padaryti dar ir ketvirtadieniui suveiks, ilgai gyvi spermiukai išlieka :)

Tikiuosi.. kada tavo ov buvo?

Atsakyti

Tikiuosi.. kada tavo ov buvo?

Spalio 13-14d. 

Atsakyti

Pikų*dama ir Dandelion fuzz kaip jūs mergaitės?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Spalio 13-14d. 

Tai dar anksti kad rodytu testas, dar vilciu tikrai yra  :)​ 

Atsakyti

Spalio 13-14d. 

mano taip paciai  :super:  :nail:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 25 spalio 2019 - 12:59

mano taip paciai  :super:  :nail:

Ir mano, jei tikėti programėle  :D

Atsakyti

:D  :clap_1:​ 

Atsakyti

Dar nesitestavai? :D

Čia, kaip draugėm sako su panašėja ciklai, tai čia forumietėm tuoj bus visoms kartu viskas :D o šiaip tai laikau kumščius, kad visoms mums gandrai, o ne mm ateitų ❤️

Atsakyti

Dar nesitestavai? :D

Čia, kaip draugėm sako su panašėja ciklai, tai čia forumietėm tuoj bus visoms kartu viskas :D o šiaip tai laikau kumščius, kad visoms mums gandrai, o ne mm ateitų ❤️

Dar ne... rytoj bandysiu ryte, bet kažkaip nelabai tikiuosi kažko šį mėnesį, nors nd buvo, bet nuojauta tokia kažkokia ne į gerą  :unsure:  :D  bet viltis aišku yra, tai net nesinori žudyti jos testais  :D​ 

Atsakyti