Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Lauralina, kaip tu?

Sveikos merginos,aciu kad domiesi zodziu zliumbiu  :cray:jau nervai nebelaiko,viena diena nt lyyyyg kazkas jau apsidziaugiu kita diena tuscia poto vel tas pats ir dar pykino viena vakara net uzmigti negalejau,jauciu cia man jau nerviskai o pikta rekiu ant visu visai praskydau  :cray: 

Atsakyti

Sveikos merginos,aciu kad domiesi zodziu zliumbiu  :cray:jau nervai nebelaiko,viena diena nt lyyyyg kazkas jau apsidziaugiu kita diena tuscia poto vel tas pats ir dar pykino viena vakara net uzmigti negalejau,jauciu cia man jau nerviskai o pikta rekiu ant visu visai praskydau  :cray:

Laikykis  :4u:​ kol nėra mmm tol viltis nedingsta :) 

Atsakyti

sveikos  :mirksiukas:

ziurekit gal kam yra taip buve , ciklo pats viduriukas, o man siandien toks lengvas tepliojimas prasidejo kaip pacia paskutine mmm diena :ax:  ar cia mano organizmas nuo ritmo nusoko ar kas .... ? internete straipsniu viokiu priskaiciau , bet aiskiau nie kiek nepasidare ...  :oh:  gal kam teko su tokiu reiskiniu susidurt?

Gali būti ovuliacinis patepliojimas, bet jei ovuliacija vyko šiek tiek ankščiau, gali būti ir implantacinis tepliojimas ;) 

labas rytas visoms! kaip savaitgalis?  pas mane buvo pirkiniu savaitgalis- prisipirkau kalna drabuziu, nes nusprendziau, kad laikas atnaujint garderoba  :rolleyes:  :wub:  tai sedziu visa laiminga  :angel2:    

O aš vakar liepkalnyje paslidinėjau visą dieną :D Pasiėmėm su drauge 5val. tai visą laiką ir praslydom :D taip buvau pasiilgusi tokių žiemos pramogų. Aišku šiandien slogytė šiokia tokia yra, bet nebaisiai. Džiaugiuosi raumenukų skausmais :D 

Atsakyti

Nu taip viltis kazkokia vis dar yra  :) mes ir smagiai praleidom savaitgaly buvom mano kriksto mergaites gimtadieny lazeriais pasisaudem truko komandai vienai zmogaus tai mane ikalbejo  :D saudziau vyra issiliejau  :lol: jis man dar i lupa sugebejo praskelti begom kartu vienas is kampo ir kitas susidurem gavau is vamzdzio i lupa  :oh: ten gali ir su funtiku iseiti  :lol: 

Atsakyti

Aš savaitgalį buvau svečiuosi, tai teko panešioti kūdikėlį, tai jų kvapas užburiantis. Oj kaip laukiu kada turėsiu galimybę savo mažiuką laikyti ant rankų :wub: 

Man tai šonus pamaudžia, tai vieną, tai kitą. Savaitgalį lauksiu mmm, o jau kovo mėn jos jau nebepageidaujamos 😊

Atsakyti

o, kaip fainai laika leidziat. Nesmagu del praskeltos lupos  :D  :blink:  mes sestadieni vaziavom ant ledo su paciuzom ciuozinet. Buvo jau tamsu, aikstele gan silpnai apsviesta, aplinkui apsarmoja medziai  :wub:   tokia romantika  :wub:   MB papasakojo, kaip mazas megdavo paciuzinejes atsigult ant ledo ir ziuret i dangu. Tai as aisku sakiau, kad turim tai padaryt vel. Atsigulem, ziurejom i dangu...tik zvaigdziu nesimate  :D   bet labai fainai buvo  :D​ 

Atsakyti

Kaip smagiai ir turiningai merginos savaitgalį praleidot, o aš šeštadienį beveik visą dieną knygą skaičiau  :D . Paskui vakare su rogutėm į lauką 😆

Atsakyti

Lauralina tikrai, kol mm neprasidėjo neliūdėk 😉

Atsakyti

Va dabar is vis mistika paziuriu i rytinius testus vienam gan ryski antra juostele is toli matyti o kitam tuscia  :hmm: abu skirtingi nt bet to pacio slapimo vienas nt kur matosi bitute kasete kitas kazkoks amedi plius,kazkokia mistika  :blink: 

Atsakyti

Va dabar is vis mistika paziuriu i rytinius testus vienam gan ryski antra juostele is toli matyti o kitam tuscia  :hmm: abu skirtingi nt bet to pacio slapimo vienas nt kur matosi bitute kasete kitas kazkoks amedi plius,kazkokia mistika  :blink:
Man bitutė nemeluodavo kai laukiausi pirmoją kartą. Tris kartus dariausi net nevaiduokliavo, o va ketvirtą kartą parodė dvi juosteles. Tai manęs bitutė neapgavo :) Tai linkiu nesulaukti mmm 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 28 sausio 2019 - 14:30

linkiu nesulaukt mmm  :4u:​  

Atsakyti

Aciu merginos uz palaikyma  :gossip: nusipirkau easy nt skaiciau daug geru atsiliepimu apie juos tai rytoj pasidarysiu bus matyt  :mastau: 

Atsakyti